Waarom we graag aanvullend werken met bloesemremediesBloesemremedies werken diep in op ons emotionele welzijn. Ze brengen balans en harmonie in onze persoonlijkheid. En dus ook in onze relaties. Om naar balans toe te kunnen werken, wordt er door de bloesem eerst net datgene aangevuld wat we ontbreken. Of anders gezegd: bloesemremedies helpen ons om terug contact

Lees HIER verder

Trauma release, beschreven door Geert, aan de hand van een recente sessie:Zo ziet het begin van een sessie met trauma release eruit:“Na afstemming op de energie van de cliënte merkte ik onmiddellijk een energetische koude in het nekgebied. Er zat een diepe blokkade. Dit gebied laat een afscherming zien tussen denken en voelen.Mijn hand ging

Lees HIER verder

In deze blog vertel ik je hoe bioresonantie werkt en waarom bioresonantie toepassen met de scio Eductor specifieke voordelen biedt.

...
Lees HIER verder

Wat is de ENIGE manier om blijvend een (fysiek) issue op te lossen?  Het issue bij de wortel aanpakken. En die wortel (oorzaak) is zo goed als ALTIJD emotioneel/energetisch van aard. Ziekte holistisch behandelen is dus enorm belangrijk. Een fysiek issue of disbalans komt nooit ‘zomaar’ opdagen.Het is een gevolg. Een gevolg van een moment in de tijd

Lees HIER verder

Het is een natuurlijk verlangen“Ik zou zo graag mijn seksualiteit dieper beleven. Kan dat? En hoe doe ik het? Want er zit daar trauma en/of schaamte op bij mij.” Een vraag die ik regelmatig van mensen te horen krijg in aanloop van een sessie. Ik ben redelijk zeker dat stiekem iederéén hier eigenlijk naar verlangt. Want seksualiteit

Lees HIER verder

De lente komt eraan. Een heerlijke tijd vind ik zelf. Energie begint terug overvloediger te stromen. De natuur ontluikt en komt in actie. En ook wij mensen kunnen een natuurlijke puls voelen om meer naar buiten te treden.  Maar soms is er een bepaalde sloomheid in ons lijf die lijkt te blijven hangen. En geraken we

Lees HIER verder

Wat houdt optimale begeleiding naar fysiek herstel in voor mij, Geert? In onderstaande blog vertel ik jou over mijn visie op ziekte en over de technieken die ik gebruik in mijn praktijk als gezondheidsbegeleider. Wat het lichaam laat zien is voor mij JUIST.Ik zie ziekte nooit als toeval of als pech. Ook al willen we liever van

Lees HIER verder

Supplementen innemen is tegenwoordig bijna een must. De huidige voeding is doorgaans zo arm geworden aan voedingsstoffen, dat quasi elk lichaam extra ondersteuning kan gebruiken, wil het optimaal functioneren. Maar hoe kies je de supplementen die voor jou van toepassing zijn?  Veel mensen vertellen mij tijdens een consult dat ze een reclame zagen voorbijkomen ivm een bepaald

Lees HIER verder

In deze blog deel ik een fijne en relatief nieuwe techniek met je die je kan helpen om het contact met jezelf te herstellen. En dat precies op die plekken waar je door oude gekwetstheden en trauma op slot bent gegaan naar anderen (en het leven) toe.  De techniek heet: life force activation, oftewel kundalini activatie. Kundalini

Lees HIER verder

De SKB-bloedtest geeft een duidelijk beeld van de conditie waarin bepaalde lichaamsfuncties zich bevinden. Zelfs vooraleer er voel-of zichtbaar ziekte optreedt.Basisprincipes van de SKB-bloedtest.SKB-test staat voor Sedimentatie Kombi Bloedtest. Deze bestaat uit 2 aparte testen. De cliënt doneert dus 2 druppels bloed.  Van de eerste druppel worden 5 afdrukken gemaakt. Hierop wordt de ROTS-test uitgevoerd. Oftewel de

Lees HIER verder