Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

"HEEL JE RELATIE MET GELD" (deel I)

De-activeer je angst voor tekort en activeer je overvloedsbewustzijn

ONLINE coaching/healing intensive

 

 

Voel jij je soms:

 • angstig dat er niet genoeg zal zijn of dat dingen "op" zullen geraken (geld, liefde, klanten,…) = angst voor tekort
 • tekortgedaan door anderen (niet gewaardeerd voor jouw inbreng)
 • heel onzeker over hetgeen jij betekent in deze wereld (voor anderen, in je job, je relatie…)
 • niet in staat de mate waarin jij overvloed ervaart te veranderen in de goede zin
 • ambetant over het onderwerp geld (en wou je liever dat geld niet bestond omdat geld (vlg jou!) toch maar de oorzaak is van vele ellende in de wereld..)
 • alsof je niet de impact kan maken met hetgeen jij te bieden hebt zoals je impact wénst te maken (bijv. véél meer klanten bereiken, veel meer mensen helpen en raken met jouw creaties, …)

 

Dit programma is voor jou als:

 • Je je bewust wilt worden waaróm overvloed tot hier toe niet overvloedig 'gestroomd' heeft in jouw leven (en overvloed betekent OOK méér impact op de wereld, een bloeiend bedrijf, liefdevolle relaties e.d.!)
 • je de oorzaak hiervan daadwerkelijk wilt aanpakken en blijvend transformeren
 • bijgevolg méér geld en waardering voor wie je bent en wat je bijdraagt wenst te ontvangen
 • je jouw gevoel van eigenwaarde wenst te vergroten en je wenst te stoppen met goedkeuring en bevestiging zoeken in de buitenwereld (ZOO vermoeiend!! leidt tot burn-out!) Hetgeen niet alleen je financiële situatie maar OOK jouw relaties met de mensen rondom je drastisch verbetert – Je stapt dan UIT afhankelijkheid en IN je eigen kracht 🙌)
 • je steun wenst in dit proces van transformatie (via op maat gemaakte oefeningen, ingesproken meditaties, EFT, energetische begeleiding van een ervaren heler/transformatiecoach én de kracht van groepsintentie)
 • je de onvoorwaardelijke steun van de Lichtwereld wenst in te zetten tijdens dit proces (zodat het zo snel en makkelijk mogelijk kan, volgens jouw hoogste goed)

 

Te verwachten resultaten:

 • jouw overvloedsbewustzijn gaat een enorme expansie maken hetgeen je hele energie (en uitstraling) ten goede komt
 • je zal merken dat er vanuit soms erg onverwachte hoek(en) geld zal beginnen binnenstromen, dat je stress rond geld zal afnemen of zelfs verdwijnen en dat je kan gaan 'spelen' en plezier hebben aan hetgeen jij te bieden hebt, in de wetenschap dat dit jou steeds overvloed zal opleveren

 

Werkwijze:

Ik stuur jou verspreid over een periode van 28 dagen 10 mails met oefeningen en een meditatie of EFT set-up (meditatie is in geluidsbestand). Deze helpen jou je energetische blokkades en negatieve denkpatronen bewust te worden, deze te verwijderen, je vibratie te verhogen en een complete shift aan te brengen in de manier waarop jij 'denkt' en 'voelt' over geld. We werken eveneens rond eigenwaarde en belichaming. Dit alles op een leuke, speelse manier! 
Ik en de Meesters van Licht waar ik mee samenwerk houden de energetische ruimte vast voor jou om dit traject zo makkelijk en succesvol mogelijk te gaan en een vervullend resultaat te bereiken. 
Het enige dat ik van jou vraag is dagelijks ongeveer 20 à 30 minuten van jouw tijd te investeren in jezelf, in jouw transformatie en groei naar meer overvloed en levensvreugde.

Grote bijkomende PLUS: We lopen dit programma in groep. De verenigde intentie van een groep mensen is onschatbaar krachtig. 

Voel je gewoonweg met heel je innerlijke weten dat je hieraan wenst deel te nemen? Grijp je kans zou ik zeggen. Want je ontvangt DIT ALLEMAAL voor slechts 195 euro!  

EN nu, op 14 januari, omdat ik trakteer voor mijn verjaardag zéér UITZONDERLIJK VOOR 98 EURO

 

Van een top-investering in jezelf en in je eigen leven gesproken!  Het geld dat je nu investeert zal zichzelf blijven vermenigvuldigen als winst, je hele leven lang. 

