Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

"ON GUARD" van DoTERRA

on_guard342x524

"On Guard" is een samengestelde olie. Het bevat de essentie van appelsien, rozemarijn, eucalyptus, kruidnagel en kaneel. Deze unieke combinatie zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van ons menselijke immuunsysteem. 

Je kan een paar druppels in de diffuser doen om je woonruimte te 'onstmetten' van bacteriën. Vooral in de herst- en winterperiode heb je er véél plezier van. Mijn vriend was bijvoorbeeld snipverkouden een tweetal weken geleden. Ik ben voor hem maar ook voor mezelf onmiddellijk dit olietje gaan gebruiken. In de diffuser – zodat de ziektekiemen zich niet konden verspreiden in huis – en ook door het op onze huid aan te brengen. Na enkele minuten zitten de werkzame stofjes dan in je bloed. Deze olie mag ook (verdund) ingenomen worden. Ik heb dit gedaan met hele hele kleine beetjes. 1 druppel ineens vermengen met water is gewoonweg té heftig voor mij. Enkel een mini topje van de vinger vol proeft prima. En de werking is zó sterk. Je hebt echt maar belachelijk weinig nodig. Ik ben in elk geval volledig snotvrij gebleven ! En maar goed. Want ik had erg leuke plannen dat weekend.

Ik heb even opgezocht in het EHBO boekje van DoTERRA waar je deze samengestelde olie nog zoal voor kan gebruiken. Alfabetisch gerangschikt las ik dan o.a.: Abces, aften, chronische vermoeidheid, griep, hypoglykemie, keelontsteking, keelpijn, longontsteking, lupus, tandvleesaandoening, tonsillitis, verkoudheid, voedselvergiftiging, wratten.

Je kan hem ook inzetten om voorwerpen bacterievrij te maken. Bijvoorbeeld het aanrecht in je keuken.

Ik ben erg blij met 'On Guard'. Ik houd hem paraat dit najaar !

Klik HIER om jouw eigen 'On Guard' te bestellen.

 

TIP:
DoTERRA heeft een ideale combi samengesteld als natuurlijke eerste-hulp-set voor je gezin. Je vindt daarin de pepermunt, de lavendel en de citroen. Maar ook melaleuca (tea tree, een ander manusje van alles onder de essentiële oliën) en oregano. Verder ontvang je in deze kit de samengestelde olie voor de spijsvertering (digestZen), de luchtwegen (Breathe), de spieren en gewrichten (DeepBlue), je immuniteit (onGuard) en de kostbare onstekingsremmer frankincense (=wierook, en één van mijn favorieten!!) Dit alles voor slechts 147 euro bij je thuis bezorgd !! (dus inclusief levering)

Ik ga zeker in mijn volgende nieuwsbrieven verder in op de werking van de afzonderlijke olietjes. Maar als je zo'n grote fan bent van natuurlijk goed voelen en natuurlijke lichaamsverzorging als mij dan zou ik je echt aanraden deze kit alvast in huis te halen!! (ps: als je gelijk de coconut oil meebestelt heb je een hele goede draagolie in geval je de olie uitwendig wenst te gebruiken)

Bestellen kan via de volgende link: http://www.mydoterra.com/natuurlijkwelzijn/ 
Klik in de bovenbalk op 'SHOP FOR PRODUCTS' en in het schermpje dat dan verschijnt gewoon op 'start shopping'.

Bij DoTERRA ben je zeker van de allerbeste kwaliteitHun producten zijn 100% puur natuurlijk en biologisch. Je mag sommige olietjes daarom innemen (eerst goed lezen op het flesje want bij sommige kan het niet !!) (contacteer mij gerust voor méér info) (O, en vergelijk gerust met olietjes uit de natuurwinkel! Ik heb daar zelf jarenlang mee gewerkt vooraleer ik DoTerra leerde kennen. Het verschil is immens! Voel zelf maar)

Raadpleeg in geval van zware ziekte en zeker ook wanneer je medicatie gebruikt een arts. Gebruik ook nooit tevéél essentiële olie ! Hoe goed en natuurlijk ze ook zijn. Lees steeds op de bijsluiter hoeveel je ervan mag gebruiken of consulteer een aromtherapeut. Steeds aanlengen en kleinere dosis voor kinderen ! Niet gebruiken onder de leeftijd van 6 jaar.

 

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit duizenden jaren oude toepassing in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Natuurlijk Welzijn doet echter geen claims over diagnose, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie mag zeker niet worden opgevat als medisch advies.