Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

"JIJ ALS SCHEPPER VAN JE LEVEN"

Pakket: Leef je droom – Realiseer jouw wens

Holistich en spiritueel georiënteerd coachingtraject – ONLINE- vol praktische oefeningen en ingesproken meditaties
Met dagelijks energetische ondersteuning vanop afstand én 2 privé skype sessies voor verdere uitdieping en begeleiding

 

knowledge

 

 

Looptijd: 6 weken 

Klik aan de linkerkant van de balk (de 'play' knop is nogal donker uitgevallen) als je een korte ingesproken voorstelling van dit traject wenst te beluisteren.

 

Doel en werkwijze:
Je kiest bij aanvang een bepaald iets dat je graag in je leven zou hebben of veranderen maar je wist nooit HOE, of het lijkt gewoonweg onmogelijk. Ik stuur je om de drie dagen een oefening en/of meditatie door (meditatie is in geluidsbestand). Deze helpen jou je energetische blokkades bewust te worden, deze te verwijderen, je vibratie te verhogen en een shift aan te brengen in de manier waarop jij 'denkt' en 'voelt' over het onderwerp dat je hebt gekozen. Jij en je intentie worden gedragen door een veld van licht dat we samen neerzetten bij aanvang van het traject. Na afloop ga je voelen of beter nog: zien hoe jouw intentie gerealiseerd (aan het worden) is.

Nota hierbij: je ontvangt resultaat in verhouding met de energie die je erin steekt!! De opdrachten vragen minstens een half uur van jouw tijd. 

Ben jij toegewijd aan jezelf en aan het creëren van meer vreugde in jouw leven, dan is dit traject een zeer UNIEKE kans om neer te zetten wat je altijd al wilde neerzetten in je leven!

Dit is een coachingstraject waarin je leert werken met energie op het hoogste niveau (JIJ als schepper van je leven) en waarin je jezelf leert helen en ervaren als zijnde 'heel' en onafhankelijk van anderen.

Het is in hoofdzaak een zéér praktische en energetisch ondersteunende cursus : ik geef jou leuke oefeningen om te DOEN én de energetische ondersteuning die je nodig hebt om zo makkelijk mogelijk uit je oude verhaal los te breken en een heel nieuwe start te maken ivm het onderwerp van jouw keuze. 

 

Waarom meedoen?

Dit coachingtraject is DE meest ideale begeleiding die je kan ontvangen wanneer je wilt leren hoe je bewust je leven creëert EN je hierbij zéér krachtige energetische ondersteuning wenst van een vooraanstaand heler.

JIJ bent degene die het 'waarmaakt' (via het uitvoeren van de oefeningen).
Wij (ik en de lichtwezens waar ik mee samenwerk) houden de energetische ruimte vast voor jou om dit traject zo makkelijk en succesvol mogelijk te gaan en een vervullend resultaat te bereiken.

Je werkt gewoon van bij je thuis uit. Helemaal privé en op de momenten dat JIJ het kiest.

 

Inhoud en wederzijdse investering

Belangrijkste ingrediënt: 30 minuten van jouw tijd ééns om de 3 dagen. De 2 dagen ertussen: 10 minuten van jouw tijd liefst 's morgens of 's avonds voor het slapen gaan. Meer tijd investeren mag absoluut (ik juich dat blij toe) en zal je ook voelbaar méér opleveren! Ik garandeer resultaat in de mate waarin je ook effectief meedoet aan de opdrachten. Is een actieve deelname niet mogelijk door omstandigheden, dan raad ik jou een deelname voorlopig af. Het is mijn hoogste prioriteit om ALLE deelnemers aan dit traject een absoluut fantastisch resultaat te helpen bereiken.
 

