Frequentieheling

WAT IS FREQUENTIEHELING?

Frequentieheling is een unieke combinatie van bioresonantie en multidimensionaal energiewerk. 

Geert kijkt via de bioresonantieapparatuur welke fysieke processen in je lichaam ondersteuning nodig hebben. Hij  corrigeert en versterkt vervolgens via uitgestuurde "pulsen" (door de "subspace") de energie die door bepaalde plekken van je lichaam stroomt.  
-- Klik HIER voor meer info over bioresonantie en wat het kan doen voor je fysieke en emotionele lichaam --

 Veerle faciliteert via haar connectie met hogere bewustzijnsvelden diepgaande energetische heling. Helemaal ingetuned op wat JIJ op dat specifieke moment nodig hebt.
-- Klik HIER voor meer info over Veerle's werk en inbreng --

DE SUPERPOWER VAN FREQUENTIEHELING

"Toeval" deed ontdekken dat de combi van beide een soort superpower heeft.

We vermoeden dat dat komt dankzij de complementariteit. Meer bepaald dankzij de samenwerking tussen de intuïtieve en de meer wetenschappelijke manier van werken met energie.  

Mensen melden in elk geval bijzondere doorbraken, absoluut diep emotionele release, kwaaltjes die verdwijnen, meer energie, een dichter bij zichzelf komen, herstelde harmonie in hun gezin, diepere zelfliefde, een lichter/blijer gevoel etc.

WAT BRENGT FREQUENTIEHELING JE?

 • Je energieveld wordt gezuiverd. Zware energie door teveel denken en piekeren wordt afgevoerd.
 • Verdrongen emoties worden toegankelijk gemaakt. Zo kunnen ze erkend, gevoeld en losgelaten worden.
 • Je fysieke lichaam ontvangt ondersteuning via op maat gestuurde "pulsen" via het bioresonantieapparaat.
 • Slapende potentiëlen komen actief, hetgeen zich op aards niveau vertaalt in nieuwe opportuniteiten die zich aandienen in je leven.
 • Er worden openingen gecreëerd in jouw (hogere) bewustzijn. Zo wordt het steeds makkelijker om zelf toegang te vinden tot de hogere dimensies.

WAAROM FREQUENTIEHELING ZO'N SUCCES HEEFT

 • Het zijn intense tijdenWe worden allemaal uitgedaagd om onze diepste schaduw onder ogen te komen en om haar te transformeren.  En dat is niet altijd een evident proces. Multidimensionale heling in combinatie met de bioresonantietechniek vergemakkelijkt het pad dat we lopen als mens, alsook de lessen waar we voor komen te staan. (Zie vorige opsommingslijst)
 • Deze sessies kunnen in groep en vanop afstand ontvangen worden. Hierdoor blijft jouw financiële investering laag, terwijl je toch enorm veel ontvangt.
 • Ook is het natuurlijk superhandig dat je deze vorm van heling gewoon bij je thuis kan ontvangen. Dit komt omdat wij werken via het quantumveld voorbij tijd en ruimte. (= De 'subspace' zoals dat in bioresonantietermen heet.) 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Echt een enorm verschil

Vorige sessie heeft mij enorm veel rust gebracht. Frustraties zijn weg ... echt een enorm verschil ... na de sessie heb ik mijn man ook aangesproken over zaken die mij al een tijd dwars zaten. En dat is mij in alle rust gelukt! Door mijn rust kon ik ook echt mijn boodschap overbrengen die anders zou escaleren in een ruzie en zou eindigen zonder inzichten! Ik ben heel blij dat ik kan deelnemen! Het brengt echt wat teweeg! Dikke knuffel x

Alsof er leven in kwam

Het was weer fijn dankjewel. Er gebeurde vandaag veel in mijn hoofd, pijnappelklier en hypothalamus, derde oog, kruinchakra, oorchakras, precies alsof er ergens iets gemasserd werd, alsof er leven in kwam op één of andere manier... Ook continue verbonden met mijn hart. Was prettig om te ervaren. Janna

Je ontdekt dan gelijk het duidelijke effect ervan op je relaties, stemming, energielevel, fysieke lichaam,....

PRIJSLIJST FREQUENTIEHELINGEN

De uitwisseling voor een 4-delige reeks sessies is 80 euro. 
(bij inschrijving vóór 29 maart doe je uitzonderlijk mee aan slechts 50 euro)

Dat is 20 euro voor een sessie, gefaciliteerd door ons beide + de bioresonantie.
We werken hierin 4x 60 minuten met de bioresonantie en (tegelijk) 4x 30 min via multidimensionale heling. 

Inschrijven kan door te mailen naar veerle.wins@telenet.be


Wanneer?

Deze sessies gaan door elke zondagavond van 20.30u - 21.30u en gebeuren VOLLEDIG vanop afstand (zonder ZOOM).

Na inschrijving ontvang je dus 4 opeenvolgende zondagen een frequentieheling.

De dag na de 4e sessie ontvang je een kort berichtje met de hoofdpunten (dus geen uitgebreid verslag zoals in het verleden het geval was).

BELANGRIJKE WEETJES IVM AFSTANDSHELING

 • De allerbeste plek die er bestaat om heling te ontvangen is ergens (of bij iemand) waar je je héél relax en veilig voelt. Want er worden vaak diepe, verloren of verstoten stukjes van jezelf aangeraakt in een energiedoorgave. Dat kan heel kwetsbaar voelen. Tijdens een afstandsheling kan je lekker in je vertrouwde omgeving ontvangen. Hetgeen het voor sommige mensen makkelijker maakt om zich open te stellen. Met diepere heling als resultaat.
 • Er zijn ook mensen die nood hebben aan feedback ivm wat er precies gebeurt tijdens zo'n sessie. We hebben er daarom voor gekozen om na elke frequentieheling een verslagje te sturen naar iedereen. Daarin kan je op je gemak nalezen wat er collectief doorkwam. Het stuk dat voor jou individueel was (want je ontvangt altijd precies wat je op dat moment nodig hebt, uniek afgestemd op jouw energieveld) blijft in een afstandsheling zonder feedback. 
 • Je hoeft NIETS te "doen" op het moment dat je de frequentieheling ontvangt. Wel dien je de intentie te zetten om te ontvangen. We raden jou ook aan om te gaan zitten of liggen tijdens de sessies en afgestemd te blijven op je lichaam en energieveld. Eventueel met een muziekje of kaarsje op de achtergrond. Zo geef je jezelf het signaal dat jij en jouw welzijn ertoe doen! 
 • Het is niet belangrijk WAT en OF je iets voelt op het moment van de frequentieheling zelf. Het belangrijkste is de shift die je gaat merken in je leven over de volgende weken/maanden! 
 • Moest je een activiteit gepland hebben tijdens een helingsessie, ga er dan de dag nadien minstens een half uur voor zitten of liggen met de intentie de heling te ontvangen. Dit kan perfect omdat we steeds werken vanuit het veld voorbij tijd en ruimte.