De Eductor

DE BEHANDELMOGELIJKHEDEN MET DE EDUCTOR

Met de Eductor kan je heel gericht inzoomen op specifieke fysieke issues en van daaruit aan de slag gaan om balans te stimuleren.

OF

Je kan de Eductor gebruiken om speciaal ontworpen programma's te draaien (er wordt dan gewerkt volgens  een breder systeem) waaronder :

 • wervelkolom energie evaluatie en correctie. Deze wijst eventuele storingen aan in iedere aparte wervel en behandelt eveneens het "Neuro emotioneel complex". Iedere wervel is verbonden met een specifieke emotie en wanneer deze uit balans is, zal na verloop van tijd ook de fysieke wervel problemen ondervinden. Met dit programma kan zowel gewerkt worden op het in balans brengen van de emotie als van de wervel op zich. Dit programma is aangewezen bij lichte wervelverschuivingen en hernia-achtige klachten.

 • programma voor regulatie van het hormoonstelsel, regulatie van de enzymen, aminozuren, vetzuren, mineralen, vitaminen, organen, chakra’s en het endocriene stelsel.
 • body viewer: gebruikt voor het scannen van en de behandeling van systemen en functies, inclusief driedimensionale visuele weergave van de organen.
 • electro-acupunctuur en meridianen: signaleert welke meridianen uit balans zijn en herstelt de optimale werking ervan. 
 • zenuw programma: behandeling en balanceren van het autonome zenuwstelsel en de individuele zenuwen.
 • neuro feedback, waarbij afwijkingen in de hersensignalen (EEG) worden gecorrigeerd. Onder andere gebruikt bij de behandeling van ADHD, dyslexie, angststoornissen, depressie, burn out,...
 • tientallen "ZAP" programma’s, met diverse functies. Bijv: om het lichaam te helpen bacteriën en virussen onschadelijk te maken.
 • homeopatische middelen en bloesem- en kristalremedies. De Eductor geeft het meest gepaste middel aan. Zo kan het lichaam ook via deze weg gestimuleerd worden om zijn eigen respons te produceren en balans te hervinden.
 • gebit en TMJ (verstoringen in het kaakgewricht) programma
 • rife-programma: stimuleert en harmoniseert stoornissen in de organen en in de polariteit van de patiënt.
 • en nog zoveel meer! bijv. antiverouderingsprogramma's, sportprogramma's, aura analyse, kleurtherapie, stoppen met roken programma, gewicht helpen verliezen etc . Doch deze programma's zetten we zelden in. Hieronder leggen we uit waarom.

GEERT'S MANIER VAN WERKEN MET DEZE TECHNIEK

We zijn ontzettend dankbaar voor de bioresonantie techniek. Het is zonder twijfel een revolutionaire technologische uitvinding, die van grote betekenis is voor de menselijke gezondheidszorg. Eéntje die in de toekomst ongetwijfeld op grote schaal zijn intrede zal doen.

We vinden het echter heel belangrijk deze techniek in de juiste context te plaatsen. 

Zo gebruikt Geert de bioresonantie techniek steeds op een hogerbewuste en holistische manier. Dat wil zeggen dat hij in zijn sessies vertrekt vanuit het betreffende issue dat de cliënt aangeeft. Maar dat hij daarna steeds gaat onderzoeken waar de onderliggende oorzaak ligt. Zoniet is er geen blijvend herstel mogelijk en geraakt het fysieke lichaam na enige tijd opnieuw in disbalans. De onderliggende oorzaak ligt meestal in mentale, het emotionele of het energetische gebied.

Hier wordt dan ook via de bioresonantie een balans in bewerkstelligd, waarna dieper gekeken wordt naar trauma en kindertijd belevingen. Geert complementeert ook met gerichte supplementen om het fysieke lichaam sneller te helpen herstellen. Deze supplementen worden door hem uitgetest via de NRT techniek waar je HIER meer over kan lezen.

OPGELET : We stellen op geen enkel ogenblik een diagnose. We passen ook nooit medicatie aan en geven geen adviezen hieromtrent. Dit alles gebeurt steeds onder toezicht van en in overleg met een arts.