Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

"HEEL JE RELATIE MET GELD" (deel II)

Verdiep je overvloedsbewustzijn

Overvloed creëren in 5D

ONLINE coaching/healing programma

 

Deel II van dit programma is enkel voor jou indien:

 • je reeds deelnam aan deel I en nog méér openingen, inzichten en transformaties wenst te creëren in jouw overvloedsbewustzijn
 • je enigszins bekend bent met het gegeven : leven in de 5e dimensie
 • je bereid bent uit je comfortzone te stappen en niet bang bent van revolutionaire ideeën en oefeningen die een puur individueel (en dus beperkt!) bewustzijn overstijgen en jou koppelen aan iets dat "groter is dan jezelf"
 • je jezelf al overvloedig voelt en tóch beseft dat er nog een diepere beleving van jezelf en jouw relatie met geld mogelijk is
 • je wenst te ontdekken dat vreugdevol geld en vreugdevol rijk zijn (in tegenstelling tot leeg geld = geld waar je niet echt gelukkig van wordt) altijd samengaat met dienstbaarheid ; als je de dynamiek hiervan wenst te verkennen en vooral ook hoe JIJ deze dynamiek in gang kan zetten in jouw leven
 • je bereid bent je te openen om onvoorwaardelijk te ontvangen – en dan heb ik het niet alleen over geld maar OOK over alle andere dingen die je hebt buitengesloten uit zelfbescherming (o.a. het ontvangen van kritiek, oordeel, afwijzing enz enz waaronder ook het ontvangen van .. JE WARE ZELF... Want geloof het of niet: dit hangt allemaal samen!!!)
 • je de steun en onvoorwaardelijke liefde van de Lichtwereld wenst in te zetten tijdens dit proces van groei en bewustwording (zodat het zo makkelijk mogelijk kan, volgens jouw hoogste goed)

 

Deel II van de serie "Heel je relatie met geld" is volledig afgestemd op een 5-dimensionaal bewustzijn. De info die ik hier met jou deel is nog haast nergens beschikbaar (en zeker niet op deze manier, gecompileerd, online, in groepsbeleving en volledig energetisch ondersteund). Ze zal jouw overvloed doen groeien op de meest moeiteloze en tegelijk meest vervullende manier die mogelijk is, helemaal in tune met jouw zielenpad.

Ben je een lichtwerker en had je tot hier toe niet zo'n makkelijke tijd met geld, lees dan verder want dit is zeker weten een traject dat je niet wilt missen. 

 

Werkwijze:

Je ontvangt verspreid over een periode van 31 dagen maar liefst 11 mails met oefeningen, meditaties of een EFT set-up (meditatie is in geluidsbestand en EFT in videoformaat), net zoals bij deel I van het traject. We werken deze keer op andere terreinen van jouw bewustzijn waardoor je weer vele nieuwe inzichten en transformaties ontvangt. 
Ik laat jou bovendien de meest courante valkuilen zien waar we in verzeild zijn geraakt door geboren te worden in 3D én ik vertel jou hoe deze valkuilen voorgoed te dichten. Ik leer jou ook een aantal volledig nieuwe tools aan die, mits consequente toepassing, jouw overvloed drastisch doen toenemen. Het fijne aan zoveel tools ontvangen is dat je kan gaan observeren welke tools het beste werken voor jou persoonlijk (iedereen heeft andere 'werkpunten').

UNIEK!: Ikzelf en de Meesters van Licht waar ik mee samenwerk houden gedurende het hele traject de energetische ruimte vast voor jou om dit traject zo makkelijk en succesvol mogelijk te gaan en een vervullend resultaat te bereiken. Je bent bovendien gedragen door de gezamenlijke intentie van de groep deelnemers (= onschatbaar krachtig!)

Jouw bijdrage: Een bewustzijn dat open staat voor leven in de 5e dimensie, volledige toewijding en inzet + de bereidheid jouw angsten en innerlijke sabotage 'duiveltjes' (die ongetwijfeld naar boven gaat borrelen tijdens dit traject) onder ogen te komen.
Praktisch gezien vraagt dit traject dagelijks 20 à 30 minuten van jouw tijd. (Méér investering zal jou ook méér opleveren). 

Had je al een WAAW bij deel I van de reeks "Heel je relatie met geld"? Dan gaat deel II jouw stoutste verwachtingen overtreffen! Ik ben ZOOO enthousiast om dit programma met jou te delen!! En ZOO benieuwd om te horen welke resultaten het jou oplevert! 

Momenteel is dit pakket "Heel je relatie met geld – deel II" beschikbaar voor slechts 195 euro. 

