Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Hieronder enkele reacties van klanten zodat je al een beetje een idee hebt van hetgeen je kan verwachten van een sessie. Nu, iedereen komt met andere wensen en doelstellingen dus het is een heel individueel verhaal allemaal. Daarbij komt dat sommige mensen mij opbellen om het resultaat te melden dat ze ondervinden maar dat de meeste mensen mij erover vertellen bij de vervolgsessie (niet iedereen is comfortabel met dingen op papier zetten). Helemaal onderaan heb ik daarom zelf een drietal klantervaringen die ik echt met je wilde delen in eigen woorden neergeschreven.
 

~ "Dag Veerle, Ik heb bewust een tijdje gewacht om je iets te laten weten om zeker te zijn maar de healing heeft echt wel geholpen. Ik kan niet goed omschrijven hoe het voelt, maar in ieder geval voelt het heel goed. Direct na de sessie voelde ik mij geweldig, alsof ik van een zware last was bevrijd. Ik voelde mij heerlijk licht en zalig. Met de dagen vervaagde dat gevoel wel maar er is toch een flinke positieve "vibe" blijven hangen.dit wilde ik je al laten weten. De rest kunnen we volgende keer bespreken. Hartelijke groetjes, J." 
 

~ "Hoe heb ik je healing ervaren ? Het was anders dan de tot dan ervaren healingen. Deze ging tot in mijn cellen en voelde dat er herstel gebracht werd in mijn DNA. Dat heeft mij rust gebracht en een betere aanvaarding van het ziekte proces van mijn man. Liefdevolle knuffel, Ria M."
 

~"YES! I KNEW YOU WERE GOING TO BE AWESOME!!! You rock as a healer Veerle!"
It took a minute or two and then I could feel the connection. First thing I felt some cool air around my ankles. I felt pressure right at a spot on the outside of my left ankle where I twisted it several years ago so I knew something was happening there. I felt the back of my heart chakra open up and get warm. LOVE was flowing in! So awsome! Lots of yawning. I was just going to stay sitting the entire time but all of a sudden it felt as if the connection was gone and so I got up to get some water. It was 10:11, you had said to sit for 10 minutes and I started at 10am. I sat again after 5 minutes and felt the connection again, could tell you had started up again. The outside of the left ankle this time felt warm which meant healing had taken place. That's never happened before with any healing work I've had done. The back of the heart chakra got warm again, it was the most beautiful, warm, peaceful feeling. Lots of yawning and releasing again. After I bit my body shuddered, I took a big breath and then it felt like it was over. It was 10:22. Joy Baker, White Rock BC Canada"

 

~ "Dankzij Veerle's sessies heb ik mijn evenwicht weer gevonden en zijn er wonderbare deuren voor mij opengegaan. Voor elk niveau zijn er aangepaste sesssies met altijd het zelfde fantastische gevoel achteraf. Vanuit een 'natuurlijk' wel-zijn heb ik de kracht gevonden om weer volledig open te staan naar anderen toe en heb ik uiteindelijk ook mijzelf en mijn soulmate gevonden. Een echte aanrader voor iedereen!" L. Baats

 

~ "Ik sta iedere keer weer te kijken van het effect van een behandeling door jou. Je voelt me zo goed aan. Je weet precies welke punten je moet aanraken om mij 10 kg lichter te doen voelen. Vandaag was heel bijzonder. Ik voelde de energie mijn lichaam precies opvullen. Ik zag mijzelf een flits in heel fel zonlicht daarna in kleuren alsof ik door het heelal zweefde, …Mede dankzij de krachtige affirmaties die je me toesprak heb ik het gevoel dat ik sterker in mijn eigen kracht sta. Ik ben meer ontspannen en ik heb precies meer ruimte om… te ademen. Ik ben benieuwd wat de volgende keer me gaat brengen… ik kijk er al naar uit!  Liefs, A."
 

~ "Hoi Veerle, ik had t niet verwacht maar SBF groepstransmissie was zelfde als in het echt (deze klant komt ook in privé-sessies). Op voorhand soort zenuwachtigheid, bewust zijn dat er iets gaat gebeuren. Eerst heel erg in onderbuik, daarna hoofd en nek met duizeligheid. Nieuw deze keer: het gevoel dat er veel energie ofzo omlaag stroomde via mijn voeten. Rond vijf voor half tien was t voorbij. Wat t opgeleverd heeft: Ik zat er heel erg mee hoe ik t aan mijn team op het werk moet vertellen over (…). Dankzij sbf heb ik rust en vertrouwen gevonden. Straf! Liefs, A."

