Ervaringen van deelnemers

Privé-sessie frequentieheling

Na een privé-sessie frequentieheling (vanop afstand), ontvang je een verslagje van mij en Geert.
Bij een frequentieheling in onze praktijk ontvang je live feedback van mij en nadien een verslagje ook nog van Geert.

(Deze pagina is tientallen bladzijden lang. Via onderstaande 5 knoppen kan je sneller navigeren tussen de verschillende verslagjes.)

KATHLEEN'S SESSIES


1. Veerle's verslagje aan Kathleen ivm haar 1e multidimensionale heling van op afstand:

Nota: deze persoon ontving al een vervolgsessie. De vooruitgang, opvolging en feedback hierover vind je onder het verslagje van de eerste sessie. Interessant om te zien wat mogelijk is wanneer je besluit verder te werken op de ingeslagen weg.

"Hey Kathleen,
Het was mooi. En veel.
Ik ga het kort proberen te omschrijven wat er gebeurd is. Het werd mij in een soort film getoond via voelen en ook soms beelden.

Vanaf de eerste minuut was het heel krachtig. Je werd aangeraakt op je derde oog en ik voelde van daaruit een verbinding gelegd worden met de aarde. Je werd in een helingkamer geplaatst.

Op een gegeven moment voelde ik veel onrust in mijn benen. Er gingen een soort schokjes door mijn lichaam heen. Het voelde als teveel energie die ergens vastzat loslaten. Ik voelde je gedragen worden in ‘water’ en daarna ging je dieper en dieper jezelf in… We waren toen zowat 10 minuten ver in de heling.

Ik kreeg een mooi beeld dat ik moeilijk kan uitleggen. Ik zag je nieuwe zelf een soort van uit je oude zelf stappen. Alsof je een kleedje uitdeed. Maar het was vele mooier wat ik zag. Ik zag al jouw celletjes of zo… waar dan andere overheen kwamen? (ik zeg het: speciaal beeld) 

Daarna ging je echt héél hoog vibreren. Ik zag jou eerlijk gezegd een soort van ‘floaten’ boven je bed of zo haha. Hele krachtige minuten waren dat. Ik zag ook veel ‘wit’ en kreeg sterk Aartsengel Gabriël door.

Je werd na een tijdje uitgenodigd door een portaal te stappen. Hetgeen je innerlijke kindje om de één of andere reden wat eng vond. Heb toen mijn eigen innerlijke kindje erbij gehaald en ze zijn samen erdoor gestapt :-)  Waar je terecht kwam is in een andere wereld of dimensie, maar eentje die je kent of kénde. Het was een herinnering. Erg mooi en ontroerend.  

Ongeveer 20 minuten ver in de heling voelde ik wat losschieten in je basis(chakra) dat daar vast had gezeten. 

Na deze hoge energieën werd het opeens anders en zag ik veel “zwart”. Heel duistere energie. Ik ben daar met jou bij gebleven, wachtend… Ik vrees dat ik een stukje vergeten ben wat er daar precies gebeurde (erg lastig het allemaal te onthouden als je in die energie zit)... maar wat ik nog weet is dat je innerlijke kind op een gegeven moment het “zwart” ging onderzoeken, heel nieuwsgierig. Ze ging er es met haar vinger aan.. en floep! het werd daar licht, op dat plekje… Dan ging ze es met haar voet.. en floep! ook daar kwam licht op de aangeraakte plek. Ze is er dan uiteindelijk helemaal ingestapt (in het duister) en het loste volledig op! Het gevoel dat ik daarbij doorkreeg is dat je een “verloren stuk” van jezelf hebt teruggehaald. Mooi!

Toen dat klaar was, was het alsof iets in jou zei: oké, en nu wil ik ook nog hiernaar kijken : Iets met je hart… Ik zag je innerlijke kind hartverscheurend huilen. Het voelde aan alsof je ergens afscheid van had moeten nemen. En daarna een muurtje bouwde rond jezelf (met gevoel van wegduwen en afstand nemen van..) Er waren veel emoties die ze mij (?) wilde laten voelen. De trilling was opeens heel menselijk (in tegenstelling tot dat zweven van eerst) Er was echt een zwaarte.

