Ervaringen van deelnemers

Onderstaande feedback ontving ik van deelnemers aan groepsessies in ons Centrum voor natuurlijk welzijn te Ravels :

 • Mijn lichaam stokte en trok samen helemaal uit zichzelf. Het lukte me goed om me volledig over te geven hieraan door de veiligheid die ik voelde met Veerle. Ik heb zelfs even ervaren dat ik genoot van wat er allemaal gaande was. Er kwamen ook emoties naar boven, verdriet en boosheid. Ik kreeg het gevoel dat er iets uit mijn keel moest. Veerle loodste me erdoor, door op het juiste moment aan te moedigen en bevestigen zonder al te veel woorden. Ik vond het een geweldige ervaring!
 • Ik ben verrast dat ik zoveel gevoeld heb. Ik heb gehuild, voelde me ook erg boos en heb veel moeten kokhalzen en hoesten. Eigenlijk wilde ik wegvluchten in het begin maar ik ben gebleven en ben alles aangegaan. Daar ben ik nu erg blij om. Ik voel me lichter.
 • Het begin was erg pittig voor me. Naar het einde toe kwam ik in een zalig gevoel van eigenliefde terecht. Ik kon mezelf weer voelen en dat was lang geleden. Zo dankbaar.
 • Het voelt als een bevrijding. Emoties die vastzaten konden eruit.
 • Ik ben verschoten van de hoeveelheid verdriet die er zat. En ook de onmacht die bovenkwam. Toen jij die woorden uitsprak in de groep tijdens de sessie, dat we onze kracht terug mochten pakken, was dit precies waar ik op dat moment doorheen aan het gaan was. Zo bizar! Heel dankbaar dat het laatste plekje in deze groep last minute nog voor mij voorzien was.
 • Waw Veerle! er is zoveel gebeurd/losgelaten. Ik voel mij helemaal anders nu. En ik heb ook toegang gekregen tot mijn keelchakra en het kunnen openen. Ik en mijn vriendin ontvingen nadat we de 1e keer bij jou waren geweest toen in Diest nog 2 activaties bij 2 andere facilitators. Maar deze waren niets in vergelijking met wat we bij jou toen ervaren hadden. Wij zijn helemaal fan van jou. En deze 2e sessie bij jou was nóg mooier en krachtiger dan die allereerste. Wij komen zeker binnenkort terug! 
 • ik voelde de afgelopen dagen soms duidelijk soms meer subtiel kracht, energie en een nieuw soort energie (drive) die ik niet helemaal kon thuis brengen en positiviteit. ik merk ook een goesting om dingen aan te pakken of dingen te ondernemen. Ik wil graag nog een vervolg, wanneer kan dat voor jou?
 • Ik voelde hoe moeder Maria of Maria Magdalena (1 van die 2) dichtbij kwam om te helpen met mijn baarmoeder en het trauma dat daar zit. Ik ben geluid beginnen maken en ik kreeg door dat er een sleutel schuilt in het verbinden van mijn stem met mijn baarmoeder. Ik voelde ook hoe het niet alleen mijn eigen pijn is die daar zit, maar eveneens die van generaties vóór mij. Het was krachtig transformerend. En wat heb je een mooie energie Veerle. 

Vooraleer ik vervolg met tientallen andere getuigenissen wil ik graag even checken bij je :

Wist je dit?