 

~ "Hoi Veerle, Super dankjewel voor de mooie Soul Body Fusion sessie gisteravond. 
Na een reeks van 4 fusions voel ik echt een enorm verschil en ik zie ook veel verschil in mijn dagelijks leven.  Ik heb veel meer focus en concentratievermogen.  Ik voel me rustiger en blijer en er werden enkele belangrijke blokkades duidelijk voor mij die mij tot hiertoe in de weg stonden om mijn doelen te bereiken.  
Op het moment van de fusion voelde ik steeds veel energie stromen in mijn lichaam, steeds op verschillende plekken, alsof er elektriciteit door mijn lichaam stroomde, maar dan op een positieve manier ;).  Na de fusions sliep ik ook steevast als een roos. De 2 mailtjes die ik van jou gekregen had na de fusions vond ik ook heel fijn! Super hartelijk dank nog eens en ik schrijf me binnenkort zeker weer in voor 4 sessies!
Vele liefs, hartelijke groetjes en vrolijk pasen morgen :)" Erika

 

~ "Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven en ik heb op aanraden van een vriendin bij Veerle een afspraak gemaakt voor 3 energetische sessies. Ik wist niet wat ik moest verachten, maar ging binnen met een open geest. Na afloop van de eerste sessie ston ik versteld. Ik had zoveel voelen stromen in mijn lijf, inclusief tranen die ik maandenlang verdrongen had. Achteraf bleek ook echt dat heel veel onbewuste zaken waren losgekomen en terug beginnen stromen. De bloesemremedies die ze gekozen had hebben alles nog extra versterkt. Veerle heeft me terug in contact weten te brengen met mijn vrouwelijk kan, mijn intuïtie. Ze heeft me terug de weg gewezen naar mijn spiritueel pad en daar ben ik haar enorm dankbaar voor."  A.B.

 

~ "Thanks for the SBF session yesterday. I could certainly feel the energy vibrating through body and I have been feeling very calm, relaxed, clear and focused ever since. Hope all is well with you and very much appreciate your gift. Thanks, Leesa"  (1e indruk nav een behandeling op afstand)

 

~ "Ik heb al lange tijd buik- en darmklachten. Ik voelde wel dat er emoties en gevoelens zaten die onverteerbaar waren of die ik niet durfde toelaten. Dankzij de liefdevolle begeleiding van Veerlde durfde ik ernaar toegaan en erin aanwezig zijn zonder ervan weg te lopen. Op een gegeven moment had zij mijn hoofd vast. Ik voelde de energie vanuit mijn onderbuik door mijn benen naar mijn voeten stromen. Ze werden er heel warm van. Veerle vertelde mij dat ze nieuwe energiebanen voelde ontstaan in mijn benen. En dat ik vanaf nu op een andere manier op de aarde zal staan. Een ander moment, toen ze haar hand op mijn maag had gelegd en ze mij vroeg om er met mijn aandacht heen te gaan, zag ik een zwarte steen in mijn maag. Ik verschrok hier heel erg van en reageerde met angst. "Wat is dit" dacht ik. Gelukkig zei Veerlde dat ik het niet moest proberen oplossen (ik had hem in een eerste reactie proberen weg te doen/denken). Toen kon ik er bewust naar kijken en kwam er ontspanning. Omdat het er mocht zijn ging het ineens vanzelf een stuk beter. Na de behandeling voelde ik mij vredig in mijzelf en precies een ander mens. Omdat mijn gekwetstheid er helemaal kon zijn bij Veerlde heb ik een heleboel kunnen loslaten. Emoties waarvan ik voorheen gewoon niet wist hoe ermee om te gaan. Het was een bijzondere sessie. Ik maak spoedig een vervolgafspraak. Liefs, Johan"
 

~ "Ik ben op de maasage tafel geweest het leukste was de voeten maasage en ook in slaap gevallen dus in de heemel."
(N.A. – 8 jaar) (N.A. is een jongen met aandachtsstoornis. Hij kan ook heel druk zijn. Ik voelde zijn disconnect met zijn lichaam waardoor hij in een soort chaotische 'waas' verkeerde (verklaart het gebrek aan aandacht). Toen ik zijn voeten masseerde klaarde alles onmiddellijk op. Daarna is hij heel diep weggezakt en in slaap gevallen terwijl ik een krachtige activatie mocht uitvoeren in zijn energieveld. Ik gaf hem bovendien bloesemremedies mee om hem te helpen beter gegrond te blijven. Diezelfde avond nog liet zijn moeder mij weten dat hij nog nooit zo gefocust had gestudeerd voor zijn toets van de dag nadien.)