Hetgeen er toen kwam was wel bijzonder. Je kreeg een “raam op de waarheid” van hetgeen er in dat ‘afscheid’ echt aan de hand was en wat je op dat moment niet kon zien. Een hogere waarheid erover. Ik kon jouw menselijke zelf toen terug verbinden met de “Ik ben die IK ben” van in het begin van de heling (waar je toen zo IN stond/lag) en de vibraties daarvan maakten de zwaarte terug licht.

De zwaarte werd opgetild naar jouw Licht, jouw ware zelf. Zoveel vreugde en kracht dat ik voelde (ook de lichtheid) toen we eindigden! Prachtig Kathleen!! Zo benieuwd hoe jij het hebt ervaren!!

2. Geert's verslagje aan Kathleen ivm de 1e sessie bioresonantie:

Dag Kathleen,

Bedankt dat we dit samen kunnen doen voor jou, en dat je dit jezelf gunt.
Er is heel wat naar voor gekomen en daar heb ik ook pulsen op gegeven. Weet dus dat het normaal is als er de volgende dagen reactie komt van je lichaam. Eender welke reactie is goed. Als er een hevige reactie zou zijn, of je wilt nog meer info, aarzel dan niet om contact op nemen.

Alle info die ik te zien krijg is energetisch. dit wil zeggen dat die aspecten aan het spelen zijn. Dit is geen medische diagnose.

Heel algemeen kwam naar voren dat de bijnieren sterk belast zijn. stress dus, te lang willen blijven doorgaan, te hard aan het pushen.
Ook de zuurstofopname is op dit moment niet zo optimaal.

Wat vooral naar voor kwam is de gevoeligheid voor ontsteking. dit kan ook op microscopisch niveau zijn, niet direct voelbaar. Hier raad ik wel een supplement voor aan, (zie onder).

De bio resonantie gaf aan dat er een blokkade zat op de knieën. Stel je zelf eens de vraag: Hoe buigzaam sta ik in het leven?
Ben ik iemand die nooit toegevingen doet en het been stijf houd? of net iemand die altijd maar toegeeft en (nog) niet opkomt voor de eigen waarden? De benen staan dan weer voor de weg die we bewandelen. ben ik waar ik wil zijn? Wil ik hier weg en lukt dat niet? moet ik ergens naartoe waar ik niet naartoe wil?  Als iets hiervan jou triggert dan kun je als volgende stap jezelf afvragen: Waarom is dit zo? en hoe kan ik dit ombuigen dat er meer balans komt?

Wat dien ik uit te spreken? (op komen voor eigen waarden)
Het lijkt mij ook alsof er je iets van het hart moet. Iets dat je al een tijdje meeneemt en dat dient uitgesproken te worden...

Wat kwam nog naar voor waar we aan gewerkt hebben:

Gevoelig voor huidcontact met nickel. (voorzichtig zijn met juwelen, puur goud mag altijd )
Boosheid (al dan niet opgekropt). voel eens bij jezelf of dit resoneert
Kraakbeen algemeen
Vaccinatie (DPT die je waarschijnlijk ook als kind hebt gehad)

 De homeopathische middelen waarop ik een puls heb gegeven met hun algemene info :
* Rhus toxicodendron: hoofdpijn, lichamelijke pijn die verbeterd als je in beweging bent, 's nachts niet slapen van de pijn kan draai niet vinden
*Thuja occidentalis: gevoelige reactie voor vaccinatie
* aconitum napellus: vooral voor angsten

Wat opmerkelijk was: Hij gaf styrofoam aan met een hoge waarde. Kom je veel in contact met dit materiaal? is isolatie, maar ook de geisoleerde bakjes van eten en soms ook van koffie bekers?  Kan je mij hierover iets vertellen? Want vond dit raar, had het nog nooit gezien....

