Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

"HEEL JE RELATIE MET GELD" (deel II)

Verdiep je overvloedsbewustzijn

Jij en jouw geld als deel van een Groter Geheel

ONLINE coaching/healing programma

 

 

Deel II van dit programma is voor jou als:

  • je reeds deelnam aan deel I van het traject "Heel je relatie met geld"
  • je bereid bent uit je comfortzone te stappen en niet bang bent van revolutionaire ideeën en oefeningen die een puur individueel (en dus beperkt!) bewustzijn overstijgen en jou koppelen aan iets dat "groter is dan jezelf"
  • je jezelf al overvloedig voelt en tóch beseft dat er nog een diepere beleving van jezelf en jouw relatie met geld mogelijk is
  • je intuïtief aanvoelt dat vreugdevol geld en vreugdevol rijk zijn (in tegenstelling tot leeg geld = geld waar je niet echt gelukkig van wordt) altijd samengaat met dienstbaarheid ; als je de dynamiek hiervan wenst te verkennen en ook hoe JIJ deze dynamiek in gang kan zetten in jouw leven
  • je bereid bent je te openen om onvoorwaardelijk te ontvangen – en dan heb ik het niet alleen over geld maar OOK over alle andere dingen die je hebt buitengesloten uit zelfbescherming (o.a. het ontvangen van kritiek, oordeel, afwijzing enz enz waaronder ook het ontvangen van .. JE WARE ZELF… Want geloof het of niet: dit hangt allemaal samen!!!)
  • je de steun en onvoorwaardelijke liefde van de Lichtwereld wenst in te zetten tijdens dit proces van groei en bewustwording (zodat het zo makkelijk mogelijk kan, volgens jouw hoogste goed)

 

Werkwijze:

Vanaf 26 oktober stuur ik jou verspreid over een periode van 23 dagen 10 mails met oefeningen en een meditatie of EFT set-up door (meditatie is in geluidsbestand), net zoals bij deel I van het traject. We werken deze keer op iets andere terreinen waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt. Ik leer jou ook nieuwe tools aan. Het fijne van zoveel tools te ontvangen is dat je kan gaan observeren welke tools het beste werken voor jou persoonlijk (iedereen is uniek).
UNIEK!: Ik en de lichtwezens waar ik mee samenwerk houden gedurende het hele traject de energetische ruimte vast voor jou om dit traject zo makkelijk en succesvol mogelijk te gaan en een vervullend resultaat te bereiken. Je bent bovendien gedragen door de gezamenlijke intentie van het groepsbewustzijn (= ook onschatbaar krachtig!)
Het enige dat ik van jou vraag is dagelijks ongeveer 20 minuten van jouw tijd te investeren in jezelf, in jouw transformatie en groei naar meer overvloed en levensvreugde.

Ennn… omdat vreugde en overvloedsvibes iedereen wensen te bereiken…: Als dat fijn voelt voor je mag je dit traject delen met je partner of één goeie vriend(in). Ik bedoel hiermee dat je hem/haar de mailing mag bezorgen ONDER VOORWAARDE dat deze persoon "totally committed" is om deel te nemen. Vaak is het zo dat wanneer iemand niet zelf (financieel) wenst te investeren in hemzelf en in iets dat hem ten goede komt, hij/zij ook niet de MOED en het DOORZETTINGSVERMOGEN zal opbrengen om waarachtig AANWEZIG te zijn in hetgeen hem aangereikt wordt. En dat is zéér jammer. Want het doet niet alleen afbreuk aan jouw mooie intentie en aan dit traject maar uiteindelijk ook aan de persoon zelf (!). Daarbij komt natuurlijk ook nog dat een andere persoon niet 100% zal ontvangen wat dit traject te bieden heeft omdat hij niet opgenomen is in de groepsenergie en in de energetische ruimte die ik en de lichtmeesters gecreeërd hebben voor elke deelnemer. Noch zal hij/zij profiteren van de 12 SBF's waar je recht op hebt als je er snel bij bent. Dusss: mijn voorstel is dat je één iemand anders mag betrekken mits deze persoon werkelijk bereid is te investeren in de energie die hem aangeboden wordt. De bijdrage is 75 euro. Vergeet niet om mij de naam en het e-mailadres van de tweede persoon te laten weten zodat ik hem/haar kan toevoegen aan de groep! (deze persoon dient ook deel I gevolgd te hebben natuurlijk)

 

Ben je net als mij in blijde verwachting naar wat een vervolg op ons vorige traject jou gaat brengen? Voel je met heel je innerlijke weten dat jezelf openen naar méér overvloed jouw geboorterecht is en wil je graag toffe en zeer praktische tips en energetische steun hierbij? Aarzel dan niet. Want je ontvangt DIT VOLLEDIGE PAKKET "Heel je relatie met geld" (deel II) voor slechts 149 euro! Opgelet: de volgende keer dat deze cursus loopt gaat de prijs omhoog.

 

Inschrijving:

Inschrijven kan tot 23 oktober. Maar bij inschrijving en betaling vóór 22 september ontvang je een pakket van 12 sessies groepsheling met Soul body fusion GRATIS. Dit alles om jou zo volledig mogelijk te ondersteunen in jouw groeiproces.

Je doet mee door te mailen naar veerle.wins@telenet.be en 149 euro over te schrijven op rekeningnummer: BE91 7350 2956 4776 van Veerle Wins met de vermelding 'heel je relatie met geld' (deel 2). Breng je een tweede persoon mee dan tel je hier 75 euro of 150 euro bij op, naar gelang de situatie. 

Is er iets niet duidelijk? Aarzel niet om mij te contacteren op 0495/14.93.34

 

Ik hoop jou binnenkort opnieuw te ontmoeten in de energie van overvloed. 

 

One million blessings! 

    Veerle

 

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook