De lente komt eraan. Een heerlijke tijd vind ik zelf. Energie begint terug overvloediger te stromen. De natuur ontluikt en komt in actie. En ook wij mensen kunnen een natuurlijke puls voelen om meer naar buiten te treden. 

Maar soms is er een bepaalde sloomheid in ons lijf die lijkt te blijven hangen. En geraken we niet zo fit de lente in als we wensen. Vaak is het zo dat dit niet-zo-fitte-gevoel jaar na jaar duidelijker voelbaar wordt. Dit komt door een steeds problematischer wordende opstapeling van toxines in het lijf.

Ons menselijke lichaam wordt constant aan gifstoffen blootgesteld.

De harde realiteit is namelijk dat ons menselijke lichaam constant aan gifstoffen wordt blootgesteld. We ademen lucht in die is vervuild door uitlaatgassen van auto’s en industrie. We drinken water dat is besmet met enorme hoeveelheden kunstmest en pesticiden. En daarbovenop gebruiken we voeding vol kleurstoffen, smaakversterkers, suikers enz. Ook de talrijke producten waarmee we via onze huid in contact komen, zorgen voor een overbelasting van onze ontgiftingsorganen.

 

Een groot deel van de gifstoffen wordt geproduceerd in ons eigen spijsverteringskanaal.

Maar dit is nog niet alles! Onderzoek toont aan dat een enorm groot deel van de gifstoffen die ronddwalen in ons lijf, geproduceerd wordt in ons eigen spijsverteringskanaal. Hoe kan dat? Wel, we zijn als mens zoveel meer dan een fysiek lichaam. Mensen zijn erg gevoelige, emotionele wezens. Vaak echter weten we met deze gevoeligheid geen blijf en komen onze emoties in de verdrukking terecht. Ze blijven “onverteerd” en zetten zich na verloop van tijd vast op bepaalde organen. Vaak betreft het dan de de organen van het spijsverteringskanaal.

We kennen allemaal uitdrukkingen als: “het ligt op mijn maag”, “er zit wat op mijn lever”, “ergens het schijt van krijgen” of “zijn gal (niet kunnen) spuwen”. Onze taal geeft aan dat emoties wel degelijk een plekje IN ons lichaam hebben. En dat ze zich ergens kunnen ophopen of een fysieke disbalans kunnen veroorzaken. Het lichaam krijgt het hierdoor steeds moeilijker om zijn werk te doen. Inwendige rottings- en gistingsprocessen treden in werking. En de berg gifstoffen waar ons lijf mee om moet gaan wordt hierdoor nog groter. Zie je de vicieuze cirkel? 

Fysieke ongemakken die rechtstreeks gelinkt kunnen worden aan gifstoffen in het lichaam

Resultaat: een heel groot deel van de bevolking worstelt (op steeds jongere leeftijd) met fysieke ongemakken die rechtstreeks gelinkt kunnen worden aan ronddwalende, onverwerkte gifstoffen in het lichaam. Denk aan onverklaarbare vermoeidheid, een slecht werkende spijsvertering (prikkelbare darm, constipatie, opgeblazen…), hoofdpijn, gewrichtspijn, concentratieproblemen, mist in het hoofd, allerlei soorten huiduitslag…. 

Ontgiften doe je best op meerdere levels

Misschien begin je te begrijpen waarom het erg belangrijk is jaarlijks minstens éénmaal (en idealiter twéémaal) een ontgiftingskuur te volgen. En dan best ééntje die niet alleen het fysieke aspect van je zijn betreft. Want ontgiften doe je best op meerdere levels. 

Als holistisch geïnspireerd gezondheidscentrum bieden we 2x per per jaar een reeks groepssessies vanop afstand aan, volledig gericht op ontgiften. En dit op 3 levels : fysiek, emotioneel en energetisch. We maken hierin geen gebruik van sappen of een streng dieet. Wel geven we een paar tips ivm de voeding waar op gelet dient te worden tijdens het ontgiften. Bovendien stelt Geert ahv een online door jou ingevulde vragenlijst een -op jouw lichaam en problematiek afgestemd- behandelplan voor je op. Hij adviseert daarin o.a. de voor jou geschikte (op celniveau zuiverende) oligo-therapie of andere orthomoleculaire supplementen. Deze produkten dienen dan nog door jou aangekocht te worden. Jij bent vrij om te kiezen waar.

Maar….

Verder kijken dan enkel het fysieke aspect tijdens ontgiften.

Waar wij ons onderscheiden in aanpak, is dat we eveneens ongifting faciliteren voorbij het fysieke aspect. Zo helpen we cliënten ook stroming brengen in de emotioneel onverteerde “brokken” (energie) uit het verleden die een fysiek conflict zijn gaan veroorzaken in de ontgiftingsorganen.

We werken hiertoe met de revolutionaire techniek van de ‘bioresonantie’. (Lees HIER meer over hoe bioresonantie werkt.) Ook maken we gebruik van energetische heling om de onderbewuste (emotionele) pijnstukken te verzachten en in heling te brengen. 

 

Kort en bondig : de kern rond ontgiften.

Indien het energetische en emotionele stuk niet aangepakt worden, zal zelfs een veelvuldig herhaalde fysieke ontgiftingskuur niet (langdurig) het gewenste resultaat opleveren.

En omgekeerd geldt hetzelfde: ben jij volop door emotionele verwerkingsprocessen aan het gaan en bepaalde traumastukken uit je verleden aan het helen? Dan gaan er fysiek gifstoffen vrijkomen. En deze dienen afgevoerd te kunnen worden. Zoniet blijven ze rondcirculeren. Met alle gevolgen van dien. 

Voel je je niet zo fit als je zou willen? Heb je pijn of klachten waar geen directe oorzaak voor aangewezen kan worden? Ervaar je fysieke disbalansen dewelke de reguliere geneeskunde enkel symptomatisch benadert en waar men medicatie voorschrijft die het lichaam nog meer belast?  Overweeg dan eens een holistisch geïnspireerde ontgiftingskuur. 

Probeer het zelf en sta versteld van de resultaten!

Uitgebreide info over ons aanbod rond ontgiften vind je HIER.
Lees zeker ook onze blog ivm het holistisch behandelen van fysieke problemen. Er gaat dan nog méér duidelijk worden ivm het WAAROM van onze aanpak in deze sessies.

Aanmelden voor de volgende reeks kan door te mailen naar natuurlijkwelzijn@telenet.be met vermelding: deelname frequentiehelingen rond ontgiften. Je ontvangt dan enkele weken voor aanvang een uitnodiging tot betaling en de invullijsten waaruit Geert het fysieke stuk van jouw behandelplan zal afleiden.

Veel liefs,

Resoneer je met ons werk? Schrijf je gerust in op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt hierin belangrijke informatie van ons rond gezondheid, bewustzijnsgroei en vooruitstrevende therapievormen. We houden je ook op de hoogte van de cursussen / workshops die we af en toe organiseren. 


Tags


You may also like

Familiesysteem helen

Familiesysteem helen
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}