Dagworkshop

Kundalini + Stargate

Voor mensen die bekend zijn met innerlijk werk en idealiter al één of meerdere privé-sessies OF groepsessies ontvingen bij ons, organiseren we af en toe een dagworkshop.

We bieden jou hierin de kans om samen met een kleine groep gelijkgestemden diepere levels van jezelf en je eigen proces te verkennen. En hierdoor op korte tijd grote groei en heling mogelijk te maken, precies op die punten waar jij dat nodig hebt.

We combineren kundalini activatie met stargate transmissies

Tijdens een workshopdag ontvang jij :

Onze groepsessie-ruimte

We duiken diep

Ben jij iemand die bereid is diep in zichzelf te duiken, de eigen schaduw aan te kijken en zichzelf kwetsbaar op te stellen, dan is zo'n workshopdag een heel groot cadeau aan jezelf. 

Je kan rekenen op een veilige groep, comfortabele setting, professionele begeleiding en mooie doorbraken.

Alle materiaal is voorzien. Enkel een lichte lunch mee te brengen door jezelf. 

Let op: dit is een ervarings-workshop! Het gaat hier niet zozeer over theorie als wel over daadwerkelijk verandering aanbrengen in je lijf en leven. We gaan aan-pakken!

Ervaringen van deelnemers 

De dagworkshop is nieuw. Maar hieronder lees je alvast hetgeen deelnemers zoal deelden met elkaar in de groep na afloop van een (korte) (namiddag)workshop:

 • Het begon heel intens voor mij. Zoveel emoties. Daarna rustig. Plus ik heb koestering gevoeld en kunnen toelaten. Dees is nieuw voor mij! Ben blij dat ik gekomen ben!
 • Dit was mijn 2e keer en deze was heel anders dan de 1e. Ik heb nu veel meer gevoeld en gezien. Tijdens de meditatie al. En bij de kundalini zag ik hoe mijn innerlijke man en vrouw dichter naar elkaar toegroeiden. Bijzonder mooi en erg blij mee.
 • Ik ben diep onder de indruk. Ik zag mezelf in Egypte. Ik was in een ankh en in een piramide. Dit was nieuw voor mij. Weer een nieuw level aangeboord.
 • Ik voelde veel ondersteuning en hogere aanwezigheid tijdens de sessie. Voor mij was het vooral een zalig gevoel van 'de liefde bedrijven met mezelf'. Ik vond het ook heel maf hoe mijn lijf zomaar ging bewegen uit zichzelf, zonder dat ik er iets voor deed! Fijne ervaring. Had ook echt gevoeld dat ik erbij moest zijn.
 • Ik heb altijd veel spanning in mijn bekken en aan op een gegevens moment tijdens de sessie ging mijn lijf vanzelf heen en weer, telkens naar rechts. Ik kon dat niet stoppen. De spanning is nu weg in dat gebied. Bijzonder hoe dit werkt. De emotionele ontlading achteraf was ook nodig... Heel blij dat ik erbij was.
 • Pittige sessie! Mijn lichaam rondde een stervensproces uit een vorig leven af. Veel fysieke sensaties. Voel me nu wel bevrijd en ook wat duizelig nog.
 • Ik ben verrast dat ik zoveel gevoeld heb. Ik heb gehuild, voelde me ook erg boos en heb veel moeten kokhalzen en hoesten. Eigenlijk wilde ik wegvluchten in het begin maar ik ben gebleven en ben alles aangegaan. Daar ben ik nu erg blij om. Ik voel me lichter.
 • Het begin was erg pittig voor me. Naar het einde toe kwam ik in een zalig gevoel van eigenliefde terecht. Ik kon mezelf weer voelen en dat was lang geleden. Zo dankbaar.
 • Het voelt als een bevrijding. Emoties die vastzaten konden eruit.
 • Ik ben verschoten van de hoeveelheid verdriet die er zat. En ook de onmacht die ik bovenkwam. Toen jij die woorden uitsprak in de groep tijdens de sessie, dat we onze kracht terug mochten pakken, was dit precies waar ik op dat moment doorheen aan het gaan was. Zo bizar! Heel dankbaar dat het laatste plekje in deze groep last minute nog voor mij voorzien was.
 • Waw Veerle! er is zoveel gebeurd/losgelaten. Ik voel mij helemaal anders nu. En ik heb ook toegang gekregen tot mijn keelchakra en het kunnen openen. Ik en mijn vriendin ontvingen nadat we de 1e keer bij jou waren geweest toen in Diest nog 2 activaties bij 2 andere facilitators. Maar deze waren niets in vergelijking met wat we bij jou toen ervaren hadden. Wij zijn helemaal fan van jou. En deze 2e sessie bij jou was nóg mooier en krachtiger dan die allereerste. Wij komen zeker binnenkort terug! 
 • Ik voelde hoe moeder Maria of Maria Magdalena (1 van die 2) dichtbij kwam om te helpen met mijn baarmoeder en het trauma dat daar zit. Ik ben geluid beginnen maken en ik kreeg door dat er een sleutel schuilt in het verbinden van mijn stem met mijn baarmoeder. Ik voelde ook hoe het niet alleen mijn eigen pijn is die daar zit, maar eveneens die van generaties vóór mij. Het was krachtig transformerend. En wat heb je een mooie energie Veerle. 
 • Ik heb een stukje van mijn innerlijk kind kunnen bevrijden dat nooit heeft kunnen schreeuwen toen ze op 4-jarige leeftijd in het ziekenhuis ondergehouden werd door 4 verplegers om een ruggenmergprik te nemen. Ik moest toen flink zijn. Wat bijzonder dat er nu alsnog een 'roep' uit kwam... Ik voelde ook hoe mijn bekken losser was na de sessie. Dankje!