Je ontvangt AL HET VOLGENDE:

*** 14 mails met alle informatie en praktische begeleiding die je nodig hebt om je oude verhaal los te laten en een nieuw verhaal te creëren voor jezelf. Deze omvatten de oefeningen, geleide meditaties in geluidsbestand, duidelijke uitleg over hoe bewust creëren precies werkt, inspirerende quotes etc. Om je een idee te geven van hoe de mails eruitzien (+ al één van de meditaties te beluisteren) kan je hier klikken. Daarbovenop ontvang je tussentijds ook regelmatig 'intermezzo's'. Dat zijn mails waarin ik jou extra motiveer, je op de hoogte houd van de groepsenergie, kleine opdrachtjes voorstel en ook inspirerende video's van derden met jou deel. Deze 'intermezzo's' zijn enkel bedoeld voor wie wenst. Ze maken geen integraal deel uit van de 14 hoofdopdrachten.

*** Je ontvangt iedere dag 10 minuten energetische ondersteuning van mij vanop afstand!

*** NIEUW: Je ontvangt 2x een half uur persoonlijke begeleiding via skype!!! Vaak zien we de beperkingen in onze eigen gedachten over onszelf niet meer (!) We zijn hen zo gewoon geworden. Het kan een immens verschil maken om iemand anders hierin te laten meekijken en de belangrijkste punten aan te wijzen die verandering vragen, opdat jouw intentie gerealiseerd kan worden. Het opsporen van belemmerende denkbeelden is één van de meest cruciale onderdelen van het traject en zal in belangrijke mate jouw succes reflecteren. Gezien mijn intentie om voor iedereen 100% succes mogelijk te maken bied ik 2x een half uur 1 op 1 begeleiding aan. 

*** Je ontvangt tijdens het traject een volledig pakket (3 sessies) 'Soul Body Fusion' groepssessies ivm de integratie van jouw intentie tot op celniveau! (Zo'n reeks SBF heeft een waarde van 99 euro op ZICH!!!)

Dit alles om jou de meest optimale steun te geven! Jouw kans op een belangrijke doorbraak in je leven was nog nooit zo groot. Geschatte waarde van dit pakket: 297 euro. Je ontvangt dit alles, 6 weken lang, voor slechts 199 euro!   Een investering die je er x-aantal keer weer terug uithaalt nadien!! Bovendien bezit je de kennis en het materiaal om nadien hetzelfde principe van bewust creëren toe te passen op andere intenties die je hebt.

 

Enkele voorbeelden van intenties die je kan kiezen (kies liefst een zeer specifiek onderwerp waarvan de energie en ook het praktische aspect heel duidelijk te omschrijven is. En kies maar één intentie per traject!)

*** Je wenst meer klanten voor je zaak of kopers van je creaties
*** Je wenst je sportprestaties te verbeteren
*** Je wenst gewicht te verliezen
*** Je wenst meer vervulling in je relaties (je kan dit zo specifiek maken als je wenst)
*** Je wenst een partner in je leven
*** Je wenst meer geld aan te trekken (zie hiervoor ook mijn traject "heel je relatie met geld"!)
*** Je wenst een nieuwe job maar je gelooft niet dat JIJ JOUW droomjob kan/zal vinden
*** etc etc  ook geheel andere thema's zijn mogelijk dit zijn slechts een paar voobeelden (bij twijfel, contacteer mij even)

 

Voel je de kracht? Voel je de kracht van het ontvangen… van niet alleen mentale maar óók emotionele en energetische ondersteuning, om neer te zetten wat je altijd al wilde realiseren in je leven maar dacht dat niet (meer) mogelijk was?

Lees hieronder alvast de eerste ervaringen en resultaten van enkele deelnemers, onmiddellijk na (of tijdens) het traject. Ik blijf weken na de trajecten nog mails binnekrijgen van mensen die enthousiast zijn over de verschuivingen die in hun leven hebben plaatgevonden!

Je kan inschrijven door te mailen naar veerle.wins@telenet.be en 199 euro over te schrijven op rekeningnummer: BE91 7350 2956 4776 van Veerle Wins met de vermelding 'jij als schepper van je leven'. 