Ik werk al jarenlang met energie dus ik heb al heel veel miraculeuze 'shifts' en 'genezingen' zien gebeuren in het leven van mensen nadat ze oude rommel loslieten uit hun verleden en/of nadat ze een shift hadden gemaakt in bewustzijn. "Heel je relatie met geld" werkt op beide terreinen. Dat is waarom de resultaten bij iedereen ook zo tastbaar zijn. (Zie de getuigenissen van deelnemers onderaan deze pagina en op de pagina met uitleg over het tweede deel van de cursus.)

Ps: deel I gaat jou al een héél eind op weg helpen in het creëren van meer overvloed in jouw leven. En deel II is de mega-krachtige sequel die jou dieper meeneemt, de 5-dimensionale beleving in. Ben je een Lichtwerker, en vond je deel I al om van te smullen, dan is deel II een absolute must voor jou! Lees HIER meer over deel II

 

Voorsmaakje:

Bekijk HIER de eerste mail/oefeningen die je zal ontvangen in deel I. 

 

Inschrijving:

Voel jij onmiddellijk een krachtige "JA" borrelen in je buik wanneer je invoelt in dit traject? Ben jij klaar voor een MEGA-turbo-sprong vooruit inzake overvloedsbewustzijn en het voorgoed achter jou laten van jouw denken in tekort en niet genoeg? Wens jij jouw EIGEN WAARDE eindelijk te omarmen?

Inschrijven kan heel makkelijk door te mailen naar veerle.wins@telenet.be en 195 euro 98 euro over te schrijven op rekeningnummer: BE91 7350 2956 4776 met de vermelding 'heel je relatie met geld' (deel 1). 

Je kan ook betalen met je visa / mastercard of via paypal : Je ontvangt dan enkele minuten na betaling al jouw eerste opdracht om uit te voeren. 

Voor info over deel II en indien je kiest voor 50% korting op het ganse pakket, klik HIER

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers? Blijf scrollen…. en je leest hun bijzondere verhaal

 

 

Het Leven/ Universum reageert op de vibratie die je uitstuurt!!  Grijp jouw kans, pas jouw vibratie aan en ontvang wat je nooit voor mogelijk hebt gehouden 💗

 

Nog niet ingeschreven op mijn nieuwsbrief? Je ontvangt bij inschrijving een gratis stappenplan naar de manifestatie van jouw hartenwens! Klik HIER.

 

Enkele ervaringen van deelnemers :

~ "Het programma ‘heel je relatie met geld’ heeft mij op een bijzondere manier bewust gemaakt van mijn relatie met geld. Veerle werkt heel sterk op energetisch niveau, zodat je je vanzelf steeds comfortabeler gaat voelen met rijkdom en overvloed. Daarnaast staat het vol met praktische tips over hoe je meer overvloed en nieuwe overtuigingen kan integreren in je leven. Het is echt een bewustwordingsproces: ik weet nu veel beter wat ik waard ben en dat ik me totaal geen zorgen hoef te maken om geld. En vooral heeft het mij bewust gemaakt dat creëren een innerlijk proces is. Je hoeft niet hard te werken, focussen en genieten is voldoende! DANKJEWEL Veerle! Ik heb heel erg genoten van alle oefeningen en inspiratie. Ik ga dit traject zeker nog een keer herhalen voor mezelf. De EFT setups vond ik ook superfijn. Het maakt het heel laagdrempelig om bij jezelf door overtuigingen heen te breken 😀 Liefs, Janna"

 

~ "Hey Veerle, Ik kan met overtuigen zeggen dat ik ongelofelijke veranderingen heb doorgemaakt. Financieel, emotioneel en rationeel.. anders gaan voelen, en dus anders gaan denken.. BEDANKT! Wim x
 

~ "Vanaf het moment dat ik begon te ervaren dat geld een energie is die wenst te stromen, werd alles razend interessant. Via leuke, speelse en plezante oefeningen lukt het mij om geld aan te trekken op manieren waarvan ik dacht dat het onmogelijk was. Het traject heeft mijn geholpen om mijn kijk op en mijn relatie met geld te healen." J M.

