Frequentieheling

WAT IS FREQUENTIEHELING?

Frequentieheling is een unieke combinatie van bioresonantie en multidimensionale energiedoorgave. 

Geert kijkt via de bioresonantieapparatuur welke fysieke processen in je lichaam ondersteuning nodig hebben. Hij  corrigeert vervolgens via energetische "pulsen" de energie die door bepaalde plekken van je lichaam stroomt.  Ook is hij een krachtig alchemistisch heler en faciliteert via zijn connectie met hogere bewustzijnsvelden diepgaande heling.

-- Klik HIER voor meer info over bioresonantie en wat het kan doen voor je fysieke en emotionele lichaam --

 Veerle brengt ieders energie in toegang tot het quantumveld. Ze reikt met haar team van spirituele Meesters en Engelen activaties aan die helemaal ingetuned zijn op wat JIJ op dat specifieke moment nodig hebt. 

-- Klik HIER voor meer info over Veerle's werk en inbreng --

DE SUPERPOWER VAN FREQUENTIEHELING

"Toeval" deed ontdekken dat de combi van beide een soort superpower heeft.

We vermoeden dat dat komt dankzij de complementariteit. Meer bepaald dankzij de samenwerking tussen de intuïtieve en de meer wetenschappelijke manier van werken met energie.  

Mensen melden in elk geval bijzondere doorbraken, absoluut diep emotionele release, kwaaltjes die verdwijnen, meer energie, een dichter bij zichzelf komen, herstelde harmonie in hun gezin, diepere zelfliefde, een lichter/blijer gevoel etc.

over ons

WAT BRENGT FREQUENTIEHELING JE?

 • Je energieveld wordt gezuiverd. Zware energie door teveel denken en piekeren wordt afgevoerd.
 • Verdrongen emoties worden toegankelijk gemaakt. Zo kunnen ze erkend, gevoeld en losgelaten worden.
 • Je fysieke lichaam ontvangt ondersteuning via op maat gestuurde "pulsen" via het bioresonantieapparaat.
 • Jouw intuïtie versterkt omdat je terug op één lijn wordt gezet met de kern van wie je werkelijk bént.
 • Er worden openingen gecreëerd in jouw (hogere) bewustzijn. Zo wordt het steeds makkelijker om zelf toegang te vinden tot de hogere dimensies.
 • Slapende potentiëlen komen actief, hetgeen zich op aards niveau vertaalt in nieuwe opportuniteiten die zich aandienen in je leven.
 • ...

WAAROM FREQUENTIEHELING ZO'N GROOT SUCCES HEEFT

Het zijn intense tijden. We worden allemaal uitgedaagd om onze diepste schaduw onder ogen te komen en om haar te transformeren.  En dat is niet altijd een evident proces. 

Multidimensionale heling in combinatie met de bioresonantietechniek vergemakkelijkt het pad dat we lopen als mens, alsook de lessen waar we voor komen te staan. Frequentieheling balanceert ons energieveld op ALLE niveau's. Plus ze helpt ons 'her-inneren' wie we ten diepste zijn, in onze kern.

Deze sessies kunnen in groep en vanop afstand ontvangen worden. Hierdoor blijft jouw financiële investering laag, terwijl je toch enorm veel ontvangt. Ook is het natuurlijk superhandig dat je deze vorm van heling gewoon bij je thuis kan ontvangen. Dit komt omdat wij werken via het quantumveld voorbij tijd en ruimte. (= De 'subspace' zoals dat in bioresonantietermen heet.) 

De bioresonantie werkt in de gezamenlijke afstandsessies algemeen op de groepsenergie. Maar via de multidimensionale doorgave ontvangt ieder toch heel uniek, op zijn/haar energieveld afgestemde frequenties en trillingen.

Verder omlaag kan je tientallen getuigenissen doornemen van mensen die het afgelopen jaar instapten in één van onze reeksen afstandshelingen. Je ziet dan gelijk het duidelijke effect ervan op je relaties, stemming, energielevel, fysieke lichaam,....

Hierboven een sfeerbeeld van onze praktijkruimtes tijdens de frequentiehelingen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Dankbaar en gelukkig

Hallo Veerle, de heling gisteravond begon bij mij meteen met een heel groot geopend hart, alsof mijn hele borstkas een grote ronde opening was. Ik heb ook een verbinding gevoeld die van daaruit naar boven ging. Vooral ook een verplaatsing naar mijn stuit en gronding. Halverwege ben ik in slaap gevallen. Toen ik mijn man hoorde werd ik wakker, keek op mijn klok en het was vijf over half. Ik dacht ik was niet lang weg geweest, maar het was toen al vijf over half 11 !!! Nagaand hoe ver ik gekomen ben sinds vorig jaar om deze tijd. Dat maakt me dankbaar en gelukkig. Dankjewel aan jou en aan Geert voor jullie liefdevolle werk. En hopelijk tot gauw. Corinn

Alsof er leven in kwam

Het was weer fijn dankjewel. Er gebeurde vandaag veel in mijn hoofd, pijnappelklier en hypothalamus, derde oog, kruinchakra, oorchakras, precies alsof er ergens iets gemasserd werd, alsof er leven in kwam op één of andere manier... Ook continue verbonden met mijn hart. Was prettig om te ervaren. Janna