 • Ik, Veerle, ben al sinds 2004 intensief (en sinds 2012 professioneel) bezig ben met energetisch en multidimensionaal werk via het quantumveld. Je ontvangt bij mij dus niet louter kundalini activatie.
 • Een facilitator kan dragen/verdergeven wat in zijn/haar eigen energetische veld (actief) beschikbaar is aan (kosmische) informatie. Energie werkt via resonantie.
 • Het gaat totaal niet om de wel of niet spectaculaire bewegingen die gemaakt worden in een sessie. Het gaat om de shift en de transformatie die gevoeld wordt in de dagen en weken nadien. Soms geldt zelfs het omgekeerde want hoe dieper de lagen waarop gewerkt (kan) worden, hoe minder de (uiterlijke) bewegingen uiteindelijk zullen worden. (De energie stroomt dan door zonder blokkades te raken.)
 • Ik heb altijd veel spanning in mijn bekken en op een gegeven moment tijdens de sessie ging mijn lijf vanzelf heen en weer, telkens naar rechts. Ik kon dat niet stoppen. De spanning is nu weg in dat gebied. Bijzonder hoe dit werkt. De emotionele ontlading achteraf was ook nodig... Heel blij dat ik erbij was. 
 • Wat ben ik dankbaar dat ik op je mat ben beland. Ik geniet nog steeds na van de fijne ervaring die ik bij je mocht beleven. Het zalige flow-gevoel kan ik nog steeds terug oproepen gewoon door er aan te denken. De levende dromen waarover je het had zijn, denk ik, aan me voorbij gegaan. Afgelopen nacht heb ik wel gedroomd over een thema dat ik diep verborgen had. In een partnerschap kwam de enorme angst naar boven niet goed genoeg te zijn en afgewezen te worden. Het was weer een mooi inzicht hoewel de droom niet fijn was. Er is nog zoveel dat in beweging is dat ik er eigenlijk niet goed woorden aan kan geven... Ik houd je op de hoogte. 
 • Dit was mijn 2e keer en deze was heel anders dan de 1e. Ik heb nu veel meer gevoeld en gezien. Tijdens de meditatie al. En bij de kundalini zag ik hoe mijn innerlijke man en vrouw dichter naar elkaar toegroeiden. Bijzonder mooi en erg blij mee.
 • Ik heb een stukje van mijn innerlijk kind kunnen bevrijden dat nooit heeft kunnen schreeuwen toen ze op 4-jarige leeftijd in het ziekenhuis ondergehouden werd door 4 verplegers om een ruggenmergprik te nemen. Ik moest toen flink zijn. Wat bijzonder dat er nu alsnog een 'roep' uit kwam... Ik voelde ook hoe mijn bekken losser was na de sessie. Dankje!
 • Ik ben diep onder de indruk. Ik zag mezelf in Egypte. Ik was in een ankh en in een piramide. Heel nieuw voor mij, zoiets zien. Weer een nieuw level aangeboord. Dankjewel :-) 
 • Ik voelde veel ondersteuning en hogere aanwezigheid tijdens de sessie. Voor mij was het vooral een zalig gevoel van 'de liefde bedrijven met mezelf'. Ik vond het ook heel maf hoe mijn lijf zomaar ging bewegen uit zichzelf, zonder dat ik er iets voor deed! Fijne ervaring. Had ook echt gevoeld dat ik erbij moest zijn.
 • Pittige sessie! Mijn lichaam rondde een stervensproces uit een vorig leven af. Veel fysieke sensaties. Voel me nu wel bevrijd en ook wat duizelig nog.
 • Het begon heel intens voor mij. Zoveel emoties!!!
  Daarna rustig. Plus ik heb koestering gevoeld en kunnen toelaten. Dees is nieuw voor mij! Ben blij dat ik gekomen ben!

En wist je dit ook?

 • Trauma release kan enkel gebeuren wanneer iemand daar klaar voor is EN wanneer iemand zich veilig genoeg voelt. Maw: wanneer er voldoende draagvlak geboden kan worden door de facilitator. Je voelt dat als cliënt instinctief aan, bij wie dat kan en bij wie niet. 
 • Geert en ik staan graag voor intense persoonlijke begeleiding (kleine groepjes) en comfort. We zijn down to earth mensen die de hoogtes en laagtes van persoonlijke ontwikkeling door en door kennen en anderen graag begeleiden de mooiste en meest vol-ledige versie van zichzelf te worden.
 • We zijn allebei fulltime werkzaam in ons Centrum voor natuurlijk welzijn en bieden ook bioresonantie, NRT, energetische regeneratie, SKB bloedanalyses, multidimensionale heling en massages aan. Meer over ons aanbod en waar we voor staan ontdek je HIER.

