Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Pepermunt van DoTERRA 

De essentiële olie van de pepermunt wordt o.a. gebruikt bij : maagklachten, maagzuur, indigestie, gastritis, ochtendmisselijkheid, verkoudheid, spastische hoest, astma, hoofdpijn en migraine, sinusitis, slechte adem, bloedend tandvlees, tandpijn.

Pepermunt zorgt ook voor een frisse en zuivere geur in een ruimte. De olie zorgt ervoor dat we helder kunnen denken en ons beter kunnen concentreren. Samen met citroen combineert het prima in bijv. de kantoorruimte of in de auto wanneer we een lange rit voor de boeg hebben en we alert dienen te zijn.

Wanneer je oververhit bent of wanneer je last hebt van hoofdpijn breng je onmiddellijk verlichting door een druppeltje pepermint aan je slapen en voorhoofd te masseren. Je lengt de olie best aan met een draagolie wanneer je hem op deze manier gebruikt want hij is zo intens dat je ogen er van kunnen gaan prikken.

Pepermunt heeft ook het vermogen je luchtwegen (en sinussen) open te maken en je ademhaling te vergemakkelijken.

Bij vermoeidheid geeft pepermunt nieuwe vitaliteit en levenslust. 

Ik gebruik de olie zelf graag om mijn spijsvertering te ondersteunen. En ook in mijn zelfgemaakte tandpasta is hij heerlijk !! (voor het zelfgemaakte tandpasta recept klik HIER). 

Verder kan je hem gebruiken voor je kamerplanten in een zelfgemaakte plantvriendelijke spray tegen ongediertje. 

Pepermunt is echt één van die natuurlijke eerste-hulp-middeltjes die je gewoon in huis moet hebben 'voor het geval dat'.

Hij combineert prima samen met enkele andere eerste hulp oliën zoals lavendel en citroen.

Je kan hem uitwendig gebruiken (aan te lengen met een draagolie), verstuiven in een diffuser of je kan hem innemen in geval van problemen met de spijsvertering (1 druppeltje in een glas water). Toevoegen aan je badwater is ook een luxe wanneer je verkouden bent of grieperig. Meng dan wel ook een paar druppels lavendel en melaleuca (=tea tree) erbij. (bijv. 2 druppels pepermunt, 3 druppels lavendel en 2 druppels melaleuca en eventueel wat tijm of eucalyptus – meng de olie in een beetje honing of melk en voeg daarna pas toe aan je badwater – zo verspreidt de olie beter en blijft hij niet drijven aan het wateroppervlak)

Bestel jouw flesje DoTERRA Pepermunt HIER.

 

TIP:
DoTERRA heeft een ideale combi samengesteld als natuurlijke eerste-hulp-set voor je gezin. Je vindt daarin de pepermunt, de lavendel en de citroen. Maar ook melaleuca (tea tree, een ander manusje van alles onder de essentiële oliën) en oregano. Verder ontvang je in deze kit de samengestelde olie voor de spijsvertering (digestZen), de luchtwegen (Breathe), de spieren en gewrichten (DeepBlue), je immuniteit (onGuard) en de kostbare onstekingsremmer frankincense (=wierook, en één van mijn favorieten!!) Dit alles voor slechts 199 euro bij je thuis bezorgd !! (dus inclusief levering)

Ik ga zeker in mijn volgende nieuwsbrieven verder in op de werking van de afzonderlijke olietjes. Maar als je zo'n grote fan bent van natuurlijk goed voelen en natuurlijke lichaamsverzorging als mij dan zou ik je echt aanraden deze kit alvast in huis te halen!! (ps: als je gelijk de coconut oil meebestelt heb je een hele goede draagolie in geval je de olie uitwendig wenst te gebruiken)

Bestellen kan via de volgende link: http://www.mydoterra.com/natuurlijkwelzijn/ 
Klik in de bovenbalk op 'SHOP FOR PRODUCTS' en in het schermpje dat dan verschijnt gewoon op 'start shopping'.

Bij DoTERRA ben je zeker van de allerbeste kwaliteit. Hun producten zijn 100% puur natuurlijk en biologisch. Je mag sommige olietjes daarom innemen (eerst goed lezen op het flesje want bij sommige kan het niet !!) (contacteer mij gerust voor méér info) (O, en vergelijk gerust met olietjes uit de natuurwinkel! Ik heb daar zelf jarenlang mee gewerkt vooraleer ik DoTerra leerde kennen. Het verschil is immens! Voel zelf maar)

Raadpleeg in geval van zware ziekte wel steeds een arts is mijn advies ! Wees wijs. En gebruik ook nooit tevéél essentiële olie !! Hoe goed en natuurlijk ze ook zijn. Teveel is teveel en kan zware schade aanbrengen, net als medicijnen. Lees steeds op de bijsluiter hoeveel je ervan mag gebruiken. 

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit duizenden jaren oude toepassing in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. Natuurlijk Welzijn doet echter geen claims over diagnose, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie mag zeker niet worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten steeds een medisch gekwalificeerd arts.