Mijn voorstel voor de komende tijd :
- Probeer extra rust op te zoeken, met lichte lichamelijke inspanning. ideaal is wandelen in de natuur. niet lang, wel regelmatig.
- Belangrijke voedingssupplementen: mannavital cartilaton.:  werkt zeer goed ontstekingsremmend op het hele lichaam en herstelt het kraakbeen. Eventueel nog extra aangevuld met visolie voor de omega 3.

Als je hier graag meer info over hebt dan stuur je maar een berichtje, anders wordt het verslag wat lang...
Ik ben zeer benieuwd hoe jij dit hebt ervaren en wat het de komende weken met je gaat doen.

 
3. Kathleen's reactie na de sessie:

"Dag Veerle en Geert, bedankt voor de sessie en het verslag; wat een ervaring :-)

Ik schrijf hier eerst even hoe het voor mij was.
De eerste 10 minuten zoiets lag ik rustig maar merkte ik niets; linkerhand op hart en rechterhand op buik.
Dan voelde ik opeens beweging onder mijn linkerhand. Ik voelde warmte/energie zich uitspreiden in mijn bovenlichaam.
Dan zag ik voor mij hoe al mijn cellen van plaats veranderden; alsof ze zich eens op de juiste plaats terug wilden zetten, een soort verhuizing.

Heel cool was dat :-D Dat duurde toch wel even, een zalige ontspannen tijd. Opeens stopte het daar, alsof het klaar was. Dan deed hetzelfde zich voor onder mijn rechterhand; eerst buik en zo wat breder. 

Toen kwamen er wat donkere/zwarte gevoelens boven. Door te focussen op toelaten en vertrouwen enzo gingen die wel wat weg. Dan ebte die energie in buikstreek weg en was het alsof het volgende deel aan de beurt was: mijn benen. Daar werd ik heel blij van om dat zo te voelen. Het ging tot in mijn voeten waardoor die eindelijk lekker warm werden. Ook even wat pijn mijn in rechterbeen.

Tegelijkertijd met de benen kreeg ik een druk op/steken op mijn neus :-) en er vlak boven een soort druk, redelijk fel. Wat het ook was, het was allemaal even fijn omdat ik heel goed voelde dat er werk werd verricht.

En dan plots een gevoel over heel mijn lichaam, precies als afronding, zo van: voila je bent klaar :-)
ik bleef nog even liggen en keek naar de klok en het was toen 21u13. Ben dan met een fijn warm gevoel opgestaan om terug naar de kinderen te gaan."

Een tijd later stuurt ze: 

"Dag Veerle en Geert, hier even een vervolgmailtje van mij, om jullie te laten weten hoe het met me gaat na al de fijne groepssessies en de privé sessie van laatst. 

Het gaat goed :-) Ik heb na de privé sessie nog een paar dagen wat last gehad in mijn linkerbeen, maar sindsdien totaal niets meer.  Voor de rest op fysische vlak heb ik geen ander nieuws, maar dat die pijn weg is, is al zo n bevrijding :-) want dat kostte veel energie.

Op psychisch/emotioneel vlak voel ik me ook goed. Stabieler over het algemeen, sneller terug in balans als er iets is, daardoor lichter. De band met de kinderen is fijn: die met mijn partner is heel rustig en dat doet zo'n deugd. Ik voel hier echt een verandering, ben meer geaard en dus ook minder snel uit evenwicht. Het is alsof ik sinds die sessie meer durf opkomen voor mijn eigen noden en dat die zonder problemen ook gerespecteerd worden door de kinderen en mijn partner. Ik tel precies mee als persoon, als je begrijpt wat ik bedoel. En ik vind het normaal dat ik meetel. En ik krijg hulp aangeboden van de kinderen en van mijn partner, terwijl ik dat eerst meer moest vragen (en niet durfde). Dit alles voelt echt goed. Het is lang geleden dat ik me nog zo 'af' en 'concreet' heb gevoeld; als ik dan jullie verslagen van de sessie herlees dan zie ik daar toch duidelijk een link. 

