Wat houdt optimale begeleiding naar fysiek herstel in voor mij, Geert? 

In onderstaande blog vertel ik jou over mijn visie op ziekte en over de technieken die ik gebruik in mijn praktijk als gezondheidsbegeleider. 


Wat het lichaam laat zien is voor mij JUIST.

Ik zie ziekte nooit als toeval of als pech.
Ook al willen we liever van al onze ongemakjes af, toch komen ze ons iets vertellen.

Zo goed als altijd zit er een heel diepe, vastgehouden (emotionele) pijn onder. Iets dat te moeilijk was in het verleden om te verwerken. En meestal is het nog steeds heel pijnlijk om net dat stukje te gaan bekijken/doorvoelen, dat wat onze vreugde heeft weggenomen, onze energie of levenslust. Hierdoor is een blokkade ontstaan in de energiestroom van het lichaam. 

Ik maak het daarom een prioriteit om steeds in een veilige, rustige setting een energetisch veld te creëren om iemand te helpen naar deze pijnstukken af te dalen… zodat ze gevoeld kunnen worden, erkenning kunnen krijgen. Dan kunnen ze pas losgelaten worden. En gaat de vastgehouden/geblokkeerde energie terug stromen. 

Het lichaam is oneindig intelligent. Wanneer je weet hoe ermee samen te werken (ipv het signaal dat je krijgt ‘FOUT’ te maken en te verdoven) is het meestal mogelijk om op een natuurlijk manier een genezingsproces te bekomen. 


Enkele manieren die ik gebruik om dit te doen: 

Begeleiding via energetische regeneratie

Tijdens een sessie energetische regeneratie lig je op een ruime massagetafel onder een dekentje. Dit geeft mensen een knus gevoel waardoor ze makkelijker kunnen ontspannen. Met de regeneratie techniek werk ik op de botstructuur van het lichaam, en tegelijkertijd zet ik een sterk energetisch veld neer rond de ontvanger. Hierdoor komt niet alleen jouw lichaamseigen energie terug in beweging op die plekken waar ze vastliep, maar kan ook de kosmische energie gaan stromen. De reacties die het lichaam hierop laat zien, zijn soms heftig, soms bijna onvoelbaar. 

Deze reacties kunnen gaan van schokjes, tintelingen, temperatuurschommelingen, krampen (ontkrampen), emotioneel loslaten (zowel lachen als huilen), tot het ervaren van een diepe ontspanning. Het is gewoon nooit hetzelfde. Maar altijd juist.

Hierdoor gaat de energie die ooit in traumarespons werd vastgezet (we klappen ‘dicht’) terug stromen. Het lichaam kan dan op dat specifieke punt zijn natuurlijke balans herstellen.

Door oude pijn los te laten uit je lijf pak je dus letterlijk je natuurlijke welzijn terug op. Soms gaat dat snel. Bij chronische pijnen en traumastukken die diep in het onderbewuste werden weggestoken (bijv pijnlijke ervaringen uit de zeer vroege kindertijd die niet optimaal verwerkt werden) duurt het meestal langer. 

Ondertussen werk ik al meer dan 5 jaar met deze methode en heb ik al zo een mooie en ontroerende dingen zien gebeuren. Dit versterkt mijn vertrouwen in de ontplooiing die ik zie gebeuren.

Zo werkte ik bijvoorbeeld onlangs met een vrouw met post traumatisch stress syndroom (PTSD). Iedere keer vertelde ze me dat er geen enkel moment in haar leven was dat ze tot de diepe rust kon komen die ze tijdens de sessie ervaarde. Na een paar sessies kon het lichaam de overlevingsstress helemaal los laten en terug tot rust komen. 

Pas wanneer de onderliggende stressor is weggevallen, kan het lichaam zijn balans blijvend en vanzelf terug beginnen te herstellen. 

