Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

 

Soul Body Fusion® verdiept en herstelt het contact van de ziel met het lichaam. Dit contact is vaak verstoord door trauma en allerhande emoties die ons energetisch (en soms ook fysiek) vast hebben gezet. Het is een revolutionaire methode in die zin dat er geen enkele energie van buitenuit bij wordt betrokken, behalve die van JOUW ziel.

Wanneer het zielenlicht werkelijk verankerd wordt in de cellen van het lichaam is niets onmogelijk. Je voelt je zelfzekerder, blijer met jezelf, bewuster van je gave aan de wereld, positiever ingesteld en vol goede intenties naar jezelf en iedereen rondom je. Je weet beter wie je zelf bent, je kan de verantwoordelijkheid voor de emoties van de ander beter bij de ander laten, je ziet schoonheid daar waar anderen over mopperen en je hebt vertrouwen dat alles goed is, precies zoals het is. Dit zijn kwaliteiten die je niet zomaar kan aanleren. Dit zijn kwaliteiten die ontwikkeld worden dankzij contact met je ziel, de beste leraar die er is.

Soul Body Fusion werkt voor iedereen anders. Jouw ziel weet precies waar eerst aan dient gewerkt te worden, welke verbindingen het eerst hersteld dienen te worden, welk trauma het eerst uit je celbewustzijn dient verwijderd te worden.

Het effect van deze behandeling op je leven kan erg groot zijn. Het hangt er allemaal vanaf in welke mate jouw ziel en lichaam van elkaar vervreemd zijn geraakt.

Je voelt de energie van SBF® in eerste instantie in je lichaam zelf en na verloop van tijd ga je zien dat je ervaring van de buitenwereld verandert. (Zo binnen, zo buiten)

 

Méér over de wonderlijke resultaten en het ontstaan van de techniek lees je in het boek 'Soul Body Fusion®' van Jonette Crowley (de grondlegster) of op haar website (klik hier)

Ik volgde de workshops bij Jonette en ben officieel 'practicioner'. Dat betekent dat ik jou transmissies kan geven. (op Quantum level)

 

Wens je graag Soul Body Fusion® te ontvangen dan kan dat op 3 manieren:

1. Via een pakket van 3 privé-sessies

Het ontvangen van minimaal 3 sessies is de standaard procedure om de afstemming permanent te integreren in de cellen van jouw lichaam. De sessies zijn daardoor niet los van elkaar te boeken, ze vormen één geheel.

3 sessies vanop afstand, tijdstip overeen te komen – korte feedback via skype mogelijk (en inbegrepen in het tarief)

Tarief: 99 euro

2. Je komt tot hier voor een energetische massage. Ik integreer Soul Body Fusion dan sowieso in de behandeling. Meer info over deze behandeling vind je HIER.

3. Je kan Soul Body Fusion ook ontvangen via groepstransmissie.

Voordelen: Je hoeft je huis niet uit + het tarief kan geen belemmering vormen + omdat we wekelijks werken, meerdere weken na elkaar, is en blijft jouw energieafstemming optimaal en kunnen we telkens grotere sprongen vooruit maken.

Nadeel: Je ontvangt geen privé feed-back van mij. Wanneer je duiding wenst van eventuele blokkades of een beter inzicht in je proces wenst, boek je best een privé-sessie.

Het systeem werkt flexibel en je kan instappen op elk moment. Je ontvangt sowieso het bestelde aantal sessies. Gewoon mailen naar veerle.wins@telenet.be. Ik stuur je dan de betaalgegevens door. De sessies gaan steeds door op vrijdagavond van 21u – 21.30u.

Pakket 1 : 4 sessies : 44 euro

Pakket 2 : 12 sessies : 96 euro (= slechts 8 euro per behandeling die je ontvangt!)

** Dit is een uniek aanbod. Ik ben blij dat aan jou te kunnen en te mogen aanbieden. Klik HIER voor meer info erover**

 

De energie werkt nog lang door na de sessies. De eerste ervaringen zijn meestal tintelingen (champagne bubbel gevoel in je cellen) of het heel warm krijgen. Dat is het teken dat je cellen reageren. Wanneer je fysieke problemen hebt kan het wat langer duren vooraleer de energie alles losmaakt. Het kan ook zijn dat je in eerste instantie helemaal niets voelt. Maar dat is niet erg. Het betekent niet dat er niets gebeurt. Het is het belangrijkste dat je merkt hoe je leven in de weken na de reeks SBF's een andere wending begint te nemen, hoe er zich nieuwe openingen creëren in je leven, mogelijkheden die je daarvoor niet voor mogelijk had gehouden. Want dat is natuurlijk waar we het voor doen. Méér bezieling, levensvreugde, power en het blije gevoel dat we ons herinneren waarvoor we leven. 