Ik ben ook 100% voor de vervolgsessie die we al gepland hebben, kijk ernaar uit :-)

Nog iets dat ik ervaar (ook zo bij vorige reeksen): als ik 's nachts of 's morgens wakker wordt, dan voel ik vanbinnen vanalles trillen van kop tot teen, energie die stroomt ofzo, een fijne warmte. Als ik dat voel, dan weet ik gewoon dat die dingen nog aan het doorwerken zijn, dat is zo fijn :-)

Dit is het voornaamste wat ik wilde vertellen. 

Hopelijk gaat het goed met jullie. Bedankt dat jullie dit doen, en tot gauw weer.

Veel liefs xxx"


1. Veerle's verslagje aan Kathleen ivm de 2e multidimensionale heling :

Hey Kathleen, Het was weer heel fijn deze sessie voor jou te mogen faciliteren.
Vandaag gingen we via een sterke connectie met de stargate (waar jij trouwens een makkelijke verbinding mee hebt en kan leggen) terug naar je kindertijd. Ik kreeg heel even een beeld van ons als kids, ook een beeld van je papa maar voor de rest was het algemeen.

Een sterk gevoel van “gedragen zijn” IN jouw kindertijd werd hersteld (hetgeen naar het NU zal doorwerken). Ook werd diepe rust, vertrouwen en een je geliefd voelen versterkt. Voelde heel prettig aan, ook voor mij als getuige en mede-voeler.

Daarna zag ik je vleugels krijgen. Hetgeen op mij inwerkte als het feit dat ze de GEVOELS-kant (↔denkkracht) van jouw innerlijk kind aan het versterken waren. Door dit in jouw innerlijk kind in balans te brengen zal ook jouw huidige beleving meer intuïtief worden. Je gaat steeds meer leven vanuit dat “magische innerlijke kind”.

Vervolgens zag ik jou in je huidige volwassen zelf op je bed liggen, omhuld en doordrongen van gouden licht. Heel krachtig, doordringend tot op DNA niveau. Op een gegeven moment kwamen er twee gouden draden gouden licht uit jou die naar je zoontjes stroomden. Ik kan niet precies uitleggen hoe maar zij zijn ook diep aangeraakt vandaag.

Het licht veranderde in lila. En ik zag het vooral boven je kruin. Ik kreeg het beeld van een draaikolk en dat je verbonden werd met je sterrenfamilie. Vervolgens werd mijn hoofd naar achteren getrokken en vielen alle beelden en denken weg. Ik voel dan enkel energiedoorstroming, zonder te weten wat ze doet maar wel dat ze op diepe lagen van je (onder)/bewustzijn werkt. (kan zijn dat jij dit ervaren hebt als een nog diepere rust of meditatieve staat)

Om 21u zoiets kwam er een bepaalde onrust op die ik zag afspelen in je dagelijkse leven. We hebben daar liefde naar gestuurd hetgeen makkelijk ging en snel resultaat gaf. De onrust (of chaos) werd getransformeerd in kracht en “stabiliteit”.

De laatste minuten ging de aandacht naar het versterken van de verbinding met je (hogere) Zelf. Je gaat merken dat je een steeds dieper vertrouwen zal hebben in je eigen hogere weten (wijsheid) en in jezelf.

Ik heb sterk de indruk dat je moe kan zijn de komende dagen. We hebben deze keer vele verschillende aspecten aangeraakt, in beweging gebracht en/of getransformeerd. Je lichaam en energieveld zal hier nog even mee aan de slag zijn.

Van Geert hoorde ik ondertussen dat jouw algemene waarden heel sterk verbeterd zijn tegen vorige keer. Dat is super! Wacht maar even af wat deze sessie weer voor je gaat brengen. Wij zien niet direct de noodzaak aan een snelle opvolgsessie. Maar moesten er fysieke of emotionele componenten opduiken de komende weken/maanden waar je van wenst dat naar gekeken wordt, je weet ons te vinden hè.

Knuff, Veerle

2. Geert's verslagje aan Kathleen ivm de bioresonantie:

Hey Kathleen, Tof dat we weer voor jou mochten werken. Ik was zelf ook wel benieuwd naar wat er nu naar voren zou komen. 

