In deze blog deel ik een fijne en relatief nieuwe techniek met je die je kan helpen om het contact met jezelf te herstellen. En dat precies op die plekken waar je door oude gekwetstheden en trauma op slot bent gegaan naar anderen (en het leven) toe. 

De techniek heet: life force activation, oftewel kundalini activatie.

Kundalini activatie werkt via je eigen aangeboren levens(kracht)energie. Het gebruikt het innerlijke vuurtje waar je als baby mee geboren bent. Maar dat hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk gedoofd werd in de loop van je kindertijd en jeugd (toen je langzaamaan geconditioneerd begon te worden door je ouders en door de samenleving).

Kleine kinderen zijn van nature uit nog sterk verbonden met de kundalini (levenskracht) in zichzelf. Ze uiten vrij van schuldgevoel alles dat in hen leeft. Hun emoties stromen vrijuit. En dat maakt hen onvermoeibaar, want hun levensenergie wordt nog niet tegengewerkt (door allerlei innerlijke stemmetjes zoals “ja-maar…” , “dit is niet veilig”, “dat mag niet”, “dat kan ik toch niet zomaar doen/zeggen”… etc etc)

Vroeg je je ooit af waarom kleine kids on-vermoeibaar zijn?! Nu weet je het. Ze hebben zichzelf nog niet op slot gezet.

Kundalini activatie

Door de kundalini stroom in jezelf terug aan te wakkeren heb je een zeer krachtige transformatiekracht in handen. Je kan op die manier namelijk al je vastzittende emoties, beperkende overtuigingen en fysieke blokkades terug lostrillen.

En wat echt heel fijn is vind ik zelf: Je hoeft niet eens te weten waar deze blokkades vandaan kwamen

Werken met kundalini gaat lekker voorbij aan de mind. Je levensenergie-stroom kan en hoeft niet begrepen te worden. Ze ruimt gewoonweg op. Klaar. Tot op een zeer diep (het diepste) level. 

Natuurlijk is ook dit een proces. En kan het niet allemaal op één dag. Maar als ik kijk naar hoe snel het gaat ivm andere modaliteiten, dan ben ik nog steeds verbaasd. Het enige dat nodig is, is overgave en vertrouwen. Je dient deze buitengewoon intelligente energie namelijk haar liefdevolle werk te laten doen.

Ja, er komen vaak zeer intense beelden/emoties naar boven. Maar als het goed is, en je hebt een fijne facilitator, dan worden deze opgevangen in een dragend, koesterend veld. (Kies dus best een facilitator van wie je zeker weet dat hij/zij zelf al een berg bewustzijnswerk verricht heeft.)

Voor wie bereid is oude geblokkeerde emoties te doorvoelen (voorbij het be-grijpen of verstandelijk plaatsen), zal het werken met levenskrachtenergie een makkelijk toegankelijke poort naar meer vervulling in het leven doen opengaan. 

Hans Peter Roel schreef er ondertussen ook een boek over (zie afbeelding).genezende kracht kundalini   genezende kracht kundalini

 

Kundalini: een ontmoeting met je ware natuur.

Je kundalini in stroming brengen is je diepste zelf ont-moeten.

Het is een ontmoeting met wie je was, vóór je emotioneel en mentaal onder-drukt en beknopt werd. (Door je ouders, opvoeders, schoolsysteem, maatschappij…)

Als je bewust naar de natuur kijkt, dan zie en voel je de kundalini er vrij doorheen stromen. De natuur houdt zichzelf niet in! Ze toont zichzelf zoals ze is.

Kundalini is de passie van het leven voor het leven zelf. Alles in de natuur leeft in constante gelukzaligheid en zelfappreciatie. Elke bloem vervult 100% haar levensdoel, gewoon door 100% zichzelf te laten zijn en laten zien. Het is extase. 

Vraag jezelf eens af in hoeverre je dat gevoel (nog) kent of beleeft. Of in hoeverre je onbewust gewoon wéét dat dit het ware leven IS. Jouw hoogste potentieel op aarde.

En weet dan dat de sleutel om die natuurlijke extase door je eigen lijf te voelen stromen IN jou aanwezig is. Slapend… Wachtend…

Kundalini activatie als volgende stap in een collectief bewustwordingsproces.

De mensheid is zichzelf collectief (!) aan het verlossen van het verleden. Van alle onderdrukking. Van alles dat ons van onze ware natuur heeft verwijderd. 

Omdat we middenin dit proces zitten, lijkt het soms de verkeerde kant op te gaan in de wereld en/of in ons persoonlijke leven/lichaam. Maar dat is niet zo. Hetgeen we ervaren zijn loslaatpijnen. En deze zijn even groot als onze weerstand tegen de verandering die ons liefdevol tegemoet wenst te komen. 

De mensheid is zichzelf (onbewust) klaar aan het maken om terug te gaan werken en stromen in de kundalini-kracht. Om terug met Moeder Aarde te gaan samenwerken. 

Want in principe is dat waar kundalini op neerkomt : natuurlijke AARDE-kracht.


Hoe en waarom

Enkele jaren geleden werd deze energie spontaan belichaamd via Pi Villareza. Hij ontdekte dat hij deze kon activeren bij anderen. En ook dat hij mensen kon initiëren om de energie door te geven. Een beetje zoals vele jaren geleden de reiki (kosmische) energie gechanneld werd door M.Usui en nadien wereldwijd is doorgegeven.

Dit is een duidelijk teken dat we momenteel zeer snel aan het evolueren zijn. En dat we nu -dankzij al ons harde werk van de afgelopen jaren- toegang krijgen tot een snellere en vooral MAKKELIJKERE persoonlijke groei en transformatiekracht. 

Vroeger moesten yogi’s jarenlang mediteren (focussen) om hun kundalini kracht te kunnen opwekken. Zodat ze deze konden gebruiken om “verlichting” te bereiken. Een erg yange insteek dus.
Nu mag je gewoon ontvangen. Je mag in overgave gaan aan de energie die geactiveerd wordt en die je in wezen bént. Het kan vanaf nu dus ook op een heel yinne (ontvankelijke) manier.  


Elke kundalini activatie is uniek

Voel je welkom om te komen ervaren wat het activeren van jouw kundalini voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen. Dit is voor iedereen anders en uniek.  

Meer over mijn specifieke manier van werken, de tarieven voor een sessie (2u) en een aantal ervaringen van cliënten lees je op de algemene kundalini webpagina. Je vindt deze HIER.

Wil je graag weten wat kundalini activaties kunnen doen voor mensen met seksueel trauma of blokkades? Klik HIER.

Het boek van Hans Peter Roel kan je HIER bestellen.

De foto hierbeneden is een schermafdruk van een promomailtje dat ik via de uitgeverij van de auteur ontving. Ik deel het omdat de opgesomde punten (1-7) PERFECT weergeven wat een terug wakkere kundalini allemaal oplevert voor je leven.

genezende kracht kundalini

Wens je op de hoogte te blijven van ons aanbod? Schrijf je gerust hieronder in op onze nieuwsbrief. 


Tags


You may also like

Familiesysteem helen

Familiesysteem helen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}