Wat is de ENIGE manier om blijvend een (fysiek) issue op te lossen? 
 
Het issue bij de wortel aanpakken.
 
En die wortel (oorzaak) is zo goed als ALTIJD emotioneel/energetisch van aard. Ziekte holistisch behandelen is dus enorm belangrijk.

 

Een fysiek issue of disbalans komt nooit ‘zomaar’ opdagen.

Het is een gevolg. Een gevolg van een moment in de tijd waarin je een impact te verwerken hebt gekregen en hier (nog) niet toe in staat was. Waardoor de stroming van je emotie geblokkeerd werd en deze zich vastzette op een bepaalde plek in je lichaam.

We hebben allemaal dergelijke impacts te verduren gekregen. Een heleboel zelfs. De meest intense in onze kindertijd. Met allerlei gevolgen voor ons leven en algemene welbevinden (vb huidige problemen in relaties, gezondheidsklachten, depressiviteit…)
 
Je kan dan natuurlijk op allerlei manieren gaan verzachten (fysieke klachten bv met medicatie of supplementen) Of ervan weg proberen te lopen (bv van je ex die uiteindelijk net zoals je vader/moeder werd). 
 
Totdat je beseft dat het probleem zich opnieuw en opnieuw blijft manifesteren.

 

En dan moet je uiteindelijk wel naar binnen, IN jezelf, om de wortel van het fysiek issue te gaan zoeken en aan te nemen. 

En zoals gezegd: die is energetisch/emotioneel (traumatisch) van aard. 
 
Best lastig soms om daar naar te gaan durven kijken. Maar ik doe dit werk al lang en ik kan je verzekeren: zo lang dat je dit NIET doet, mag je zoveel artsen, therapeuten, natuurgenezers, osteopaten… (noem maar op) opzoeken, je mag zoveel fysieke zuiveringskuren doen en gezond eten als je kan : niets van dat alles gaat je blijvend kunnen helpen.
 
Want energetische/emotionele (trauma) disbalans zoekt en vindt zijn weg naar buiten. 

 

De delen in jou die energetisch/emotioneel verdrukt werden, VERLANGEN een uitweg naar het licht van jouw bewustzijn.

Wordt hier niet aan tegemoetgekomen, dan ontstaat er vroeg of laat ziekte, pijn, of intense chronische moeheid en uitputting.
 
Het is daarom dat we in ons Centrum voor Natuurlijk Welzijn op alle verschillende lagen werken: fysiek én energetisch/emotioneel. We helpen jou eveneens tot in-zicht te komen.


Dat is wat we bedoelen met holistisch behandelen.

We ondersteunen op een fysiek level daar waar nodig voor een snel herstel EN we reiken jou de geschikte hulp aan om tot bij de wortel van het probleem te geraken.

Hoe we dit doen kan je lezen op onze website. 
 
Liefs,

Resoneer je met ons werk? Schrijf je dan gerust in op onze nieuwsbrief hierbeneden. 

Je ontvangt van ons dan belangrijke informatie rond gezondheid, bewustzijnsgroei en vooruitstrevende therapievormen. We houden je ook op de hoogte van de cursussen / workshops die we af en toe organiseren. 

We respecteren vanzelfsprekend je privacy en geven geen informatie door aan derden.


Tags


You may also like

Familiesysteem helen

Familiesysteem helen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}