Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

Ik heb een erg leuke webwinkel waar je de essentiële oliën van DoTerra® kan bestellen.

Klik HIER om erheen te gaan.

 

DoTerra® staat garant voor de allerbeste kwaliteit. Hun produkten zijn 100% biologisch. Zónder enige vorm van kunstmatige chemische toevoegingen. Ik heb deze kwaliteit zelf nooit in de essentiële oliën van de natuurwinkel ontdekt. Mijn intuïtie heeft mij altijd weerhouden om ze toe te passen op mijn huid. Van inname was al helemaal geen sprake.

Dit veranderde toen ik DoTerra® leerde kennen. Ik heb er zelf al enkele fantastische ervaringen mee gehad en ik zie ook hoe ze iedereen die ik ermee in aanraking breng (via mijn behandelingen) 'optillen'. Ik kan het niet anders omschrijven… Ze 'doen' gewoon iets met je energie (en je lichaam natuurlijk). 

Een paar voorbeelden: Mijn voetreflexologe heeft de 'Balance' en 'Elevation' uitgetest op mijn voeten (twee samengestelde olietjes van DoTerra). Ze voelde hoe de 'Balance' de behandeling op een nog dieper level bracht (ikzelf voelde dit ook heel sterk – ik kon meer 'kracht' in mijn lijf ervaren tijdens de behandeling). De 'Elevation' gaf een sterke kosmische noot aan de behandeling. De energie was kouder en de reflexologe voelde tijdens de hele behandelingsduur een kosmisch wezen achter haar staan. Nu, de ervaringen lopen heel sterk uiteen hoor. Een vriendin van me voelde hoe de 'Elevation' haar chakra's in beweging bracht. Ze voelde letterlijk een soort van wind draaien op de plaatsen waar de chakra's zich bevinden. Zelf gebruik ik de 'Elevation' wanneer mensen even opgetild moeten worden uit de dagelijkse sleur en mentale wirwar. De geur ervan is ook buitengewoon betoverend 🙂

De 'Balance' is tot hier toe zelfs nog méér geliefd dan de 'Elevation'. Ze brengt je terug met je voetjes op de grond. In het hier en nu. En lekker bij jezelf ook !! Ik gebruik de 'Balance' zo goed als altijd aan het begin van de behandelingen die ik geef om de cliënt de mogelijkheid te bieden dieper in zichzelf af te dalen. Mijn neeftje van 9 was diep onder de indruk toe ik deze olie door zijn aura haalde. Het voelde voor hem alsof ik hem lijfelijk aanraakte. Hij had nog nooit over aura's gehoord en ik zag hem fronsen hoe het in godsnaam mogelijk was dat hij aanraking voelde zonder aangeraakt te worden.
Ik gebruik deze olie ook vaak aan het begin van de 'Mark' meditatieavonden die ik organiseer om iedereen in het hier en nu te brengen en een heerlijke aardebinding te geven. Een goede aardebinding is werkelijk zooo belangrijk in de tijd waarin we leven !!

Een andere zeer populaire olie is die van de 'Lemon' oftewel de citroen. Je hebt vast al wel eens gelezen hoe belangrijk citroenen zijn voor onze gezondheid. Hoeveel bijzondere kwaliteiten ze hebben. Zo ontzuren ze bijvoorbeeld ons lichaam. Hetgeen zéér belangrijk is omdat ons lichaam tegenwoordig aan zovele verzurende elementen wordt blootgesteld (vooral in onze voeding). Lees HIER meer over wat 'Lemon' voor jou kan betekenen ! Deze olie is niet duur en bespaart je het gedoe om biologische citroenen te kopen en elke ochtend te staan uitpersen… Aanrader !!!

Ik schreef in mijn nieuwsbrief ook een stukje over de werking van de pepermunt. We hebben allemaal al wel eens verse pepermuntthee gezet. Maar weet je ook hoe de chemie van deze plant jouw gezondheid kan bevorderen ? Lees HIER over de pepermunt. 
 

Tip: bestel ook de fractionated coconut oil mee. Daar kan je de olietjes mee vermengen wanneer je ze op je huid toepast. 

Opgelet: het is een amerikaanse firma en deze tellen de BTW er pas op het einde bij. Dit stoorde mij in eerste instantie enorm, vooral omdat ik niet wist dat dit zo altijd gaat wanneer je bij / in Amerika bestelt. Daarom dat ik het even vermeld. Het zou jammer zijn moest je goesting over zijn en je deze fantastische olietjes mislopen door een gelijkaardige 'afknapper'.

Klik HIER om naar de webwinkel te gaan.

 

Lees steeds goed de informatie op het flesje ivm de manier van toepassen! Deze oliën zijn extreem geconcentreerd. Meestal zijn enkele (2à3) druppels voldoende. Of je gebruikt 1 druppel om de paar uur in acute gevallen. Voor kinderen steeds kleinere dosis + verdunnen! Raadpleeg bij twijfel een ervaren aromatherapeut. Natuurlijk welzijn doet geen claims ivm diagnose, genezing of ziektepreventie. Consulteer steeds een arts bij ernstige medische klachten.