 

"Na alweer een tijdje stilte spring ik nog eens binnen in je mailbox …Emoji
Mijn traject en dat van de kindjes is nogmaals afgelopen en ik wou je nog eens persoonlijk danken voor de mooie SBF's …
Met de grote vakantie kwam het er helaas niet van om je regelmatig een mailtje te tikken rondom de ervaringen ervan, maar ik deed dat wel in gedachten en vanuit mijn hart en ik heb je regelmatig van op afstand oprecht bedankt !!! 
Ik heb er van genoten en het was zoals altijd elke week anders. Die ene keer toen je had gevraagd dat iedereen van de groep zich zou mee verbinden met een intentie voor het hoogste diepste welzijn van alle deelnemers en je net zelf enkele nieuwe activaties had mogen ontvangen, voelde SUPER aan.
Zelf ga ik nu een tijdje een pauze inlassen, om eens te voelen hoe mijn leven voelt zonder SBF's …want na 2 keer 12 weken …weet je bijna niet anders meer hé.
Ik kan wel zeggen dat vooral mijn jongste zoon meer geaard is sinds de SBF'S hoewel hij nooit heeft aan gegeven dat hij er iets van voelde. Hij is ook nog maar 4 en ik heb mij eens naast hem gelegd om te zien hoe hij er op reageerde, maar hij was toen vooral heel actief bezig in zijn bedje aan het woelen ipv rustig te slapen … Mijn oudste zoon heeft het net als mij qua fysieke tintelingen het sterkst ervaren. Hij zit emotioneel ook al iets beter in zijn vel moet ik zeggen. Het kan zijn dat ik het voor de kinderen in ieder geval terug opneem in september … Dus nogmaals hartelijk dank en …ik denk dat ik het nu zondag al ga missen eerlijk waar ….groetjes C."

 

~  "Verleden zondag bij de transmissie (afstandshealing) heb ik er van genoten. Ik had nogal vrij koude handen en voeten voor ik begon,en daarna gloeide gans mijn lichaam. Heb ook heel wat beter geslapen en ik voel me sedert daarna in een positieve groei. Ga vandaag nog wat verder lezen (soul body fusion) en voorbereiden om het zelf te doen. Bij jouw laatste healing had ik ook een gevoel van vrede,thuiskomen. Tot binnen 2 weken voor de privé-sessie" R F 
 

~ "Ik heb het bolletje in de aarde gezien en het universum en heel veel dieren in mijn hart en engelen. Ik voel mij nu zo goed als een engel zo goed." (Zo omschreef Marthe – 7 jaar – haar beleving van de energetische massage die ik haar mocht geven. Haar oogjes straalden hierbij nog harder dan ze al deden vooraleer we aan de sessie begonnen.)
 

~ Ik heb al reeds geruime tijd last van mijn sinussen. Verschillende behandelingen (nota: 3 operaties en hééél veel antibiotica) hadden echter geen effect op mij. Ik heb dan de goede raad van mijn mama opgevolgd en ben in behandeling gegaan bij Veerle. Bij de eerste sessie wist ik niet goed wat te verwachten, maar ik werd al snel gerust gesteld en de behandeling gaf me een 'zen' gevoel. Ik ben nu drie sessies verder en ik zie al zeker positieve resultaten. Dit mede door het gebruik van essentiële oliën. In het begin twijfelde ik zelf of ik hier wel voor openstond, maar nu raad ik het aan iedereen aan!" (J.D)
 

~ "I received Soul Body Fushion from Veerle which was very calming. It was a beautiful transmission of energy. When we started I was in quite a state of anxiety, when we were finished I felt very calm, grounded into my body with a much deeper sense of my own true divine nature. I highly recommend Veerle if you are interested in embodying your soul." Georgia Siegner, USA
 