***** ENKEL VANDAAG 14 jan. voor 98 euro, omdat ik jarig ben!!! *****

Meedoen kan heel makkelijk door te mailen naar veerle.wins@telenet.be en 195 euro 98 euro over te schrijven op rekeningnummer: BE91 7350 2956 4776 met de vermelding 'heel je relatie met geld' (deel 2). Zodra de betaling ontvangen is, stuur ik jou de eerste mail door. De andere mails volgen elkaar op om de 3 dagen.

Je kan ook betalen met je visa / mastercard of via paypal (klik hiervoor op onderstaande knop). Je ontvangt jouw eerste opdracht dan al enkele minuten na aankoop.

Wens je aan beide delen mee te doen, dan ontvang je ook nog eens een extra privé-sessie!!! Op die manier kan ik jou privé-coachen op de punten waar je eventueel vast zou lopen waardoor jouw doorbraak nog groter zal zijn. Voor deel I + deel II + de privé-sessie klik hieronder: 
Ik garandeer iedereen die met voldoende inzet meedoet aan dit programma resultaat (bovenop de doorbraken die je al maakte in deel I)

Hieronder nog enkele ERVARINGEN en GETUIGENISSEN van deelnemers aan deel II:

 • "Goeiedag, Het was een hele verrijking. Het toeval wil wel lukken, maar nu deze cursus eindigt, ontvangen we van iemand, die (begin dit jaar) niet al te eerlijk met ons geld omging, toch een behoorlijke som terug, waarmee ik héél wat rekeningen kan vereffenen. Met deze som kan ik ook wat geld opzij zetten. Ook begint het bij mij te stromen om die bepaalde persoon te vergeven wat hij ons aangedaan heeft, en… (dit deel wenst hij anoniem te houden)"  P. R 
  (Nota van mezelf hierbij: wanneer je energie in beweging zet, gebeuren de meest onverwachte dingen. P. R. liet mij vooraf weten dat zijn familie in een zeer benarde situatie beland was na een foute investering. Hij vroeg of het traject kon helpen. — Zo zie je maar…wie investeert in zichzelf, vanuit zelfliefde, plukt altijd vruchten. Altijd 💕)
   
 • David maakte dankzij het traject een serieuze shift in eigenwaarde. In de laatste week van het programma liet hij mij weten dat zijn baas hem eindelijk (zijn verdiende!) opslag gegeven heeft (bijna 400 euro NETTO per maand verdient hij voortaan méér!!!)
   
 • Ellie mailde mij na deel I van het trajcet: "….. Ik voel me wel al heel rijk en overvloedig op andere vlakken, meer liefde voor mezelf, meer zin in sex, meer liefde voor mijn man, meer geduld en afwachten op school bij de collega's, minder oordelen …" en na afloop van deel II liet ze mij weten "Hartelijk bedankt Veerle, het heeft echt wel vruchten afgeworpen….. (rest wenst anoniem te blijven)" 
   
 • Cindy won in de eerste week al gelijk 500 euro. Hier de sms die ik van haar ontving: "Hey Veerle, je gelooft het nooit.. heb vandaag 500 euro gewonnen, zouden we dit linken aan onze sessies??" en daarna het vervolg "Ik voel mij over het algemeen luchtiger en speelser". Deze deelneemster belde mij nadien ook op om te zeggen dat er zoveel AHA's waren gekomen dankzij de oefeningen dat ze in een heel nieuw gevoel van dankbaarheid begon te leven. Overvloed was opeens overal.
   

ELKE deelnemer die tijd investeert behaalt resultaten! Fantàstisch vind ik dat. Ik wéét gewoon ook met elke vezel in mijn wezen dat het voor iederéén weggelegd is: leven in overvloed en vervulling. En het is mijn grootste passie en vreugde iedereen te helpen de nodige shifts te maken, zodat we allemaal moeiteloos en vol vervulling onze missie kunnen leven op aarde!

Dit programma is samengesteld met allemaal hoogwaardige ingrediënten die jouw succes garanderen. Gedragen door de nieuwe (5D) energieën van deze tijd. 

Voel ook jij met heel je innerlijke weten dat jezelf openen naar méér overvloed en vervulling in jouw leven jouw geboorterecht is en wil je graag revolutionaire inzichten, praktische tips én energetische steun in het realiseren ervan? Volkomen hapklaar verpakt, in jouw eigen tempo uit te voeren en af te ronden, gestimuleerd door een onderliggende 'vibe' van groepsgebeuren (enorm bekrachtigend en stimulerend!)
Zeg dan YESSS, ik kies dit ook!

Want het was nog nooit zo gemakkelijk!!

Zoo blij jou dit te mogen aanbieden! 

Liefss,

    Veerle