Een kundalini activatie is niks “geks of wereldvreemds”. Kundalini is namelijk géén energie van buitenaf. Het is een deel van wie je bent. Als mens.

Het is een innerlijk vuur dat hoogstwaarschijnlijk gedoofd werd in je kindertijd. Want kleine kinderen zijn nog sterk verbonden met de kundalini (levenskracht) in zichzelf! Ze stromen vrij en onbezonnen.

Vroeg je je ooit af waarom kleine kids on-vermoeibaar zijn?! Nu weet je het 🙂

Kundalini activatie

Door deze innerlijke kundalini stroom in jezelf op te wekken heb je een zeer krachtige transformatiekracht in handen. Kundalini trilt alle vastzittende emoties, beperkende overtuigingen en fysieke blokkades los.

Je hoeft niet eens te weten waar deze blokkades vandaan kwamen

Werken met kundalini gaat lekker voorbij aan de mind. Je kundalini-stroom kan en hoeft niet begrepen te worden. Ze ruimt gewoonweg op. Klaar. Tot op een zeer diep (het diepste) level. 

Natuurlijk is ook dit een proces. En kan het niet allemaal op één dag. Maar als ik kijk naar hoe snel het gaat ivm andere modaliteiten, dan ben ik nog steeds verbaasd. Het enige dat nodig is, is overgave en vertrouwen. Je dient deze buitengewoon intelligente energie namelijk haar liefdevolle werk te laten doen. Ja, er komen meestal zeer intense beelden/emoties naar boven. Maar deze worden opgevangen in een 100% dragend, koesterend veld.

Voor wie bereid is oude energie te doorvoelen (voorbij het be-grijpen of verstandelijk plaatsen), zal het werken met kundalini een makkelijk toegankelijke poort naar meer vervulling in het leven doen opengaan. 


Een ontmoeting met je ware natuur.

Je kundalini in stroming brengen is je diepste zelf ont-moeten.

Het is een ontmoeting met je ware natuur-kracht. Een herinnering aan wie je was, vóór je emotioneel en mentaal onder-drukt en beknopt werd. (Door je ouders, opvoeders, schoolsysteem, maatschappij…)

Als je bewust naar de natuur kijkt, dan zie en voel je de kundalini = de seksuele energie er vrij doorheen stromen. De natuur houdt zichzelf niet in! Ze toont zichzelf zoals ze is.

Kundalini is de passie van het leven voor het leven zelf. Alles in de natuur leeft in constante bliss en zelfappreciatie. Elke bloem vervult 100% haar levensdoel, gewoon door 100% zichzelf te laten zijn en laten zien. Het is extase. 

Vraag jezelf eens af in hoeverre je dat gevoel kent of beleeft. Of in hoeverre je onbewust gewoon wéét dat dit het ware leven IS. Jouw hoogste potentieel op aarde.

En weet dan dat de sleutel om die natuurlijke extase door je eigen lijf te voelen stromen IN jou aanwezig is. Slapend… Wachtend…

Kundalini activatie als volgende stap in een collectief bewustwordingsproces.

De mensheid is zichzelf collectief (!) aan het verlossen van het verleden. Van alle onderdrukking. Van alles dat ons van onze ware natuur heeft verwijderd. 

Omdat we middenin dit proces zitten, lijkt het soms de verkeerde kant op te gaan in de wereld en/of in ons persoonlijke leven/lichaam. Maar dat is niet zo. Hetgeen we ervaren zijn loslaatpijnen. En deze zijn even groot als onze weerstand tegen de verandering die ons liefdevol tegemoet wenst te komen. 

De mensheid is zichzelf (onbewust) klaar aan het maken om terug te gaan werken en stromen in de kundalini-kracht. Om terug met Moeder Aarde te gaan samenwerken. 

Want in principe is dat waar kundalini op neerkomt : natuurlijke AARDE-kracht.


Hoe en waarom

Enkele jaren geleden werd deze energie spontaan belichaamd via Pi Villareza. Hij ontdekte dat hij deze kon activeren bij anderen. En ook dat hij mensen kon initiëren om de energie door te geven. Een beetje zoals vele jaren geleden de reiki (kosmische) energie gechanneld werd door M.Usui en nadien wereldwijd is doorgegeven.

Dit is een duidelijk teken dat we momenteel zeer snel aan het evolueren zijn. En dat we nu -dankzij al ons harde werk van de afgelopen jaren- toegang krijgen tot een snellere en vooral MAKKELIJKERE persoonlijke groei en transformatiekracht. 

Vroeger moesten yogi’s jarenlang mediteren (focussen) om hun kundalini kracht te kunnen opwekken. Zodat ze deze konden gebruiken om “verlichting” te bereiken. Een erg yange insteek dus.
Nu mag je gewoon ontvangen. Je mag in overgave gaan aan de energie die geactiveerd wordt en die je in wezen bént. Het kan vanaf nu dus ook op een heel yinne (ontvankelijke) manier.  


Elke kundalini activatie is uniek

Voel je welkom om te komen ervaren wat het activeren van jouw kundalini voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen. Dit is voor iedereen anders en uniek.  

Meer over mijn specifieke manier van werken, de tarieven voor een sessie (2u) en een aantal ervaringen van cliënten lees je op de algemene kundalini webpagina. Je vindt deze HIER.

Benieuwd naar de Top 5 en de Top 10 van spontane eerste reacties die ik hoor van mensen die uit een kundalini sessie komen? Klik HIER.

Wil je graag weten wat kundalini activaties doen voor mensen met seksueel trauma of blokkades? Klik HIER.

Wens je op de hoogte te blijven van ons aanbod? Schrijf je gerust hieronder in op onze nieuwsbrief. 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}