Vanzelfsprekend is het zeer ondersteunend om in afwachting van het loskomen van de eigenlijke blokkade al de juiste supplementen te kunnen gebruiken. Zodat je op kracht blijft om jouw proces ook fysiek gezien op een vlotte manier aan te kunnen gaan.


regeneratie techniek door Geert Willemsen

Begeleiding via de SKB-bloedtest en NRT-meting

De SKB-bloedtest geeft een duidelijk (wetenschappelijk onderbouwd) beeld van de conditie waarin bepaalde lichaamsfuncties zich (op dat moment) bevinden. Ze is zeer nuttig om de prioriteiten te helpen bepalen van een begeleidingsplan naar fysiek herstel. Want om een lichaam te helpen herstellen kan je niet zomaar in het wilde weg tewerk gaan. Je leest er HIER alles over.

Via de NRT (neuro reactieve technieken) testen we samen uit welke supplementen jouw lichaam versterken en welke supplementen géén effect hebben in jouw lichaam. Want elk lichaam is uniek!
Dankzij de NRT krijg ik ook, net als bij de SKB-bloedtest, een goed beeld van welk orgaan het eerst ondersteuning dient te ontvangen: hormonen, darmen, nieren, lever….. ? Ook daar schreef ik een volledige blog over. Je kan deze HIER terugvinden.

NRT door Geert Willemsen
NRT door Geert Willemsen


Begeleiding via bioresonantie

En dan nog kort even iets over de bioresonantie, mijn stokpaardje. Hiermee zie ik ook zulke prachtige transformaties gebeuren. 

Deze techniek is al meer dan 50 jaar in ontwikkeling en door de huidige technologische vooruitgang zal deze ook meer en meer zijn plaats gaan krijgen. We zien dit al in de populariteit van de “healy”, een vereenvoudigde versie van bioresonantie, waar je als leek mee kan werken. 

Met een professioneel toestel (ik werk met de “Eductor”) kan er vanzelfsprekend nog vele specifieker en tot in de diepte gekeken worden. O.a. naar de oorzaak van de disbalans/blokkade, op alle lagen van het bewustzijn. Doordat het toestel ook de informatie stuurt om het lichaam zijn balans te helpen herstellen, kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam hiermee aan de slag. 

Terwijl je als cliënt aangesloten bent op het toestel en dit zijn corrigerende pulsen uitstuurt, creëer ik aanvullend een helend veld voor je waarin makkelijker ontvangen kan worden. Vaak zorg ik ook voor begeleiding via meditatie om het pijnstukje in je onderbewustzijn te bezoeken. Dit versterkt de werking van de pulsen via de bioresoantie enorm. Want het is uiteindelijk steeds de cliënt en zijn onderbewustzijn die bepaalt hoe diep er gewerkt/toegelaten kan worden. 
Meer over hetgeen bioresonantie kan betekenen voor je lees je HIER en HIER.

Bioresonantie door Geert Willemsen
Bioresonantie door Geert Willemsen


Samengevat

Mijn begeleiding situeert zich op meerdere terreinen en gaat steeds uit van de juistheid van de signalen die je krijgt van je lichaam. Ik kijk met je mee naar de diepere (emotionele) oorzaak ervan en creëer ook de veiligheid voor je om je hiervan te bevrijden. Gebeurt dit laatste optimaal, dan zal het lichaam zijn natuurlijk welzijn blijvend herstellen. 

Op onze website vind je uitgebreide uitleg over de methoden die ik hierboven vernoem en over hoe ik precies te werk ga.  

Liefs,
Geert

Resoneer je met ons werk? Schrijf je dan gerust in op onze nieuwsbrief hierbeneden. 

Je ontvangt van ons dan belangrijke informatie rond gezondheid, bewustzijnsgroei en vooruitstrevende therapievormen. We houden je ook op de hoogte van de cursussen / workshops die we af en toe organiseren. 

We respecteren vanzelfsprekend je privacy en geven geen informatie door aan derden.


Tags


You may also like

Familiesysteem helen

Familiesysteem helen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}