Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Alles dat ik aanbied richt zich volledig op JOU terug in je kracht brengen. In je heelheid en in jouw goed gevoel.

In de subcatergorieën onder 'AANBOD' vind je uitleg over de verschillende manieren waarop ik jou kan helpen.

Hieronder alvast mijn eigen verwoording van hetgeen mensen mij melden na een (aantal) sessie(s) en ook een beetje energetische plaatsing van wat het precies is dat ik doe of doorgeef.
 

Resultaten

Mensen melden mij onder andere dat ze zich lichter voelen, blijer, hoopvoller. Dat ze met andere ogen naar een situatie kunnen kijken en ermee omgaan. Sommige mensen kunnen opeens beter grenzen stellen naar anderen of zijn opeens een angst kwijt die ze steeds meedroegen. Anderen merken dat er plots 'toevallig' allerlei dingen in de plooi vallen. Of dat ze opeens heel helder zien welke weg ze te gaan hebben om hun geluk (zielenpad) te vinden. Een heleboel mensen ook ontdekken danzij de behandeling hoe onvoorwaardelijke liefde aanvoelt en kunnen opeens een moeilijke relatie verbreken of een nieuwe partner toelaten. De activaties versterken eveneens je intuïtie en zesde (en hogere) zintuigen. Je hele leven krijgt een ander tintje. Moeilijk te voorspellen welke richting het voor iemand uit zal gaan maar het is steeds de richting die op dat moment gewezen wordt door JOUW ziel.

Verder is het zo dat deze behandelingen ook nieuwe ingangen creëren voor fysieke heling. Stel dat je ziek bent of een fysiek probleem hebt, dan help ik jou om jouw energieveld af te stemmen op het ontvangen van genezing (soms blokkeren we onszelf onderbewust hiervoor en slagen we er bijgevolg niet in om een therapeut/dokter te vinden die ons kan helpen. Je kan dan ontelbare keren naar de osteopaat of acupuncturist gaan zonder blijvend resultaat). Doordat fysieke problemen steeds ontstaan vanuit een energetisch 'defect' is het ook daar dat je in allereerste instantie moet gaan repareren. Daarna is de weg vrij om meer lichaamsgerichte therapieën te gaan volgen om je genezing te vergemakkelijken.

 

VOOR MEER UITLEG OVER DE VERSCHILLENDE MANIEREN WAAROP IK JOU KAN HELPEN KIJK IN HET MENU ONDER DE SECTIE "AANBOD" EN KLIK OP HET ONDERDEEL WAAR JE MEER UITLEG OVER WENST.

 

Hoe werken de behandelingen die ik geef?

Ik help jou te ontkoppelen van alles dat jou geen prettig gevoel geeft en ik help jou om je focus gerichter te plaatsen op hetgeen je wél wenst te voelen. Het is immers op die manier (door onze focus te herleggen) dat je nieuwe ervaringen voor jezelf in het leven roept. 

Iedereen kan dit. Maar ik geef toe: het is niet altijd makkelijk. Soms hebben we onze emoties heel diep begraven en hebben we ons hele leven lang geoefend (bij wijze van spreken) om deze ook diep begraven te hoúden. Meestal beséffen we niet eens dat we onszelf, ooit, soms lang geleden, uit zelfbehoud hebben 'afgesloten' van een deel van onszelf en van de wereld. Dit maakt echter dat de mooie dingen van het leven ons niet kunnen bereiken op de manier dat we dat zouden wensen. 

In de behandelingen die ik geef maak ik jou eerst en vooral bewust van hetgeen jij "afgesloten" hebt, van de plaatsen in jouw energieveld waar er minder of geen stroming aanwezig is. En vervolgens help ik jou, door mezelf te verplaatsen naar multidimensionaal bewustzijn en door jou te omringen en doordringen met de hoogste vibraties en de liefdevolle hulp van de Meesters en Engelen van Licht, om diepe trauma's los te laten, te helen en ook om openheid te creëren voor het ontvangen van méér goeds en moois in je leven. Dit alles op JOUW tempo. Zodat het steeds comfortabel en handelbaar voelt.

 

Extra uitleg voor degenen die vertrouwd zijn met energetisch werk

De behandelingen die ik geef richten zich in hoofdzaak op het activeren van slapende bewustzijnsvelden in jezelf en op het integreren hiervan in je fysieke lichaam. De energieën die ik mag doorgeven zijn heel hoog van frequentie en niet door iedereen onmiddellijk voelbaar. Ze werken echter sterk door en bewerkstelligen na verloop van tijd (integratietijd) tastbare veranderingen in je leven.

Hetgeen ik vooral zelf zie wanneer mensen een aantal behandelingen gehad hebben is dat ze sterker verbonden zijn met hun 'Kern' of 'Hogere Zelf' als ik het zo mag noemen. Dat zorgt ervoor dat je plotsklaps nieuwe inspiratie krijgt, nieuwe ideeën, helderheid over iets waar je voorheen niet 'uitgeraakte', een nieuw pad voor jezelf mogelijk ziet of wenst te bewandelen etc.

Je ziel komt duidelijker aanwezig in je leven. Je potentieel verruimt!!!

Bijna 50% van de mensen waarmee ik werk vallen in slaap tijdens de behandeling. Dit komt doordat de werking zo diep gaat.

Het werk dat ik doe is vooral bedoeld voor 'nieuwetijdsmensen'. Ik merk dat iedereen die op mijn pad gebracht wordt 'klaar' is voor een (verdere) verruiming van zijn bewustzijn en mogelijkheden. Elke heler heeft zijn eigen specifiekde werkterrein. Het mijne situeert zich heel erg in het helpen verruimen van iemands energieveld en het helpen connectie maken met het 'oneindige', het 'alomvattend' en 'almachtige'.

Voel je je aangetrokken? Twijfel dan zeker niet. Het is je ziel die klaar is voor de volgende stap.

Contacteer mij gerust voor een afspraak. Je kan persoonlijk langskomen maar ik bied ook afstandsbehandelingen aan.