Wat is de ENIGE manier om blijvend een (fysiek) issue op te lossen? 
 
Het issue bij de wortel aanpakken.
 
En die wortel (oorzaak) is zo goed als ALTIJD emotioneel/energetisch van aard. 

 

Een fysiek issue of disbalans komt nooit ‘zomaar’ opdagen.

Het is een gevolg. Een gevolg van een moment in de tijd waarin je een impact te verwerken hebt gekregen en hier (nog) niet toe in staat was. Waardoor de stroming van je emotie geblokkeerd werd en deze zich vastzette op een bepaalde plek in je lichaam.

We hebben allemaal dergelijke impacts te verduren gekregen. Een heleboel zelfs. De meest intense in onze kindertijd. Met allerlei gevolgen voor ons leven en algemene welbevinden (vb huidige problemen in relaties, gezondheidsklachten, depressiviteit…)
 
Je kan dan natuurlijk op allerlei manieren gaan verzachten (fysieke klachten bv met supplementen) Of ervan weg proberen te lopen (bv van je ex die uiteindelijk net zoals je vader/moeder werd). 
 
Totdat je beseft dat het probleem zich opnieuw en opnieuw blijft manifesteren.

 

En dan moet je uiteindelijk wel naar binnen, IN jezelf, om de wortel van het fysiek issue te gaan zoeken en aan te nemen.

En zoals gezegd: die is energetisch/emotioneel (traumatisch) van aard. 
 
Best lastig soms om daar naar te gaan durven kijken. Maar ik doe dit werk al lang en ik kan je verzekeren: zo lang dat je dit NIET doet, mag je zoveel artsen, therapeuten, natuurgenezers, osteopaten… (noem maar op) opzoeken, je mag zoveel fysieke zuiveringskuren doen en gezond eten als je kan : niets van dat alles gaat je blijvend kunnen helpen.
 
Want energetische/emotionele (trauma) disbalans zoekt en vindt zijn weg naar buiten. 

 

De delen in jou die energetisch/emotioneel verdrukt werden, VERLANGEN een uitweg naar het licht van jouw bewustzijn.

Wordt hier niet aan tegemoetgekomen, dan ontstaat er vroeg of laat ziekte, pijn, of intense chronische moeheid en uitputting.
 
Het is daarom dat we in ons Centrum voor Natuurlijk Welzijn op alle verschillende lagen werken: fysiek én energetisch/emotioneel. We helpen jou eveneens tot in-zicht te komen. (= een volledig holistische aanpak!).
 
We ondersteunen daar waar nodig voor een snel herstel maar maken het een prioriteit om tot bij de wortel van het probleem te geraken.
 
Je kan hier meer over lezen op onze website. (NB: deze is nog onder constructie. Ze zal nog veel uitgebreider worden)
 


Heb jij ooit onverteerbare situaties meegemaakt? Ervaar je een fysiek issue dat blijft aanslepen?

Je kan bij ons regelmatig instappen in gerichte helingreeksen (in groep en vanop afstand), waarin bepaalde fysieke lichaamssystemen diepgaande aandacht ontvangen. Geert en ik ondersteunen daarin samen, (hij) via bioresonantie én (ik) via multidimensionale heling. Ook worden de gepaste supplementen voorgesteld.

We werken dus op verschillende levels en helpen jou met :

  1. een optimaal functioneren / herstel van het orgaan
  2. een vertering van de emotionele conflicten en trauma’s die op dat orgaan zijn gaan vastzitten
  3. het oplossen van een eventueel fysiek conflict dat door de emotionele belasting is ontstaan of aan het ontstaan is (vlg de GNM, german new medicine – theorieën van dr Hamer)
  4. ook focussen we op de spirituele kant en werken we samen met de Pleiadiërs voor herstel vd originele blauwdruk van de betreffende organen
Op 7 mei start onze volgende reeks, dewelke focust op het spijsverteringsstelsel. Klik HIER en lees in detail wat we gaan doen, op welke organen we werken en welke onderwerpen we sowieso zullen behandelen.
 
Met heel veel liefde en toewijding gebracht,
Geert en Veerle
parasieten
fysiek issue

Tags


You may also like

De ziekte van Lyme natuurlijk genezen

De ziekte van Lyme natuurlijk genezen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350