~ "Waar te beginnen ? Moeilijk.. Ik ben over een periode van een jaar zoiets een aantal keren in behandeling geweest en heb ook regelmatig deelgenomen aan de meditaties. Fysiek zat ik helemaal vast en in mijn gezin was er ook een zekere chaos. Het afgelopen jaar is dit allemaal aan het veranderen. Heel bijzonder en moeilijk onder woorden te brengen. Ik merk dat ik veel meer ben gaan 'voelen'. Mijn intuïtie is erg gegroeid. Ik heb bepaalde ervaringen gehad die ik daarvoor nooit geloofd zou kunnen hebben. Bijv, tijdens een behandeling van Veerle was ik plots ineens 'weg' uit mijn lichaam (ik voelde tezelfdertijd mijn ogen heel hard van links naar rechts bewegen en in mijn hoofd gebeurden er rare dingen). Ik kan het zo moeilijk uitleggen. Maar het was zo ECHT. Ik heb de laatste tijd ook lucide dromen 's nachts. Heel bijzonder. Ik sta veel meer in verbinding met mijn ziel. Een jaar geleden had ik niet eens een idee wat zoiets betekende… De momenten dat ik mijn ziel voel .. dat zijn zulke bijzondere momenten ! Het voelt alsof ik haar altijd 'gekend' heb en op één of andere manier komt er ook verdriet naar buiten dan. Als ik tastbare resultaten moet aangeven dan denk ik vooral aan de relatie met mijn man. Doordat ik zelf meer in contact ben met mijzelf en liefde voor mezelf leer voelen is onze relatie heel erg verbeterd. Hij kwam het mij een tijd geleden zelf vertellen, hoe anders dingen zijn geworden tussen ons. En ook met en in mijn kinderen is er een verschil. Onverklaarbaar allemaal. Ik hoop dat ik het een beetje begrijpelijk overbreng allemaal. Ook al is het héél vreemd hoe die dingen werken.. het is in elk geval héél voelbaar ! En ik ben heel blij dat ik mezelf deze evolutie gun ! Liefs (ooh, en fysiek gaat het ook een stuk beter !)" (anoniem)

 

Reactie na een eerste Soul body fusion (van op afstand): "Hallo Veerle, ik heb naar dit moment uitgekeken. Het was 19h50 en ik was even afgeleid door de tv. Even later voelde ik mij plots heel warm worden. Ik schrok even hierdoor en zag dat het toen 20h was. Het uur van de sessie! Ik ben toen naar boven gegaan om rustig in een zetel plaats te nemen en even alleen te zijn en niet afgeleid te worden. Ik heb uitdrukkelijk JA IK WIL DIT gezegd. Ik voelde mij warm en voelde tintelingen. Na een paar minuten verdwenen die en vervolgens werd ik even kortademig (ik heb van kindsbeen af allergie en astma) Ik vond dat vreemd omdat ik nu geen enkele inspanning leverde. Al héél snel verdween die beklemming. Sorry maar vervolgens ben ik even ingedut en heb zelfs gedroomd. Heel onsamenhangende flitsende beelden. Ik werd wakker doordat ik een druk op mijn linkervoet voelde alsof er iemand op duwde. Toen waren er 28 minuten verstreken. Ik voelde mij ontspannen maar zwaar en toch prettig. Tot zover mijn verslag over deze eerste Soul Body Fusion! Ik houd alles verder goed in de gaten en hou je op de hoogte. Alvast super bedankt voor deze sessie!!! Warme groetjes, (anoniem)"
 

~ "De energetische massage van Veerle brengt een diepe rust en ontspanning in mijn lichaam. Ik voelde me heel licht en de fijne energie van Veerle doorstraalde mijn lichaam en aura en bracht me in verbinding met de eenheid in Liefde en Licht. Het was helend , verfrissend,verheffend …. een heerlijke ervaring voor herhaling vatbaar."  ~ Anoniem
 

~ "Veerle voelt onmiddellijk aan wat er zich in jou afspeelt. Het geheim is dat ze je de sleutels geeft om jouw problemen zelf op te lossen en je gedachten en overtuigingen vanuit een ander standpunt laat observeren. Eigenlijk is er weinig communicatie nodig, er is een stroom aanwezig die niet met het verstand te begrijpen valt. Het Een stroom van innerlijke vreugde en liefde. Je bent een prachtmens Veerle." ~ Daniël van Nerom
 