Snoepje: omdat goeie vibes iederéén wensen te bereiken en we er allemaal baat bij hebben wanneer zoveel mogelijk mensen hun dromen realiseren, ontvang je bij elke nieuwe klant die via jouw doorverwijzing meedoet 1 punt. Bij x-aantal punten ontvang je een gratis behandeling of workshop bij Natuurlijk Welzijn. Voor méér info ivm deze coole WIN-WINS klik HIER.

 

Wil je graag een meditatie van het traject beluisteren klik dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=38uzqSP0lYs&t=7s

 

Hieronder een paar ervaringen van deelnemers na en tijdens het programma

Lieve Veerle, Dankjewel! 
Ik heb leuk nieuws, want ik ben gisteren benaderd door X of ik hen wil ondersteunen ! Ik vind het echt heel tof en dacht daarna ineens aan het traject en mijn intentie van het vinden van mijn ideale baan! Joepiee!! Liefs S.

 

Hey Veerle, ik heb mij terug ingeschreven op een dating site, en ik denk dat de good vibes al werken bij mij, al na 1 dag had ik reactie van verschillende vrouwen die interesse hebben in mij, en het zijn vrouwen waarvan hun profiel mij ook aanspreekt. 
Echt wel straf de vorige keer dat ik op een dating site stond moest ikzelf veel moeite doen om tot een afspraak te komen, nu gaat dat vanzelf. Veerle dank je wel voor de good vibes. B.
Vervolg: "…. vandaag de date… het was gezellig, we zijn gaan… Haar naam is  X. Het is een…, … en …. vrouw. Ze is ook heel … (helemaal zoals S. leuk vindt). Mijn wensen worden verhoord. Yesss. En er is al terug een afspraak geregeld."
PS: Deze vrouw bleek het uiteindelijk niet te zijn MAAR anderhalve maand later heeft hij de vrouw van zijn leven gevonden!!

 
 
Mijn ervaring was fenomenaal. Wist niet wat ik ervan mocht/moest verwachten. Was zoekende naar iets voor mezelf terug te vinden. En dat heb ik gevonden door deel te nemen aan dit traject. 
Telkens keek ik enorm uit naar nieuwe opdrachten en de bijhorende meditaties. Wetende dat er een hele groep mensen deel neemt aan zo een traject maakt het alleen krachtiger.
Ben dichter tot mezelf gekomen. Zelfs na de 6 weken bleef de energie door sinderen. Echt een aanrader.
Dank je wel lieve Veerle voor de goede begeleiding en de mooie opdrachten en meditaties die je voor ons gemaakt hebt.
Namaste, C.
 
 
Dankzij het traject van Veerle werd mijn droom veel meer in het Nu getrokken, waardoor ik goed kon voelen welke stappen ik nog te zetten had om de droom ook daadwerkelijk te leven. Er kwamen golven van intense vreugde en diepe inzichten en golven van frustratie omwille van 'oude denkpatronen' die de kop opstaken. De ware kracht nam veel toe door het werken met deze 'kopopstekers' en er niet van te gaan lopen… "Wat hebben ze me te vertellen, welke weg wijzen ze me uit?"
Als groep gaat dat veel beter als alleen.. Ook ongelofelijk hoe Veerle aanvoelt wanneer je een porretje nodig hebt en daarna weer flow ervaar!! En door het ervaren van flow, rust en vertrouwen kwamen er spontaan dingen op mijn pad die resoneerden met mijn hart en die ik met mijn hoofd niet kon bedenken (zoals bv onverwachte ontmoetingen en aanbiedingen). Bij het luisteren naar de geleide meditaties en de Soul Body Fusion's van Veerle heb ik regelmatig gehuild van dankbaarheid en geluk. Ik heb vaak gedacht: "Dit traject is zo zo een kostbaar geschenk dat via Veerle aan ons wordt aangeboden en is bedoeld voor grote groepen van mensen." Ik kan niet anders zeggen als: "Volg je hart en voelt het goed, ga ervoor!" Christine
 
Ik ben blij dat ik aan dit traject heb deelgenomen en wil je bedanken voor deze verrijkende ervaring!
Ik voel dankzij deelname aan dit traject een positieve verandering in "mijn zijn" en heb de laatste weken stappen ondernomen (die goed zijn voor mij en wat ik voordien niet zou gedurfd hebben…) Ik ben hier zeer blij om! Groetjes, N.