En wist je dit ook?

 • Trauma release kan enkel gebeuren wanneer iemand daar klaar voor is EN wanneer iemand zich veilig genoeg voelt. Maw: wanneer er voldoende draagvlak geboden kan worden door de facilitator. Je voelt dat als cliënt instinctief aan, bij wie dat kan en bij wie niet. 
 • Geert en ik staan graag voor intense persoonlijke begeleiding (kleine groepjes) en comfort. We zijn down to earth mensen die de hoogtes en laagtes van persoonlijke ontwikkeling door en door kennen en anderen graag begeleiden de mooiste en meest vol-ledige versie van zichzelf te worden.
 • We zijn allebei fulltime werkzaam in ons Centrum voor natuurlijk welzijn en bieden ook bioresonantie, NRT, energetische regeneratie, SKB bloedanalyses, multidimensionale heling en massages aan. Meer over ons aanbod en waar we voor staan ontdek je HIER.
 • Fysieke gewaarwordingen en inzichten in wat er zowel mentaal, emotioneel en fysiek speelt. Ook de samenhang tussen deze aspecten kon ik zien op meerdere lagen. De kundalini energieflow kon ik ervaren vanuit de eerste chakra tot aan mijn hart. Na de sessie opende mijn kruinchakra zich sterk. Er was een wisselende gewaarwording van sterke flow en soms stagnatie van energie.
 • Vooral heel diepe ontspanning. Het leek alsof mijn energetisch lichaam bewoog op de muziek, maar mijn fysiek lichaam bewoog misschien maar een paar millimeter.
 • Ik ervaar een soort inwendige rust en meer aanwezigheid in mezelf. Ik slaap erg goed, veel rustiger. Droom wel veel, vooral wie erg dicht bij mij staat komt voor in deze dromen. 
 • Ik wou je even bedanken voor de mooie groepsessie van dinsdagavond. Ik voel me precies nog meer geaard en rustig aanwezig in mijn lijf. Kan dat, dat ik meer verbinding voel met 'het Grote Geheel' en ook meer zelfvertrouwen precies. Alleszins zo is het op dit moment. Dus dikke merci voor je mooie werk. Een heel fijn weekend.
 • Ik heb de indruk dat er rond mijn ruggenwervels een beweging is ontstaan. Moeilijk in woorden uit te drukken. Ik heb ook meer dromen met partners en seksualiteit erin. Na de sessie voelde ik pas hoe diep ik ben gegaan. Het duurde even voordat ik terug in mijn lichaam was. Als ik er nu aan denk, kom ik terug in dat fijne, diepe gevoel.
 • Ik ervaar meer ruimte rond mijn hart en in mijn buik. Wanneer ik een knuffel gaf stokte mijn ademhaling altijd en nu kan ik rustig doorademen. Tevens is er een diepe rust over mij gekomen, alsof ik opgetild ben in mijn zijn.
 • Ha Veerle, even terugkoppeling van mijn kundalini activatie-sessies bij jou. Heel veel dank voor je liefdevolle begeleiding. Heel fijn. Tweede sessie in de groep was minder sterk dan de privé-sessie alleen met jou; maar heel fijn en dicht bij mezelf.  De sessies geven me een soort rust en een gevoel dat ik ook niet kwijt wil; voelt een beetje verslavend hihi, "thuiskomen"… Dankbaar dat ik flinke stappen heb gezet en ook op een hele fijne manier. Dank je wel. 
Ik faciliteerde ondertussen honderden mensen om hun kundalini te activeren.

Wens ook jij graag meer flow, kracht en een vrij gevoel in je leven? Kijk HIER voor de volgende workshops die ik aanbied.