~ (nav twee groepstransmissies op zondagavond:) "Dag veerle, dat was weer fijn, dankjewel! Vorige week (transmissie) was heel apart: er ging een minder leuke gedachte door mijn hoofd en die raakte mij tot op het bot in mijn hartstreek. Vlak erna kwam er een golf v uit mijn tenen naar omhoog door mijn benen en die vulde mijn hele lichaam op. De leegte werd opgevuld met iets. Dan kwam diezelfde gedachte terug en ik zag ze letterlijk terugkaatsen op mijn borstkas. Ze raakte me totaal niet, ze ketste af. Zalig!!! Toen ik daarna in bed lag rraakte de gedachte weer wel, maar het gevoel v tijdens de sessie was precies een voorbode van hoe het zal zijn, van wat er ook mogelijk is. Dat geeft hoop en moed, echt heeeel fijn. Ik vind dit perfecte sessies, ideaal uur en dag voor mij, gewoon thuis, wekelijks. Heel fijne ondersteuning. Dankjewel en slaap lekker!" M.K.

 

~ Reactie na een eerste SBF vanop afstand: "Het was een prachtige energie, stroomde heel goed, ik was soms een beetje emotioneel, heb dingen kunnen loslaten. dankewel hiervoor! Groetjes Ina"

 

~ Reactie na een tweede Soul Body Fusion: "Hallo Veerle, wat ik voelde afgelopen zaterdag was anders. Een paar minuutjes voor 20h zat ik heel rustig in een stoel. Ik dacht nergens aan en staarde wat naar de vlammetjes in de open haard om te ontspannen. Plots moest ik toch even omkijken want ik had het duidelijke gevoel dat er iemand achter mij stond die een hand op mijn hoofd legde. Ik voelde echt een druk op de linkerkant van mijn hoofd. Verder heb ik niets gemerkt. Zondag en ook vandaag voel ik duidelijk dat ik meer energie heb en minder moe ben. Tot zover mijn bevindingen van de tweede SBF. Alvast bedankt Veerle, Groetjes X"

 

~ Soul Body Fusion vanop afstand – 1e sessie: "Hoi Veerle, Nou, erg mooi en krachtig, hoor! Eerst werd er met grote kracht aan mijn linker lichaamskant gewerkt, toen op een zachte wijze aan mijn rechterkant en daarna voelde ik de balans in mijn lichaam stromen en werd mijn derde oog sterk geactiveerd. Tenslotte voelde ik mijn hart heel erg tastbaar (zoals een hart "vleselijk" voelt) en voelde ik de aarde (zoals de aarde in mijn tuin aanvoelt), heel plastisch allemaal en mooi. Dank je wel. Liefs, Jos H."
 

~ Daisy H. meldt mij het volgende na een energetische massage + SBF vanop afstand 2 weken later: 
"Tijdens de transmissie voelt het voor mij als een gewone healing. Ik krijg geen beelden of zo binnen. Nadien zo rond 23:00 voelde ik ineens mijn rootchakra goed spinnen en ookmijn hartchakra. Ik voel dat op hart nog wat weerstand zit maar al minder dan de eerste keer. Daarna voel ik mij opgeladen als Duracell konijntje. Kan nog moeilijk inslapen en voel sommige delen van mijn lichaam vibreren. Nu vandaag heb ik het gevoel dat mijn temperatuur hoger is alsof ik koorts heb. Dat had ik vorige keer ook en dat blijft zo een aantal dagen duren. 
Dikke merci en tot binnenkort xxx"

 

~ En Sara uit H. mailt mij dit na een eerste SBF vanop afstand: "Ik vond het wel heel bijzonder. Ik kon niet meteen deelnemen, ik was pas rustig op mijn gemak vanaf een paar minuten na 8, maar vanaf 8 voelde ik al dat er iets gaande was!
Ik ben op de zetel gaan zitten en voelde veel tintelingen in mijn hoofd, dat werd precies heel licht, en voelde de energie door heel mijn lichaam stromen. Ik kan zelf energie door mijn lichaam laten stromen door me erop te concentreren, maar gisteren ging het vanzelf en heel snel. Ik weet niet precies wat de Soul Body Fusion inhoudt en wat het precies doet, maar gisteren na de sessie was ik heel erg rustig. Ik heb tegenwoordig zoveel aan mijn hoofd en maak me veel zorgen over alles en nog wat, en gisteren na de sessie kon ik het ineens allemaal beter plaatsen en kon ik er rustig bij blijven. Ik voelde voor de rest van de avond zo een gevoel van geluk en vrijheid, precies alsof dat geblokkeerd zat en gisteren ineens weer vrij kon komen. Heel erg bedankt! De volgende keer doe ik zeker weer mee. Lieve groetjes, Sara"