 
 
Mijn intentie toen we begonnen was een rijkelijk gevuld leven en overvloed. Nu, na 6 weken ben ik mij veel beter bewust van hoe ik mijzelf al die jaren gesaboteerd hebt met onderbewuste negatieve overtuigingen. De overvloed begint nu binnen te stromen in ons gezin dankzij een aanzienlijke toename van opdrachten die mijn man ontvangt. Dit voelt goed. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken over het betalen van rekeningen. Alles loopt nu vanzelf en ik weet dat er nog véél meer mogelijk is mits ik dit nog wat oefen. Ik ga in elk geval verder met de dingen die ik geleerd heb en wanneer ik de lotto win hoor je het nog van mij! 😉  B.T.
 
 
(Snelle reactie na de eerste dag deelname:)
Hey Veerle, Super bezig!!!! Gisteren je geleide meditatie gehoord en die was echt super! Vandaag was ik super gelukkig en ik kreeg deze morgen al een inzicht! het Inzicht dat ik blijf verschuilen achter het gedacht dat ik maar niet weet hoe ik mijn droom kan waarmaken… Want dat ik genoeg signalen doorkrijg. Gewoon beginnen…
Door jou ga ik weer een stapje korter bij mijn droom komen, ik voel het. Dank je wel daarvoor!
Jij hebt, toen ik…, ook een cruciaal moment gecreëerd voor mij. En toen je mij ooit een healing hebt gegeven was een hemelse ervaring. Je hebt mij de weg geleid naar 'een gesprek Met god' dat mij enorm veel heeft geleerd! En je energetische sessies vanop afstand hebben mij ook echt verder geholpen! Ik wil dat je weet dat je veel voor mij betekent! Ik kijk uit naar de good Vibes marathon! X 

 
 
Ik vond het super fijn om die mailtjes van jou te krijgen en stapje voor stapje vooruit te gaan. Heel heftig begonnen voor mij maar wat ik gevraagd heb is onderweg. De eerste stappen zijn gezet en het is beter dan ik verwachte… Super!! Alvast bedankt Veerle!! Ik kijk uit naar maandagavond en hoop je ooit eens te mogen ontmoeten. Veel liefs. Knuffel, V.C. x
 
 
Dit traject heeft mij veel positiever in het leven doen staan. Ik ben mij nu pas echt bewust van mijn beperkende gedachten en probeer deze zoveel mogelijk om te buigen naar positiviteit. Het was een traject met ups en downs maar er is enorm veel geshift in de manier waarop ik denk en voel. Ik voel me sterker en ervaar in alle opzichten meer harmonie en positiviteit in mijn leven en in de wereld om me heen. Dank je wel voor jouw hulp/steun hierin. Dit coachingstraject is een echte aanrader! Liefs, W.
 
 
Lieve Veerle, net de oefening gedaan en nog aan het tintelen 😊 waaw! Hoe fijn, hoe krachtig, hoe mooi! Wat ben ik blij dat ik meedoe met dit traject 😍😍😍¸ xxx  K.

 

Hey lieve Veerle! Ik vind het echt GEWELDIG!!!
Er gebeuren zoveel mooie dingen en ons, de groep,  de begeleiding, het veld kan ik echt sterker , helderder voelen.  Zoals je ook beschrijft.
Mijn energetische sessies met de mensen gaan nog dieper – ik ervaar zelf heel veel vreugde en kan ook contact houden met het voelen van 'stukjes' die zich minder makkelijk laten smelten , waardoor ze net kunnen ontspannen.
Ik mag waarschijnlijk een workshop bij de CM doen, wat me ook heel blij maakt.
Het voelt ineens als 'de tijd is er klaar voor' 'wij zijn er klaar voor' en het krachtige veld is er…
Merci!!!!!!! Je verwoordt alles ook zo mooi in je teksten!
ik ben je echt heel dankbaar 🙂
C