De volgende getuigenis ontving ik schriftelijk van Sylvia Goderis:

"Ik vond het een geweldige ervaring. In het begin voelde ik de nood om zacht mijn stem te laten horen in lage tonen. Na een tijdje werd het een soort gejammer en mijn lichaam bewoog vooral in mijn bekken, mijn ouderrug en schouders. 

Toen jij me zacht aanraakte kon ik een soort van weerstand laten gaan. De verkramping van mijn lichaam werd mild en zachter.

Ik heb ook een aantal keer moeten huilen. Verdriet voor wat me aangedaan is geweest maar ook tranen van geluk omdat ik voelde dat ik weer bij mezelf kon thuiskomen.

Mijn lichaam had de behoefte om te bewegen zoals bij een bevalling, hoofd naar de buik toe.

Op een bepaald moment bevond ik me in een soort van tipi tent van sjamanen en was ik aan het bevallen van mezelf. Ik kreeg ook de volgende woorden door: welkom terug Sylvia. Ik voelde me echt terug thuis in mijn lichaam.

Daarna voelde de energie in mijn lichaam veel zachter aan, ook de beweging dat mijn lichaam maakte waren meer vloeiend.

Er is veel spanning losgekomen uit mijn bekken, onderrug en schouders. Een magische ervaring! Dankjewel." 

Beeld uit onze groepsessie-ruimte

Wanneer?

In maart kan je meedoen op :

zondag 17 maart of

zaterdag 23 maart

Beide dagen van 10u - 17u in ons centrum voor Natuurlijk Welzijn (Ravels). 

Investering in jezelf :

150 euro (voor 1 volle dag)

Inschrijven: veerle.wins@telenet.be

Meer info nodig? Klik op de knoppen hierbeneden.

DISCLAIMER

Een kundalini flow activatie is niet veilig voor mensen die manisch depressief zijn of lijden aan een psychose. Ook als je zwanger bent, pas bevallen of pas geopereerd mag je geen kundalini activatie ontvangen. Mensen die eender welke vorm van drugs gebruiken kunnen ook niet deelnemen.

 Tijdens een sessie kan oude emotionele en/of fysieke pijn naar boven komen. De cliënt geeft door zijn deelname aan een sessie te kennen dit volledig te beseffen. De cliënt is en blijft (vanzelfsprekend) ten allen tijden volledig zelf verantwoordelijk voor zijn eigen emotionele en fysieke welbevinden, tijdens en na de sessie. 

Deze sessies horen niet gebruikt te worden als vervanging voor conventionele medische zorg.