 

~ "De healing heeft me echt veel deugd gedaan, zowel op het moment zelf als achteraf. Ik voelde al veel rust en harmonie door me heen stromen toen ik naar je toe kwam, daarna voelde ik vooral kracht en bevestiging, ook door onze babbel. Het is gewoon tijd om echt mijn ding te gaan doen. Ook bedankt voor je bevestiging daarrond. Dat is echt blijven hangen.
De healing is al een tijdje geleden, maar herinner je je nog dat je zei dat er precies weerstand was bij mij naar mannen toe? Wel toeval of niet, ik heb  enkele dagen daarna iemand leren kennen en ik zie niet dadelijk een relatie, hij is veel jonger, maar het voelt heel liefdevol en het stroomt; zalig. Anderszjids voel ik en zie ik hoe het grenzen stellen zich verstrerkt naar mannen die toenadering zoeken en waarbij ik voel dat we elkaar niets te bieden hebben. In de week heeft hier iemand een half uur op mijn deur staan kloppen, hij wilde mijn boodschap echt niet horen, dus ben ik ook maar doof geworden voor zijn kloppen. Denk dat hij het nu wel begrepen heeft. Dat geeft me echt een heel veilig gevoel, dat ik zo duidelijk mijn grens kan stellen, en niet eeuwig geduld blijf opbrengen, doet me goed. Dat was wat ik je graag nog wou vertellen, Veerle. Bedankt voor wie je bent, Veel liefs, J."

 

~ Reactie na een energetische massage én een SBF vanop afstand: "Ik heb een diepere ademhaling, ik kan veel beter door de plexus ademen (nota: we werkten hieraan bij de energetische massage) . Gisteren had ik 'n pracht ervaring: een diep weten dat mijn lichaam vragen beantwoordde. Fantastische gewaarwording. Dankjewel, gr Elly"  

 

~ "Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn beste vriendin, mijn zus. Ze staat steeds weer voor me klaar met een pasklare oplossing voor mijn probleempjes en/of kwaaltjes. Mijn zoontje is afgelopen jaar gestart in het eerste leerjaar. Ik had als mama heel hoge verwachtingen… alleen mijn verwachtingen waren anders dan die van hem. Met huiswerk maken was hij heel gauw tevreden. Voor mij moest alles juist en perfect geschreven zijn. Dit zorgde vaak voor ruzie. Zo ook met het leren voor de toetsen. Veerle heeft mij bloesemremedies uitgezocht. Het is voor mij een heel proces geweest met veel tranen. Maar ik kan zeggen dat ik heb geleerd om het meer los te laten. Niet alles hoeft perfect te zijn. Fouten maken mag. En raar maar waar, het gaat veel beter met huiswerk maken…
Enige tijd geleden had ik last van hoofdpijn, pijn in nek, schouder en tintelingen in bovenarm en hand. Na vele tevergeefse doktersbezoeken en onderzoeken ben ik bij Veerle geweest voor een sessie EFT. Dit heeft mij zeer goed geholpen. Na enkele dagen was de pijn zo goed als weg. Telkens als ik last begin te krijgen, doe ik een paar rondjes EFT en dat helpt !
Zo heb ik verschillende voorbeelden: mijn oudste was een onrustige slaper als baby, angst voor spoken.. (niet allen geschikt voor publicatie 🙂 ) Mijn zus heeft altijd een oplossing. Soms ook door maar gewoon naar me te luisteren en te praten… Ze straalt gewoon 'natuurlijk welzijn' uit ! 🙂 Ik ben heel fier dat ze mijn zus is ! ~ An Wins

 

