Wie de ziekte van Lyme kent weet dat hij verwoestende effecten kan hebben voor je leven.

Geert en ik hebben vandaag, bij volle maan, een tinctuur gemaakt van de (éénjarige) kaardebolplant(wortel). 


De kaardebol staat opgetekend als een krachtige plant voor het uitdrijven van spirocheten.

Lyme is namelijk een (borrelia)spirocheet. Dat is een spiraalvormig organisme dat het vermogen heeft zich te verstoppen in de cellen. Daarom is de ziekte zo moeilijk te detecteren. En daarom is ze ook heel moeilijk te genezen.

Geert kan via de bioresonantie wel specifieke corrigerende pulsen sturen. Deze neutraliseren dan de trilling van de borreliaspirocheet. 

Maar heb jij deze ziekte(trilling) nog nodig om bepaalde zielenlessen te leren, dan zal het effect van de sessie niet blijvend zijn. We gaan in zo’n geval dan ook steeds met onze cliënt kijken naar de emotioneel/energetische oorzaak van de disbalans. 


De kaardebol helpt met het fysieke herstelproces bij de ziekte van Lyme.

Eens deze oorzaak gezien en getransformeerd is, is het belangrijk om het fysieke lichaam te helpen om de spirocheet zo spoedig mogelijk te lossen. De tinctuur van de kaardebol helpt hier heel gericht bij. Er is hier namelijk al veel onderzoek naar gevoerd. En ook zijn er bijzonder mooie resultaten mee geboekt.

Een goed boek dat we aanraden is “De ziekte van Lyme” door Wolf-Dieter Storl. Onderaan deze blog vind je een link naar waar je het boek kan bestellen. 

Hieronder alvast een fotootje van de kaardebol in onze tuin, toen ze in bloei kwam. Denk eens aan de fameuze ‘kring’ op de huid die zich soms laat zien na besmetting met de borrelia bacterie…. Zie je het verband met de bloeiwijze van deze plant? En voel je de energie van de andere foto, waar je ziet hoe koninklijk en majestueus de uitstraling van de plant is? De stekels op haar stengels worden bovendien in verband gebracht met het schoonpoetsen van onze bloedbaan (één van de voordelen die worden toegekend aan het innemen van kaardeboltinctuur).

kaardebol in bloei        kaardebol


Onze kaardeboltinctuur werd gemaakt in meditatieve afstemming en verbinding met de plant.

We zijn superbenieuwd om de tinctuur binnen een paar maanden uit te kunnen testen. Geert en ik maakten hem samen, in verbinding met de Deva van de kaardebol. Ook stemde Geert op voorhand meditatief af om te vragen welke specifieke plant we mochten gebruiken, hoeveel alcohol we nodig hadden, op welke dag we best zouden oogsten enz. 

De pot met de zuivere alcohol en de wortel erin staan nu in onze woonkamer onder een stargate structuur. Vanaf januari kan de tinctuur gebruikt worden. 

Hieronder in de galerij een paar foto’s van het produktieproces. (Klik op de foto om hem volledig te zien)

Je ziet dat we de verse wortel van de plant hebbben gebruikt. Vele (de meeste) preparaten die je in een winkel koopt gebruiken de gedroogde wortel. Deze is veel minder krachtig. Houd dit zeker in gedachten wanneer je aankopen doet!

 

Worstel jij met de ziekte van Lyme of ken je iemand anders die er niet vanaf geraakt, laat het ons weten. We helpen jou graag diepgaand genezen. 

Je kan hieronder een afspraak boeken voor een sessie bioresonantie. Daarin kijken we ook altijd naar onderliggende emotionele/energetische redenen waarom Lyme zich in jouw lijf en leven heeft kunnen innestelen. En wie snel is kan ons helpen de tinctuur uit te testen op zijn efficaciteit. Niet dat we daaraan twijfelen 😉

Wens je het boek van Wolf-Dieter Storl te bestellen? Dat kan bij Bol.com

Klik HIER en we linken je onmiddellijk naar het boek.

TIP : Een webwinkel die tinctuur verkoopt van de verse wortel op bio alcohol, net zoals de onze, vindt je hier: HIER 

Resoneer je met ons werk? Schrijf je gerust in op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt hierin belangrijke informatie van ons rond gezondheid, bewustzijnsgroei en vooruitstrevende therapievormen. We houden je ook op de hoogte van de cursussen / workshops die we af en toe organiseren. 


Tags


You may also like

Familiesysteem helen

Familiesysteem helen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}