De ervaringen hieronder zijn nav de GRATIS sessies die ik aanbood. Ik wil graag toch even vermelden dat wanneer je betaalt voor iets, je jezelf onbewust toestaat nog meer te ontvangen. Ik zie dat bijv. in de privé-sessies die ik geef. Dit fenomeen heeft niets met mijzelf en mijn intentie te maken maar alles met hoe energie werkt. Het is een kosmische Wet die zegt dat hetgeen je van iets ontvangt evenredig is met hoeveel je er zelf insteekt. ('hoeveel' is relatief naar je eigen vermogen natuurlijk). En dat is ook logisch als je erover nadenkt.

Tegelijk is het zo dat iedereen een kans moet krijgen op healing. Daarom bied ik een sterk verlaagd tarief aan mensen met een omnio staat. Zij betalen 40 euro voor 12 weken deelname en 18 euro voor 4 weken deelname. 

Voor ervaringen van mensen tijdens en na een privé-sessie klik HIER

Méér over Soul Body Fusion® (uitleg en andere therapeuten die SBF aanbieden) vind je HIER

 

ERVARINGEN van deelnemers aan een gratis SBF transmissie vanop afstand

Reactie na een eerste SBF:

"Hallo Veerle,
Ik heb naar dit moment uitgekeken.  Het was 19h50 en ik was even afgeleid door de tv. Even later voelde ik mij plots heel warm worden. Ik schrok even hierdoor en zag dat het toen 20h was. Het uur van de sessie! Ik ben toen naar boven gegaan om  rustig in een zetel plaats te nemen en even alleen te zijn en niet afgeleid te worden. Ik heb uitdrukkelijk JA IK WIL DIT gezegd. Ik voelde mij warm en voelde tintelingen. Na een paar minuten verdwenen die en vervolgens werd ik even kortademig (ik heb van kindsbeen af allergie en astma) Ik vond dat vreemd omdat ik nu geen enkele inspanning leverde. Al héél snel verdween die beklemming.  Sorry maar vervolgens ben ik even ingedut en heb zelfs even gedroomd. Heel onsamenhangende flitsende beelden.  Ik werd wakker doordat ik een druk op mijn linkervoet voelde alsof er iemand op duwde. Toen waren er 28 minuten verstreken. Ik voelde mij ontspannen maar zwaar en toch prettig.
Tot zover mijn verslag over deze eerste Soul  Body Fusion! Ik houd alles verder goed in de gaten en hou je op de hoogte.

Alvast super bedankt voor deze sessie!!! Warme groetjes
 

Reactie na de 2e Soul body fusion (zelfde persoon):

"Hallo Veerle,
Wat ik voelde afgelopen zaterdag was anders. Een paar minuutjes voor 20h zat ik heel rustig in een stoel. Ik dacht nergens aan en staarde wat naar de vlammetjes in de open haard om te ontspannen. Plots moest ik toch even omkijken want ik had het duidelijke gevoel dat er iemand achter mij stond die een hand op mijn hoofd legde. Ik voelde echt een druk op de linkerkant van mijn hoofd. Verder heb ik niets gemerkt. Zondag en ook vandaag voel ik duidelijk dat ik meer energie heb en minder moe ben. Tot zover mijn bevindingen van de tweede SBF. Alvast bedankt Veerle, Groetjes X"

 

"Hoi Veerle,
Nou, erg mooi en krachtig, hoor! 
Eerst werd er met grote kracht aan mijn linker lichaamskant gewerkt, toen op een zachte wijze aan mijn rechterkant en daarna voelde ik de balans in mijn lichaam stromen en werd mijn derde oog sterk geactiveerd. Tenslotte voelde ik mijn hart heel erg tastbaar (zoals een hart "vleselijk" voelt) en voelde ik de aarde (zoals de aarde in mijn tuin aanvoelt), heel plastisch allemaal en mooi.
Dank je wel. Liefs, Jos H."
 

"Hey Veerle, Jawel hoor en of ik heb mogen voelen. Diep in mij was er een drang om heel dicht bij God te komen. Nog nooit heb ik zoveel tranen laten stromen en dit gevoel mocht ik ervaren tot woensdagmorgen. Ik ben jou en de lichtwereld erg dankbaar en ik kom zeker terug voor een SBF sessie. Je mag mij alvast meenemen in de derde gratis transmissie. Lieve groetjes van Odette"

 

Daisy H. meldt mij het volgende: 

"Tijdens de transmissie voelt het voor mij als een gewone healing. Ik krijg geen beelden of zo binnen. Nadien zo rond 23:00 voelde ik ineens rootchakra goed spinnen en ook hartchakra. Ik voel dat op hart nog wat weerstand zit maar al minder dan de eerste keer. Daarna voel ik mij opgeladen als Duracell konijntje. Kan nog moeilijk inslapen en voel sommige delen van mijn lichaam vibreren. Nu vandaag heb ik het gevoel dat mijn temperatuur hoger is alsof ik koorts heb. Dat had ik vorige keer ook en dat blijft zo een aantal dagen duren. 
Dikke merci en tot binnenkort xxx"

 

En Sara uit H. mailt mij dit :

