Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

1. Groepshealing vanop afstand

2. Privé-sessie vanop afstand

 

1.Groepshealing vanop afstand

Wanneer je je leven en je energie graag wekelijks wilt voeden met positieve vibes en bezieling is deze formule voor jou een absolute aanrader!

Elke vrijdagavond van 21-21.30u: Soul body fusion transmissie vanop afstand

Ik ben erg blij deze behandelingen te mogen aanbieden. Ze zijn heel krachtig. Als je Soul body fusion kent, weet je dat afstand geen rol speelt bij dit soort energetisch werk. We maken gebruik van het principe dat quantumfysici het Quantumveld noemen. Het veld voorbij tijd en ruimte. Voor info over Soul body fusion klik HIER.

Ik kan jullie allemaal van harte aanbevelen hieraan deel te nemen. Het is een heerlijke manier om wekelijks diep te ontspannen en de ondersteuning die er vanuit de lichtwereld is voor jou te ervaren. Je gaat merken dat je op relatief korte termijn grote sprongen vooruit gaat kunnen zetten in je ontwikkelingsproces. 

Je kan kiezen uit 2 paketten: 

* Het pakket van 4 weken kan je zien als een soort proefpakket voor iedereen die nog niet bekend is met Soul body fusion (Info over SBF vind je door HIER te klikken)

* Het pakket van 12 weken zie ik zelf als het standaard pakket omdat groeien steeds met stappen gaat, energie tijd nodig heeft om volledig te integreren en ook je energiesysteem langzaamaan op dreef moet komen om meer en meer te ontvangen van wat zich aandient vanuit de wijsheid van je zielenbewustzijn. Verder is het ook zo dat SBF nooit 'klaar' is na x-transmissies, gewoon omdat onze ziel blijft groeien en er dus steeds meer en meer beschikbaar komt en zal blijven komen om te integreren hier op aarde. Vandaar het ontstaan van dit wekelijkse aanbod dat jou een heel aangename energetische ondersteuning geeft in jouw groeiproces. 

Het is mijn grote vermoeden (en stiekeme wens) dat je na deze 12 weken zó enthousiast bent dat je gelijk een nieuw pakket healingen boekt. Net zoals een heleboel anderen dat al deden en doen.

Tarieven:

Pakket van 4 weken: 44 euro
Pakket van 12 weken: 96 euro (dus maar 8 euro per energietransmissie die je ontvangt!)

Het is niet nodig elke vrijdagavond een half uur beschikbaar te houden om rustig te observeren wat er gebeurt maar het is zeker een aanbeveling! Moest je echter een keer niet bewust kunnen deelnemen dan is dat geen enkel probleem. Je ontvangt de energie sowieso. 

Ook nog even meegeven dat dit soort paketten ideaal is voor kinderen die het moeilijk hebben om één of andere reden. Of om te schenken aan mensen die je héél graag wenst te helpen maar je weet niet hoe.

Klik HIER voor enkele ervaringen van deelnemers.

Je kan betalen via overschrijving op rekeningnr: BE91 7350 2956 4776 op naam van Veerle Wins met de vermelding groepssessie op afstand (stuur mij in dit geval OOK een mailtje) of je kan ook betalen via paypal door op onderstaande knop te drukken : 

 

 

2.Privé-sessie vanop afstand

Tijdens de privé- sessies kan ik gerichter werken op JOUW energieveld. Het effect is intenser maar je hebt niet het wekelijkse 'keep the energy going' effect. Ideaal zou zijn om een privé-sessie te boeken en daarna mee te doen met de groesphealingen.

– Je kan kiezen voor een pakket van 3 Soul Body Fusion behandelingen (klik HIER voor meer info en de tarieven daaromtrent)

– Of je kan kiezen voor een Healing-Activatie onder leiding van mijn gidsen en multidimensionale zelf. We spreken een bepaald tijdstip af dat de behandeling plaatsvindt. Je dient hier minimaal 45 minuten voor uit te trekken en even rustig en ongestoord op je bed of op de zetel te gaan liggen. De behandeling is diepgaand en werkt op meerdere lagen en in verschillende dimensies. Je ontvangt een korte feedback nadien.

Tarief: 55 euro op voorhand over te maken op rekeningnr: BE91 7350 2956 4776 op naam van Veerle Wins met de melding privé-sessie vanop afstand of je kan ook betalen via paypal door op onderstaande knop te drukken 

Stuur mij ook een mail waarin je een aantal data en tijdstippen aangeeft dat je je kan vrijmaken om deze healing te ontvangen. 

 

 

Ook wil ik jou aanraden om bewust in je Persoonlijke Kracht te stappen. Hiermee bedoel ik dat het belangrijk is dat je je geloofs- en energiesysteem de gewenste richting uit leert sturen. Zoniet, blijf je afhankelijk van 'healers' hetgeen NIET de bedoeling is. Ik werk zelf steeds op een manier die zeer bekrachtigend werkt voor mijn cliënten. De activaties die ik mag uitvoeren zijn enorm ondersteunend maar voor optimale en nog snellere resultaten dien je vaak ook BEWUST je voel- en denkpatronen aan te passen. Ben je hier nog niet mee vertrouwd? Ik leer het jou allemaal in het coachingtraject via mail dat ik aanbied. Hierin zitten trouwens ook een heleboel healingen/activaties/SBF's inbegrepen. Klik HIER voor meer info hieromtrent.