Je kan bij ons terecht voor sessies:  

Alles in deze wereld is opgebouwd uit frequenties. Zo ook het menselijke lichaam. Al onze organen vibreren op een voor hen specifieke trilling. Wanneer de natuurlijke trilling van een orgaan is verstoord - door bijvoorbeeld stress of emotionele belasting - ontstaan er na verloop van tijd klachten. 

Met een bioresonantietoestel  - dat de electromagnetische trillingen van ons lichaam meet - kunnen de schadelijke frequenties gedetecteerd en gecorrigeerd worden. Ook wordt aangegeven welke supplementen aangewezen zijn om tekorten te helpen aanvullen.

NRT is een vorm van toegepaste kinesiologie (Applied Kinesiology) waarmee we nauwkeurige informatie verkrijgen over de gezondheidsproblemen waar onze cliënten mee worstelen.

Neurologisch onderbouwde spiertesten (elk orgaan is verbonden met een bepaalde spier of spiergroep) helpen ons vast te stellen waar de problemen vandaan komen.


Elke verstoring in ons optimaal functioneren komt voort uit een emotionele blokkade die ergens in de loop van ons leven is ontstaan. In 90% van de gevallen gedurende onze kindertijd. De innerlijke verharding, die ons als kind diende als beschermingsmechanisme om met bepaalde moeilijke emoties of situaties om te kunnen gaan, zorgt na verloop van tijd echter voor een voelbaar vastlopen van levensenergie. Met als gevolg psychische en/of fysieke klachten van allerlei aard.

Wanneer deze blokkade dankzij liefdevolle aandacht "los" durft laten, komt de energie die zich is gaan vastzetten (op spieren, gewrichten, organen,..) terug vrij en wordt heling mogelijk.