 

(Nav een specifieke opdracht plus meditatie) : Lieve Veerle, wat is dat zeer mooi, ik was er echt door ontroerd. Het is niet te vertellen. Jij bent gewoon onbetaalbaar. Mijn liefde voor alles liep over, ik ben zeer zeer blij met jou, jij laat me weer gelukkig zjn, wat kan jij toch met iemand doen. Jij bent echt wel een heel speciaal persoon. Ik ben u heel erg dankbaar. Dikke merci. Ik kon er haast niet van slapen aan overvloed van liefde en geluk. M.

 

Dag Veerle, De stappen die je geeft zijn heel krachtig en waardevol. En je moet ze inderdaad door elkaar heen gebruiken op de momenten dat het nodig is; Hartelijk dank, J.

 

Hey Veerle, heb net die 9de oefening gedaan, wow wat een energie, de tranen rolden over mijn wangen. Na de middag ga ik de volgende oefening ook nog doen. Wens je nog een fijne zondag, liefs, R

 

Deed net oefening met die dofijnen. Waaw dat was heel mooi (en hevig!). Echt super
x K.

 

 

…Straks als iedereen weg is ga ik "me time" nemen en terug aan het werk in mijn good vibes boek..genieten van jou opdrachten.😉 Ik hoop dat je ook wat kan meegaan in de flow ervan en niet alleen met je lieve hoofd moet denken aan de volgende opdracht..je weet het komt vanzelf.ze leiden je zo goed..je hebt natuurlijk wel het werk voor het allemaal zou liefdevol uit te werken..met al de prachtige foto's bij. Bij deze nog eens😘 hartelijk dank hiervoor. H.

 

(Nav één van de meditaties uit het pakket:) WAUWWW…Zalig! Dat is het woord ja. Ik heb juist hetzelfde ondervonden als u. Mijn hoofd werd ook naar achter getrokken. Ik had tranen maar ook een zalige glimlach. Op een bepaald moment stond mijn hoofd precies scheef naar rechts ?? Ik voelde de energie heel goed stromen… mijn linkerarm kreeg een tijdje lang kleine schokjes. Ik voel mij op het moment super goed! Dank u wel!
Het zou fijn zijn als ik op zondagavond meer bewust kan meedoen met de SBF. Daar moet ik toch echt een oplossing voor gaan zoeken. 
Tot gauw XXx
PS Ik heb ook de oefeningen gedaan. SUPER! Ik heb meer aan uw ‘oefeningen’ dan aan de Mark meditaties. You are the BEST. A.

 

Dag Veerle, Het is werkelijk iets prachtigs wat je elke dag stuurt!!!.  De eerste dagen ging het goed, maar daarna werd  het een ramp. Door omstandigheden waren er twee dagen achter elkaar dat ik mij niet rustig kon afzonderen. Dus schuift dat op en loop ik achter. Het lukt mij niet op synchroon met de groep mee te doen. Ik weet niet of dat belangrijk is maar ik denk van wel. Ik sla nu elke mail op in een map om dan iets later er mee verder te gaan want men moet het echt intens beleven. Je doet dit niet zo maar even tussen de bedrijven door. Het vereist concentratie en rust. Ik ben mij er van bewust dat dit iets héél moois is en wel degelijk positieve veranderingen kan teweeg brengen. Ik wil dit echt doen hoor. Vooral de sessie die over dankbaarheid ging voelde ik héél sterk.( Met het item dankbaarheid was ik wel al langer bewust bezig).  Dat wilde ik je maar even laten weten. Hartelijke groetjes, E.

 

(Nota van mezelf: Deze reactie van E. even om nogmaals aan te geven dat dit traject 'werken' is! Leuk werken wel te verstaan. Relax werken. Spelend werken. Maar wel 'werken' , in de zin van: tijd investeren in jezelf !! Wanneer je hiertoe bereid bent en mijn tips allemaal opvolgt, garandeer ik jou een prachtig resultaat!)

 

 

happy