Wat me direct opviel is dat de algemene waarden, van je lichaam, veel beter in balans zijn dan vorige keer.

Wel merkte ik op dat er nog veel stress in je systeem zit. Ik ben dus weer begonnen met het zenuwstelsel te balanceren. En daarna ook de meridianen. die zorgen voor de juiste energie verdeling tussen de organen.

Hier kwam nog wat info naar boven over de maag. dat er nog wat onverteerde emoties zitten. Hier heb ik dan ook aan gewerkt.

Daarna heb ik nog gewerkt met de “Trivector “, deze is vooral om de energie van de cellen terug te normaliseren. als het ware de batterij van de celletjes terug op laden. Dit nam best wel wat tijd in beslag, een teken dat het nodig was.

ook gaf het toestel nog aan dat er aan de zenuwbanen naar de benen mocht gewerkt worden. Voor mij voelde het aan alsof je wel baat zou kunnen hebben met een deep tissue massage van de bilspieren. Hier lopen de zenuwbanen en aders diep in de bilspier, en dit is vaak de oorsprong van vermoeide benen, uitstralingspijnen,...

Ook was er een link naar de ogen. hij gaf het linker oog aan. en dit zou kunnen wijzen op een afscheidingsconflict. (moeder, kinderen. meestal is rechts partner, werk, vrienden...) iemand uit het oog verloren hebben, en dit liever niet zien.

als homeopathisch middel heb ik daarom gekozen voor ruta graveolens. deze werkt ook op botvlies en spieren (naar de benen toe) maar ook een heel belangrijk middel voor de ogen. dit werd vroeger veel gebruikt door de horlogemakers, die hadden enorm vermoeide ogen van hun precisiewerk.

ik ben zeer benieuwd hoe je het allemaal hebt ervaren en wat er de voorbije tijd al gebeurd is

Groetjes Geert


3. Kathleen's reactie na de sessie:

Deze was erg persoonlijk en wordt liever niet openlijk gedeeld hier.

ELKE'S SESSIES


1. Veerle's verslagje aan Elke ivm de multidimensionale heling:

Nota: deze persoon ontving al een vervolgsessie. De vooruitgang, opvolging en feedback hierover vind je onder het verslagje van de eerste sessie. Interessant om te zien wat mogelijk is wanneer je besluit verder te werken op de ingeslagen weg.

Lieve Elke,

Wat een shift!
Ik hoop dat je het verschil gevoeld hebt tussen begin en de energie ah einde :-)
Ik ga jou schetsen wat ik ervaren heb als facilitator:

Bij de start liet jouw energieveld mij voelen dat er veel controle is die zichzelf probeert te handhaven, waardoor het niet evident is daardoorheen te breken/smelten.
Ik kreeg de tip van mijn gidsen om mijn innerlijke kindje met het jouwe contact te laten maken. Zo omzeilden we de controle van jouw ‘mind’. Dit voelde heel fijn. Ik ‘zag’ ons samen onder een sterrenhemel zitten kijken naar de sterren, en babbelen over de sterren en planeten. Het voelde aan alsof we elkaar al heel lang kennen :-) 

Ze liep mij op een gegeven moment diep verdriet zien. Iets over ‘achtergelaten voelen’. Iets dat moeilijk doorvoeld durft te worden, omdat het zo diep gaat. Fysiek voelde ik dat dit wordt of werd vastgehouden aan de achterkant van je hartchakra en ook in je keelgebied. Ik kreeg daarop een soort insteek van je mind die mij zei: ‘ja, maar ik ben een verloren geval, ik kan niet voelen’.