~ "Veerle is een heel fijn mens en een geboren coach. Ze ziet het beste in mensen, ze ziet iemand zijn talenten en meest hoge zelf.  Ze heeft een prachtige, sprankelende vreugdevolle ziel en ik word altijd heel blij en ontspannen als ik met haar Soul Body Fusion of EFT doe. Na de Soul Body Fusion/EFT of de inspirerende gesprekken die we op de skype hebben voel ik me altijd geïnspireerd en weer een stukje lichter en dichter bij me zelf.  Ze is echt een menselijke engel op aarde."  ~Samantha

 

~ "Hoi Veerle, dankjewel voor de transmissie! Ik voelde veel warmte in m'n lijf en met name m'n armen. Op een gegeven moment voelde het alsof ik m'n armen omhoog had, hoewel ik wist dat ik ze naast me had liggen. Ik merk dat ik me meer geaard voel en heel fijn contact heb met mensen omdat ik beter in mn eigen energie kan blijven, voelt echt heerlijk! smile-emoticon dankjewel! Liefs Sarah" (reactie nav gratis SBF vanop afstand)
 

~ "Hey Veerle, Jawel hoor en of ik heb mogen voelen. Diep in mij was er een drang om heel dicht bij God te komen. Nog nooit heb ik zoveel tranen laten stromen en dit gevoel mocht ik ervaren tot woensdagmorgen (de SBF was zaterdag).Ik ben jou en de lichtwereld erg dankbaar en ik kom zeker terug voor een SBF sessie. Je mag mij alvast meenemen in de derde gratis transmissie. Lieve groetjes van O."

 

<~Een uniek concept en fantastische ervaring. Het bracht me in contact met mijn diepere ik, deed me gewoon goed voelen en gaf me de kracht om verder mijn leven op het juiste spoor te zetten. ~Lieven B.

 

~WHOA GIRL, YOU ARE SOME KIND OF POWERFUL! I just had my (second) session Soul Fusion with Veerle and it was POWERFUL! Lots of yawning and releasing. During the second 10 minutes, my entire body shook for a bit and then lots of yawning so there was some kind of releasing going on there. Towards the end of the SBF I felt hot throughout my body, I was almost sweating, but it didn't feel like I was releasing during this time, it felt as if Source energy was flowing through me. Pretty cool! The energy I feel when Veerle does the Soul Fusion is very gentle. It's easy, flowing and relaxing. Certainly a very nice energy to be bathed in. I especially appreciated rec'ing this Soul Fusion since I'd been around some denser energies yesterday that I could tell had lowered my vibration a bit and this SBF brought me back to myself! Thanks again Veerle! <3

 

~Veerle is in staat je haarfijn aan te voelen en dat op een heel zachte manier met je te delen. Veerle haar inzichten zijn zeer waardevol en hebben me geholpen mezelf (veel) beter te leren kennen. In haar communicaties is ze open, eerlijk, kwetsbaar en dat brengt wat ze doet op een hoger plan. Veerle is een pracht van een engel waarmee ik graag in gesprek ga. Het is bij haar dat ik voor het eerst ook echt voelde dat mijn hart openging. Wát een gevoel, wat een ervaring. Dank je, lieve engel!  ~ Anoniem

 

~Veerle heeft me tijdens een moeilijke periode in mijn leven de sleutel gegeven om de volgende deur te openen; het ontbrekende stukje waardoor de puzzel er opeens anders uitziet. En dit op een hele warme manier, tijdens fijne geprekken waarin je voelt dat ze je begrijpt en waarin je volledig jezelf kan zijn. Veerle, ben zo blij dat je er bent!  ~ Anoniem
 

~Bij Veerle voelde ik mij gelijk thuis. Haar inzichten en tips hebben mij weer op mijn pad gebracht. Echt fantastisch ! Dankje Veerle.  ~ Shamira Verduijn
 

~Lieve Veerle, je werkt heel opliftend, op een liefdevolle, accepterende manier. Je bent sterk intuïtief en jouw energie helpt een situatie om te buigen tot iets moois. Dankje om steeds mijn groter potentieel te blijven zien, je hulp en je luisterend oor !! Liefs"   ~ Kristel

 

~Veerle is een energieke intense dame. Ze begeleidt je met een grote dosis overgave. Ad rem reageert ze op de signalen die je uitzendt. Mede dankzij EFT weet ze door te dringen tot de kern van jezelf. Zo maakte ik kennnis met wat er leefde in mijn onderbewuste. Ik heb mezelf leren kennen tot in de kern van mezelf. Confronterend maar nodig om mijn pad te kunnen vervolgen. Maak kennis met jezelf bij Veerle."  ~ Peter