 

~ "Hey Veerle, Het was mooi, gisteren heb ik de meditatie van dag 5 gedaan. En daarna voelde het lijstje dat ik had opgeschreven – dingen die ik heel graag zou willen hebben -, veel makkelijker te realiseren. Voelde veel toegankelijker, alsof ik het nu al zou kunnen regelen of kopen. Vond ik wel mooi om even te delen. liefs, J" (tussentijdse reactie)

 

~ "Eerst en vooral wil ik je zeggen dat ik het een Supertraject vond.. ongezien positief en aanmoedigend, en zoveel energie!  Wauuuuuuw ! Ik heb er heel veel uit geleerd, en ben mezelf ook heel vaak tegengekomen.. en heel veel patronen die verkeerd waren herkend in mezelf..
Het was vaak ook heel intens, en ook wel (soms moeilijk) confronterend..  Maar ik ben in geen tijden nog zo gelukkig geweest met moeilijke confrontaties dan nu..
Ik heb dan ook dankzij jou, en je traject geleerd om de dingen positief om te buigen..,   en in de juiste richting te evolueren..!  En niet alleen wat geld (overvloed) betreft.., maar ook op andere vlakken in het leven.. echt alles evolueert in positieve zin mee.. mijn bewustzijn is wakker geschoten en krijgt er niet genoeg van!
Voor mij persoonlijk is het wel zo dat ik de oefeningen regelmatig  herhaal…  Om het juiste doel voor ogen te houden, En vooral om die SUPER GOEDE POSITIEVE  ingesteldheid die ik ervan krijg te blijven aanwakkeren! Dit traject heeft mijn leven positief veranderd.. en het zal het blijven doen!  een super dankjewel daarvoor Veerle!" D.

 

~ "Hey Veerle, ik was de groepsheling gisterenavond even vergeten, maar achteraf gezien had ik het rond die tijd koud, dat zou wel een effect kunnen zijn van de healing vermoed ik. Voor de rest geniet ik echt wel van je cursus. In de realiteit zie ik nog niet echt resultaat, maar ik voel me wel dankbaarder en rijker. Bedankt in elk geval! laugh groetjes, C" (tussentijdse reactie)

 

~ "Heyla Veerle, We zijn al ver met oefeningen rond geld, ik wil even laten weten dat ik merk dat er sterke energie rond hangt. Of rond de groep. Vooral tintelingen over perioden van de dag. Ik vind de oefeningen erg fijn, ik heb het idee dat ik wat gevoeliger ben voor energie nu. En ben zo benieuwd hoe ik het ga blijven toepassen en wat het me gaat brengen. Liefs N." (tussentijdse reactie)
 

~ "Dank je wel, muchas gracias, grazie mille, vielen dank, chukran, thank you very much voor deze fantastische traject! WAUWW! wat een shift ik gemaakt heb, ongelooflijk. Door het traject van 'Schepper van je leven' te volgen, had ik er ook al een paar gemaakt, maar nu was het ander, intenser, wauw: ik ben het waard en voel me vaak sterk en krachtig, ben ik meer afgestemd op mezelf, wat een heerlijkheid! ik kende je manier van werken zodus al en wil je zeggen (of beter schrijven LOL) blijf zo doordoen! Je mails die zo speels, grappig en liefdevol zijn. mooi, heel mooi! 

Bij dit traject, heb ik mijn gevoel bij de oefeningen steeds genoteerd, zodat je een gedetailleerder overzicht kreeg:
SBF: vooral  bij de eerste heb ik veel gevoeld: mijn lichaam was verwarmd, gezicht gloeide, ik was vrijer van oordeel, van mezelf naar mezelf toe en ook van die van de anderen. Ik voelde me heel vrij om te zijn wie ik ben, altijd en overal ;-)))
Energiekaartjes, hihi voelde mijn voeten tintelen, vastgehouden overtuigingen zullen mooi naar de aarde gestroomd zijn 
Dag 2: oefening viel goed mee,na vorig traject. Ik kon vreugde voelen en het feit dat ook ik recht heb om overvloed te ervaren. Ik begin te voelen dat ik het eveneens waard ben.
EFT: voelde me vrij, zonnevlecht voelde los en ontspannen.
Ik had (en heb nog regelmatig) het gevoel dat ik de wereld aan kan, niet dat ik anders het gevoel heb dat ik de dingen  niet aankan, helemaal niet, maar ik voel(de) soms zo'n POWER, alweer wauw laughyes

Laatste mails: filmpjes super! mooi en inspirerend. Ik vind je tekst afbeeldingen in je mails ook altijd zo inspirerend. Goed gedaan Veerle!!!! Muchas gracias y hasta pronto, Tascha"