BELANGRIJKE WEETJES IVM AFSTANDSHELING

 • De allerbeste plek die er bestaat om heling te ontvangen is ergens (of bij iemand) waar je je héél relax en veilig voelt. Want er worden vaak diepe, verloren of verstoten stukjes van jezelf aangeraakt in een energiedoorgave. Dat kan heel kwetsbaar voelen. Tijdens een afstandsheling kan je lekker in je vertrouwde omgeving ontvangen. Hetgeen het voor sommige mensen makkelijker maakt om zich open te stellen. Met diepere heling als resultaat.
 • Er zijn ook mensen die nood hebben aan feedback ivm wat er precies gebeurt tijdens zo'n sessie. We hebben er daarom voor gekozen om na elke frequentieheling een verslagje te sturen naar iedereen. Daarin kan je op je gemak nalezen wat er collectief doorkwam. Het stuk dat voor jou individueel was (want je ontvangt altijd precies wat je op dat moment nodig hebt, uniek afgestemd op jouw energieveld) blijft in een afstandsheling zonder feedback. 
 • Je hoeft NIETS te "doen" op het moment dat je de frequentieheling ontvangt. Wel dien je de intentie te zetten om te ontvangen. We raden jou ook aan om te gaan zitten of liggen tijdens de sessies en afgestemd te blijven op je lichaam en energieveld. Eventueel met een muziekje of kaarsje op de achtergrond. Zo geef je jezelf het signaal dat jij en jouw welzijn ertoe doen! 
 • Het is niet belangrijk WAT en OF je iets voelt op het moment van de frequentieheling zelf. Het belangrijkste is de shift die je gaat merken in je leven over de volgende weken/maanden! 
 • Moest je een activiteit gepland hebben tijdens een helingsessie, ga er dan de dag nadien minstens een half uur voor zitten of liggen met de intentie de heling te ontvangen. Dit kan perfect omdat we steeds werken vanuit het veld voorbij tijd en ruimte.
frequentieheling

Frequentieheling

PRIJSLIJST FREQUENTIEHELINGEN

De uitwisseling voor een 5-delige reeks sessies in groep is 125 euro.
Dat is 25 euro voor een sessie, gefaciliteerd door ons beide + de bioresonantie.
We werken hierin 5x een volledig uur met de bioresonantie en 45 à 60 min via multidimensionale heling. 

Groepsreeksen waarin we een half uur frequentieheling faciliteren zullen aangeboden worden aan 99 euro voor een 7-delige reeks. Dat is 14 euro per sessie.
Afzonderlijke (losse) sessies zijn iets duurder (meer administratief werk in verhouding)

Een privésessie frequentieheling (biores.60' + multidim.heling 60') vanop afstand of in onze praktijk ontvang je voor 170 euro.

Wens je dat we je op de hoogte houden ivm de aankomende reeksen groepshelingen, dan kan je hieronder aanmelden.
We informeren je in onze nieuwsbrief eveneens over de cursussen en workshops die we organiseren.
Af en toe ontvang delen we er eveneens belangrijke gezondheidstips met je én heb je de mogelijkheid aan te melden voor een gratis mini-sessie.

ONZE VORIGE REEKSEN

ONTGIFTEN op 3 levels: fysiek, emotioneel en spiritueel

Hetgeen aan bod kwam tijdens de sessies:

Het spijsverteringskanaal, de lever en galblaas, de nieren, de huid, dikke darm, de longen, zuivering van het bloed, zuivering van de lymfe  én ontgifting van zware metalen 

We ondersteunden de ontgiftingsorganen op verschillende levels. We werkten op ontgifting :

 1. van het orgaan
 2. de emotionele conflicten en trauma's die op dat orgaan zijn gaan vastzitten
 3. het oplossen van een eventueel fysiek conflict dat door de emotionele belasting is ontstaan of aan het ontstaan is (vlg de GNM, german new medicine - theorieën van dr Hamer)
 4. ook focusten we op de spirituele kant en werken we samen met de Pleiadiërs voor herstel vd originele blauwdruk van de betreffende organen

VERTERING - en dit op zowel fysiek als emotioneel niveau 
Want alles dat emotioneel niet volledig verteerd werd (onlangs of in een ver verleden) speelt onze fysieke spijsvertering op DIT moment parten.

De organen die aan bod kwamen: slokdarm, maag, lever en gal, pancreas, dunne darm, dikke darm.
Met onderwerpen als: brandend maagzuur, lekkende darm, schimmels en parasieten, darmflora, bloedsuikerspiegel, spastische dikke darm, aambeien,.. etc. 

Geert en ik ondersteunden het verteringsstelsel op verschillende levels  :

 1. een optimaal functioneren van het orgaan
 2. de vertering van de emotionele conflicten en trauma's die op dat orgaan zijn gaan vastzitten
 3. het oplossen van een eventueel fysiek conflict dat door de emotionele belasting is ontstaan (vlg de GNM, german new medicine - theorieën van dr Hamer)
 4. ook focussen we op de spirituele kant en werken we samen met de Pleiadiërs aan het herstel van de originele blauwdruk van de betreffende organen.