Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Ruwweg om de 2 weken organiseer ik een meditatieavond.

We verkennen daarin de hogere dimensies aan de hand van gechannelde informatie en energietransmissies door Jonette Crowley (in het engels).

Het gaat hier NIET om het verwerven van kennis maar om een energetisch meegenomen worden naar de hogere dimensies waar we geopend worden voor een 'hoger, dieper, anders' ervaren van wie we werkelijk zijn. 

Dit zijn zéér intense meditaties en transmissies. Je bent nadien letterlijk veranderd (je cellen ondergaan transformatie). En na verloop van tijd komt je hele leven in een ander perspectief. Je stemt terug dieper af op je ziel. En dat weerspiegelt zich in de wereld rondom je.

De volgende avonden gaan door op dinsdag 20 juni, maandag 26 juni, donderdag 6 juli, maandag 24 juli, telkens om 20u.

Voor meer info en aanmelding kan je mij mailen op veerle.wins@telenet.be (bijdrage : 12 euro ; locatie: Bilzen)

De plaatsen zijn beperkt dus tijdige aanmelding is sterk aanbevolen.

 

Reactie van een deelnemer: "Tijdens de Mark-meditatie voelde ik het trillingsniveau in mijn lichaam verhogen en ik zag bollen van licht op de aarde neerdalen, de bollen hadden de energie van zachtheid, van niet oordelen en acceptatie. In mijn hartchakra voelde ik het opengaan. Ook een stroom van zachte energie die eerst mijn eigen lichaam opvulde en zo voedde en daarna overstroomde naar mijn omgeving. Heel bijzonder en doordat we het samen doen extra krachtig."

Er namen ondertussen al tientalle mensen deel aan een 'Mark'activatie/meditatie. En met een enkele uitzondering voelt iedereen – zelfs degenen die nog NOOIT in hun leven gemediteerd hebben – dat er vanuit een Hoger Bewustzijn aan hem/haar 'gewerkt' wordt. Velen ervaren gewaarwordingen in en boven het hoofd, tintelingen over het hele lichaam, een heel sterk 'in de aarde getrokken worden' (immens krachtige gronding) etc. De grootste Mark'fans' (zij die geregeld meedoen) ervaren duidelijk verschuivingen in hun leven, ja zelfs kleine wonderen. Kom het vooral zelf ervaren.