"Ik vond het wel heel bijzonder. Ik kon niet meteen deelnemen, ik was pas rustig op mijn gemak vanaf een paar minuten na 8, maar vanaf 8 voelde ik al dat er iets gaande was!
Ik ben op de zetel gaan zitten en voelde veel tintelingen in mijn hoofd, dat werd precies heel licht, en voelde de energie door heel mijn lichaam stromen. Ik kan zelf energie door mijn lichaam laten stromen door me erop te concentreren, maar gisteren ging het vanzelf en heel snel. 
Ik weet niet precies wat de Soul Body Fusion inhoudt en wat het precies doet, maar gisteren na de sessie was ik heel erg rustig. Ik heb tegenwoordig zoveel aan mijn hoofd en maak me veel zorgen over alles en nog wat, en gisteren na de sessie kon ik het ineens allemaal beter plaatsen en kon ik er rustig bij blijven. Ik voelde voor de rest van de avond zo een gevoel van geluk en vrijheid, precies alsof dat geblokkeerd zat en gisteren ineens weer vrij kon komen. 
Heel erg bedankt! De volgende keer doe ik zeker weer mee. Lieve groetjes, Sara"
 
 
Van Sarah uit Utrecht kreeg ik de volgend reactie: Hoi Veerle, dankjewel voor de transmissie! Ik voelde veel warmte in m'n lijf en met name m'n armen. Op een gegeven moment voelde het alsof ik m'n armen omhoog had, hoewel ik wist dat ik ze naast me had liggen. Ik merk dat ik me meer geaard voel en heel fijn contact heb met mensen omdat ik beter in mn eigen energie kan blijven, voelt echt heerlijk! dankjewel! Liefs Sarah"
 
 
K. van A. meldde mij:
"Hey Veerle, dankje voor de SBF! Ik voelde het pas rond 20u55. Tintelingen in mijn voeten en voelde me helderder een gevoel dat het contact maakte met mijn lichaamscellen en staartbeentje om dieper in te dalen denk ik.
Achteraf las ik in je herinnering op FB dat je het ook over contact had met je lichaamscellen.
Groetjes, K. van A."
 
 
"Ik schreef mij in om 2x een Gratis Soul Body Fusion te mogen ontvangen van Veerle Wins en ik was op die momenten (zo véél mogelijk – dus in de mate dat ik het toen kon) gefocused op m'n lichaam… én ik werd energetisch wel iets gewaar… misschien wel door mijn hoge gevoeligheid.
De eerste maal enkel een warmte die binnenkwam via m'n kruin… De tweede keer ook die warmte én soms ook een stilte en rust in m'n denken bij momenten…
Ik doe zelf ook (Soul-)helaings en meditaties die iedereen zelf zou kunnen doen (voorlopig enkel op mezelf). Ik wil nu niet gaan vergelijken… enkel merkte ik op dat ik voel dat de energie van de Soul Body Fusion subtiele trilling had die voor me wel degelijk voelbaar was…
Bedankt Veerle én ook aan de hogere energie die doorkwam!
'k ben tevreden met wat ik mocht ontvangen & ervaren! (Stefan Buysse)"
 
"Hallo Veerle, gisteren was een unieke ervaring, voelde mijn spieren helemaal ontspannen in schouders en nek, het heeft goed gedaan!" (K de b.)
 
"Waaw. Wat was dat? Dit was de eerste keer voor mij en ook heel onverwachts want kindjes toevallig wat eerder in bed en ik zag je berichtje (via FB) net op tijd. Dat warm worden en die tintelingen, dat is echt zo! Wat een fijne openbaring heb je me bezorgd. Met Kerst doe ik weer mee. Dankjewel, liefs en gezellige kerstdagen xxx"
 

"Twas echt weer een hele heftige SBF sessie. Begon met een krachtige energie van kruin tot voeten. Heb ook veel energetische pijnen gevoeld in mijn derde oog , nek en rechter oor. Eigenlijk wou ik de gewaarwordingen blijven onthouden en daardoor bleef ik ook meer  in mijn hoofd . Lesje voor de volgende sessie om nog meer los te laten en te observeren. Kon wel mijn lichaam meer toestaan om als een spons de liefde en dankbaarheid op te nemen. Na negen uur had ik minder pijn maar werkte de energie nog gewoon verder. Ook heb ik bij het slapen gaan zeker 1 uur een zalige pulsatie ervaren van mijn hart met dat wat grootser is. Dat deed deugd!! Warme knuffel en zeker blijven doen Veerle!" Odette
 

"Hoi Veerle, Ik weet niet of mijn aanmelding voor de SBF van gisteren nog tijdig is aangekomen. Ik weet dus ook niet of je mij SBF hebt gestuurd. Hoe dan ook, tijdens de SBF heb ik niet direct iets gemerkt, maar een uurtje daarna…ben ik mij, lichamelijk,  een heel stuk beter gaan voelen. Al dagen voelde ik mij niet echt goed op lichamelijk vlak. Weinig energie, kortademig enz. En nu… heb ik energie, en geen spoortje van kortademigheid. Het voelt bijna als herboren." J. Essers