 

Ik vind Veerle een zeer krachtig persoon. Enerzijds heeft zij de zachtheid en compassie van een mooi mens en kan ze helemaal begeesterd worden door de natuur en haar connectie met het leven. Anderzijds kan ze zeer doelgericht naar oplossingen zoeken, vastbesloten om alles te tillen naar een hoger niveau van bewustzijn en inzicht. Ze heeft een persoonlijkheid die stimulerend werkt, je zin geeft in mooie co-creaties en je steeds weer verrijkt ! Dit, vergezeld van haar passie, haar kennis en ervaringen, maakt haar een heel erg bekwame gids in je begeleiding naar meer balans en natuurlijk welzijn." ~  J Hermans

 

~Veerle kan u inspireren als geen ander ! Ze heeft u als coach één en ander te bieden : uw energie en ook uw blokkades komen in een helder licht te staan bij Veerle. Omdat zij vanuit haar hart werkt, kan ze u raken met hetgeen jij op dat moment nodig hebt. Veerle, is een heel fijn mens en vriendelijke coach die je zelf dingetjes kan doen inzien/invoelen die achter jou woorden zitten. Je leven zal transformeren ! In licht en liefde." ~  Paul

 

~Ik heb een aantal keren bloesemremedies door Veerle laten maken. Elke keer ben ik weer versteld over hoe subtiel en gevoelig ze net die juiste snaar raakt, en door de combinatie van haar energie en de remedies, alles weer laat stromen. Haar persoonlijkheid is een liefdevolle maar heldere spiegel."  ~ Martje Naterop

 

~Veerle heeft mijn hart geopend en mij meer bewust gemaakt van hetgeen mij echt drijft van binnenuit, hetgeen mij gelukkig maakt en waarvoor ik elke dag enthousiast en met passie kan werken en léven ! Bedankt !"  ~ Anoniem

 

Hieronder een paar resultaten van mensen in mijn eigen woorden :

  • Een jonge vrouw kwam bij mij met jarenlange nachtmerries. Eigenlijk sinds haar geboorte heeft ze daar last van gehad. Elke nacht ! Na één sessie was ze al volledig vrij hiervan.
  • Een oudere man had last om voor zichzelf uit te komen op zijn werk. Hij is eerder een verlegen type en kreeg 'toevallig' een andere functie waardoor hij méér op de voorgrond moest treden. Hij vond dit in eerste instantie erg lastig. Na iedere sessie zag ik hem groeien. Zijn innerlijke rust nam toe en hij was trots te vertellen over hoe zelfzeker hij geworden was, dat hij voor zijn mening durfde uitkomen en hoe makkelijk mensen hier op reageerden. Hij kende deze ervaring niet. Een nieuwe wereld ging voor hem open.
  • Een mevrouw kon haar geliefde die haar verlaten had niet loslaten. Een jaar lang zag ze ongelofelijk af hierdoor. Er was ook een probleem met het overkopen van het huis. In kleine stappen (we hadden ongeveer 5 à 6 sessies nodig) hielp ik haar met loslaten, met vertrouwen en met het terug in contact komen met haar 'buikgevoel' (ze had zz volledig afgesloten). Op een avond belde ze mij op in tranen van dankbaarheid met de melding dat alles in de plooi aan het vallen was op een magische manier (ivm haar huis, het loslaten van haar ex, en ze was boordevol nieuwe energie en nieuwe plannen), en hoe gelukkig ze zich voelde dat ze mijn behandelingen had leren kennen. 
  • De vriend van een vriendin van mij viel uit een hoge boom en geraakt in een zware coma. De dokters gaven zeer weinig tot geen hoop. Mijn vriendin contacteerde mij onmiddellijk alsook enkele andere van haar vrienden die bekend zijn met het 'helen' van energievelden en het sturen van 'licht'. Zelf voelde ik van in het begin dat hij zou wakker worden zonder noemenswaardig letsel. Een kleine twee maanden na zijn val werd hij inderdaad terug wakker en zijn letsel is miniem tot nietbestaande ! (ik stuurde hem vele malen Soul Body Fusion vanop afstand en nam hem ook mee in de energie tijdens de meditatieavonden)