Elke verstoring in ons optimaal functioneren komt voort uit een emotionele blokkade die ergens in de loop van ons leven is ontstaan. In 90% van de gevallen gedurende onze kindertijd. De innerlijke verharding, die ons als kind diende als beschermingsmechanisme om met bepaalde moeilijke emoties of situaties om te kunnen gaan, zorgt na verloop van tijd echter voor een voelbaar vastlopen van levensenergie. Met als gevolg psychische en/of fysieke klachten van allerlei aard.

Wanneer deze blokkade dankzij liefdevolle aandacht "los" durft laten, komt de energie die zich is gaan vastzetten (op spieren, gewrichten, organen,..) terug vrij en wordt heling mogelijk.

Ontdek hieronder welke wegen jij kan bewandelen met ons om je natuurlijke welzijn te hervinden via energetisch lichaamswerk. 

Kundalini activatie helpt je lichaam om spanningen te ontladen. Ook komt er vaak een emotionele release op gang.

Regelmatig je kundalini activeren brengt je steeds dieper in contact met je lichaam (bekkenkracht) én met je ware (hogere) Zelf.

Kundalini activatie is niet voor iedereen. Je dient er klaar voor te zijn en je dient jezelf (emotioneel) te kunnen dragen.

Voor mensen die reeds eerder innerlijk werk verricht hebben. 

Ook mogelijk in groep te ontvangen tegen verminderd tarief.

TTC is een behandelvorm waarin we werken met kosmische energie om het zelfregulerend vermogen van jouw lichaam te activeren.

Door jou met deze energie op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in je energetische veld, kan je lichaam stress, spanning en emotionele traumastukken ont-laden.

Jouw energie gaat hierdoor weer beter stromen en er ontstaan ruimte en rust – in zowel je lichaam, als in je hoofd.Om op een zachte manier een betere stroming te openen in je fysieke lichaam. 

Er wordt op de botstructuur van je lichaam gewerkt. In combinatie met TTC (talking to the chakra's) waarin we linken met kosmisch bewustzijn en dit gebruiken om diep vastzittende emoties te releasen. 

In deze sessies kijken we ook vaak (indien nodig) naar je gezin van oorsprong om herstel te brengen in bepaalde dynamieken.