Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

DoTERRA heeft een ideale combi samengesteld als natuurlijke eerste-hulp-set voor je gezin. Je vindt daarin de pepermunt (werkt fysiek op de maag en energetisch op concentratie), de lavendel (diep rustgevend en ontspannend) en de citroen (zuiverend en opbeurend). Maar ook melaleuca (=tea tree, een ander manusje van alles onder de essentiële oliën) en oregano (schimmeldodend vb bij candida). Verder ontvang je in deze kit de samengestelde olie voor de spijsvertering (digestZen), de luchtwegen en sinussen (Breathe), de spieren en gewrichten (DeepBlue)(= natuurlijke ontstekingremmer en pijnstiller!!!), je immuniteit (onGuard)(bij griep en verkoudheid doodt het de virussen en bacteriën) en de kostbare onstekingsremmer frankincense (=wierook, en één van mijn favorieten!!) + je ontvangt als extra de eetlustremmer 'slim and sassy' een samengesteld olietje dat jou helpt gewicht verliezen moest je daarvoor kiezen. 

Dit alles voor slechts 147 euro bij je thuis bezorgd !! (dus inclusief levering)
(PLUS: Omdat je via het bestellen van deze set automatisch lid bent van DoTerra krijg je 25% korting op al je volgende bestellingen!!!)

Ik ga zeker in mijn volgende nieuwsbrieven verder in op de werking van de afzonderlijke olietjes. Maar als je zo'n grote fan bent van natuurlijk goed voelen en natuurlijke lichaamsverzorging als mij dan zou ik je echt aanraden deze kit alvast in huis te halen!! (ps: als je gelijk de coconut oil meebestelt heb je een hele goede draagolie in geval je de olie uitwendig wenst te gebruiken – aanrader!)

Bestellen kan via de volgende link: http://www.mydoterra.com/natuurlijkwelzijn/ 
Klik in de bovenbalk op 'SHOP FOR PRODUCTS' en in het schermpje dat dan verschijnt gewoon op 'start shopping'. Je vindt de family physician kit bij de (enrollment) kits. Het is een beetje ingewikkeld de eerste keer, eerlijk gezegd. Allé, ik vond dat toch! dus moest je wensen te bestellen help ik je heel graag verder. Je kan mij gerust contacteren op 0495/14.93.34. Ben ik er niet, spreek een berichtje in dan bel ik je terug.

Bij DoTERRA ben je zeker van de allerbeste kwaliteitHun producten zijn 100% puur natuurlijk en biologisch. Je mag sommige olietjes daarom innemen (eerst goed lezen op het flesje want bij sommige kan het niet !!) (contacteer mij gerust voor méér info) (O, en vergelijk gerust met olietjes uit de natuurwinkel! Ik heb daar zelf jarenlang mee gewerkt vooraleer ik DoTerra leerde kennen. Het verschil is immens! Voel zelf maar)

Opgelet: wanneer je medicatie neemt dien je te overleggen met je arts (er is in sommige gevallen interactie mogelijk tussen de olietjes en medicatie – het gaat vooral om bloedverdunners in combi met kruidnagel – maar om zeker te zijn dien je het met hem te bespreken !!) Gebruik ook nooit tevéél essentiële olie. Hoe goed en natuurlijk de olie ook is. Lees steeds op de bijsluiter hoeveel je ervan mag gebruiken of consulteer een aromatherapeut.

Liefss en geniet heeeeerlijk van alle goeds van de natuur 😀

 

Ps: Ben je ook verliefd geworden op de pure natuurkracht en zalige geuren van deze oliën en wens je vaker te bestellen? Word dan lid en ontvang 25% korting op al je bestellingen ! Contacteer mij voor meer info.

 

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit duizenden jaren oude toepassing in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Natuurlijk Welzijn doet echter geen claims over diagnose, genezing of ziektepreventie.