Facebook

Jij in de hoofdrol

Dit is JOUW leven !
Kies hoe je je wenst te voelen en voel het met heel je hart.
Kies wat je wenst te doen in je leven en doe het met liefde.
Herinner jezelf: If it's going to be... it's UP TO ME !!!

Vier het leven !

Je bent zoveel krachtiger dan je ooit gedacht hebt !


Je bent tot zoveel meer in staat dan je nu misschien denkt.


Ont-dek jezelf, ontdek je prachtige potentieel, verleg je grenzen en vier het leven !

Volg Natuurlijk Welzijn op Facebook

feest leon 2

 

Hallo, ik ben Veerle. De vrouw achter Natuurlijk Welzijn. Misschien vind je het fijn een beetje van mijn verhaal te kennen en te weten hoe ik ertoe gekomen ben dit soort werk te doen. 

Als kind was ik al heldervoelend en hoogsensitief en voelde ik een sterke affiniteit met de Christusenergie. In mijn naïviteit als kind dacht ik dat iedereen 'zo' was. De rode draad doorheen mijn kindertijd was dan ook onbegrip. Onbegrip over hoe het er in deze wereld aan toe gaat. Dit onbegrip riep vele angsten in het leven. Toen ik op 21e jarige leeftijd door ziekte maar ook door een heleboel onverklaarbare dingen die ik opeens zag, voorzag, voelde en meemaakte geforceerd werd om spiritueel te 'ontwaken' begon voor mij een heel nieuw leven. 

Een aantal jaren later liet ik mijn universitaire opleiding dan ook voor wat hij was en heroriënteerde ik mezelf volledig in de richting van de alternatieve gezondheidszorg (holistiche psychotherapie, bloesemtherapie, IET, persoonlijke ontwikkeling etc). Ik ging ook werken met de spirituele energieën die ik steeds duidelijker aanwezig begon te voelen.

Zo ontdekte ik dat ik een kanaal ben voor hogerdimensionale energieën die de mensheid en de aarde wensen 'op te tillen naar een nieuwe manier van bestaan'. Ik heb een aangeboren gave om vanuit deze energie mensen te helpen 'heel worden' op alle gebied. Ik werk op meerdere niveaus en lagen maar mijn grootste missie is om mensen te helpen openen voor het quantumveld en de Bronenergie in zichzelf, de plek in het menselijke bewustzijn waar alles (nog) mogelijk is. Op die manier kunnen nieuwe richtingen gecreëerd worden, richtingen die we wel zouden wénsen uit te gaan maar die tot hier toe onmogelijk leken. (Méér hierover lees je wanneer je op 'AANBOD' klikt in de menubalk)

Waarom ik dit werk doe? Ik ervaar het als een absoluut voorrecht wanneer mensen mij vragen hen te begeleiden naar (en hen te zien ín) hun Kernkracht. Ik vind het fantastisch om mensen te zien stralen na een energetische behandeling. Ik ben dankbaar wanneer ik hoor hoe mijn behandelingen zulk een tastbaar verschil uitmaken in iemands leven. Zelfs op fysiek gebied. En in relaties tussen mensen. 

Nu, energetische openingen in en een expansie van je energieveld maken een enórm verschil op je leven maar persoonlijke groei gaat nog zoveel sneller met de juiste tools om in je dagelijkse leven consistent ZELF toe te passen. Het is de bedoeling dat je bewust zelf met de nieuwe energie gaat werken in je dagelijkse leven. Dat je jouw energie de richting leert uitsturen die je wenst uit te gaan. Daarom bied ik ook coachingtrajecten aan via e-mail en geluidsbestanden. Hierin help ik jou graag op een zeer praktische en leuke manier méér uit je denken en voelen te halen. Het is de bedoeling dat jij in je leven de richting uit leert navigeren die jij ZELF, vanuit je hart en ziel kiest en die jou niet (onbewust!!!) is 'opgedrongen' door jouw verleden of genetische achtergrond.

We zijn allen op weg naar een nieuwe ervaring van ons mens-zijn. Ieder van ons komt hierdoor voor bepaalde uitdagingen te staan. Dingen die vroeger leken te werken doen dat opeens niet meer. In de sessies en coachingtrajecten die ik aanbied leer ik jou alles dat je moet weten om gemakkelijk door deze tijd van grote veranderingen heen te navigeren.

Liefss,
Veerle

 

Wens je meer over mij te weten ? Volg dan mijn blogs op http://veerlewins.wordpress.com/blog/

 

Opleidingen:

Nationale opleidingen : Transformatiecoach, Script-as-Methode, Bloesemtherapie, Reiki Master, Integrated Energy Therapy, Soul Body fusion, Aromatherapie

Internationale opleidingen bij Jonette Crowley, Esther Hicks, Judy Satori, Jarrad Hewettt, Gina Brollier, Lynn Waldrop en Brent Philips

Belangrijkste opleiding : mijn eigen leven, ervaring en ontwikkeling van mijn aangeboren gave