Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Stel je voor… Je ligt heerlijk relax op een zachte massagebank. De geur van speciaal voor jou uitgekozen essentiële olie subtiel omhullend aanwezig in de ruimte. Mijn handen die jou door middel van een intuïtieve energetische massage volledig aanwezig brengen, in je lichaam, in het hier-en-nu.

Langzaamaan voel je hoe jouw energie verandert en hoe je tot rust komt. Dankzij een Soul Body Fusion behandeling kom je bovendien steeds dieper in je lichaam 'aan' en kan deze ontspanning je tot op celniveau bereiken.

Na wederom enkele minuten afstemmen zijn we klaar om nog een laag dieper te werken en vanuit een hoger bewustzijn iets nieuws te creëren, voor jou en voor jouw leven. Mijn handen hebben jouw energieveld volledig verkend ondertussen en daarom weet ik precies waar jouw energie nog een beetje 'vastzit' of tegen de stroom ingaat.

Dankzij de trilling en combinatie van de juiste stemvorken, die ik op jouw lichaam of gewoon in jouw energieveld plaats, help ik jou om deze spanning los te laten. Ik maak hierbij ook dankbaar gebruik van de aangewezen bloesem- en edelsteenremedies

Voel je hoe verbazingwekkend gemakkelijk het allemaal gaat ? Dit is de energie van de Nieuwe Tijd. En jij kiest er nu voor hiervan te genieten en haar te gebruiken voor je hoogste goed. 

Adem een keer diep in .. en uit… Voel hoe mijn stem de focus van jouw bewustzijn nu beetje bij beetje terughaalt naar het HIER EN NU, naar een nieuwe, getransformeerde JIJ.

Ps: de behandeling gebeurt met kleding aan – enkel sokken uit voor het aanbrengen van essentiële olie onder de voetzolen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deze unieke vorm van energetische healing combineert Multidimensionaal energiewerk, Soul Body Fusion, de subtiele trilling van stemvorken (= fonoforese), de zachte begeleiding van bloesem-en edelsteenremedies en de krachtige werking van de essentiële oliën van DoTerra.

Dit maakt de behandeling holistisch, dit betekent dat ze werkt op alle niveaus van je wezen (op je lichaam, emotioneel- en mentaal lichaam én op zielenniveau)

De behandeling werkt hierdoor zeer diepgaand en tot in je cellen.

Tarief : 75 euro 

Duur : +- 1u15' (50 à 60 min. voor de behandeling zelf + 10 minuten kennismaking/ bespreking probleem en 10 minuten napraten met een tasje thee of een glaasje water)

Grote aanrader : Wanneer je na de behandeling ook een set bloesemremedies meeneemt, reken ik jou voor de remedies slechts 20 euro (!!) aan. (reguliere tarief is 50 euro)
(Dit kan omdat ik na zo'n behandeling al volledig afgestemd ben op jouw trillingsveld en hier daarom slechts een kleine hoeveelheid extra tijd en energie in hoef te steken)

Jouw voordeel is dus dubbel. Want op deze manier is het gemakkelijker om voor lange tijd én in het dagelijkse leven afgestemd te blijven op een 'hoger trillingsveld' en dus een Goed Gevoel. 

Wanneer jouw klachten fysiek zijn kan je ook opteren voor de aanschaf van een flesje essentiële olie van DoTerra. Ik geef jou graag meer raad hierover tijdens onze sessie.

Belangrijk : Voor een duidelijk startresultaat raad ik je aan om minimaal 3 sessies te ontvangen (over een 9-tal weken verspreid). Je gaat na de eerste behandeling al resultaat voelen maar dit versterkt en verankert nog veel duidelijker na 3 relatief kort opeenvolgende behandelingen. In sommige gevallen raad ik aan er nog een aantal bijkomende sessies aan toe te voegen. Je bent natuurlijk steeds vrij om zelf te beslissen hoe je het wenst. 

Vermits de energieën zich steeds aandienen op de manier die op dat moment jouw hoogste goed dient, kan je stellen dat achteraf nog regelmatig een privé-behandeling ontvangen jouw persoonlijke groei enorm vergemakkelijkt en opent voor steeds hogere mogelijkheden. (Groei hoeft niet te stoppen zodra je genezen of geholpen bent van een probleem! Nee, groeien wordt pas leuk wanneer je je er niet meer toe gedwongen voelt wink

Klik HIER en lees enkele ervaringen van cliënten.

Scroll naar onder om enkele foto's te zien van mijn praktijkruimte.