Daarop zou ik (Veerle) jou willen zeggen (ook een signaal dat je via de energie kreeg) dat je wél al veel voelt. En zoals ik al een keer tegen je zei in een ‘live’ sessie hier : bedank jezelf met heel je hart dat je jezelf al die jaren veilig hebt kunnen houden op deze manier! Doe dit totdat je VOELT dat de dankbaarheid “aankomt”

We zijn daarna even jouw keelgebied/energie binnengegaan. Waarna heel snel een betere stroming merkbaar werd en ook duidelijk meer overgave. Super! Dit was rond 20.20u

Het energetische gesprek met je innerlijke kind ging nog even verder en ik plaatste de uitnodiging bij haar om zichzelf meer te laten voelen aan jou. De reactie was een ongerustheid van haar uit dat er weer “overheen gelopen gaat worden, over wat ik voel” (door jou)

Je bent gaan compenseren (het niet voelen) door te hard je best te doen dingen te veranderen. Dus ipv te voelen ben je hard je best gaan doen (soort werken tégen de energie in) Maar wat als… alles dat je nodig hebt compassie is, voor jezelf. Voor alles dat je al die tijd hebt proberen veranderen…. voor alles dat je niet goed vond

Quan yin en moeder Maria kwamen op dit moment van inzicht met een oneindige zachtheid rondom jou.
20.30u: er kwam méér flow en een veel grotere opening!

En opeens ging je energieveld massaal LOSLATEN! (wat eerst niet ging omwille van de controle in je systeem) Het was veel en mooi om getuige van te zijn. Waw!

Ik voelde daarna vreugde wakker worden in je energieveld.
En er kwam contact met je ware Zelf. zo mooi!! Ik kreeg dit als een soort beeld overgedragen maar vind het lastig er woorden aan te geven.

Dit contact werd op een gegeven moment bekrachtigd door een lichtwezen. Wat ik erbij voelde was een “heiligheid”. Ben superbenieuwd of je dit gevoeld hebt. Het was toen 20.40u

De sessie ging diep. Ik kreeg regelmatig een spontane glimlach rond mijn lippen, hetgeen steeds gebeurt wanneer er een aanzienlijke shift in energie gebeurt. Verder werd mijn hoofd véél naar achteren getrokken tijdens de doorgave (tot pijn in mijn nek toe) en ook waren er momenten dat ik in een soort ‘trance’ ging. Laat me gerust weten hoe het voor jou was. Ik ben heel benieuwd.

Wees vooral heel lief voor jezelf hè. Ik herken het ‘controle willen houden’
Ik vermoed (kreeg een sterk gevoel erover in de doorgave) dat je heel kortbij bent om open te breken in gevoel. Maar dit voelen omvat ook alle emoties hè… Het zou dus kunnen dat je veel gaat huilen. En dat is mooi en een prachtige doorbraak. Wees er dus niet ongerust over. Het is zuivering.

Véél liefs
Veerle


2. Geert's verslagje aan Elke ivm de bioresonantie:

Dag Elke, 

Ik ben de sessie begonnen met balans te geven op je zenuwstelsel. Dit vroeg best wel wat aandacht.

Verder in de sessie ging er ook nog meer aandacht naar de zenuwen. vooral dan het gebied van de longen en het hart.

Voor mij leek het wel alsof je hart een warme knuffel kon gebruiken. In gedachten heb ik die dan ook gestuurd.

 Verder kwam er ook veel samenhang van emoties en de dikke darm tevoorschijn. Ik heb dus ook gewerkt op de darmen (en het hele spijsverteringskanaal).

Ook kwam er een melding over gal (emotioneel je gal spuwen...)  

Ook is je vochthuishouding wat uit balans. Drink dus zeker voldoende water.

Ik heb ook pulsen gegeven op de volgende homeopathische middelen, die op dit moment met je resoneren :
- Arnica : helen van oude wonden van allerlei aard
- pulsatilla : goed middel dat gebruikt wordt als start bij chronische aandoeningen en ook bijv. bij maagproblemen.

Je dient ook véééél meer te drinken. Dit middel wordt ook gegeven aan vrouwen die veel huilen of aan vrouwen die net niet goed kunnen huilen en dit wel nodig hebben te doen. Opmerking: beide middelen werken heel breed dus het is moeilijk te zeggen hoe ze jou precies gaan helpen. Hoe je erop gaat reageren. Maar deze kwamen er duidelijk uit als nodig.

 De supplementen die ik op dit moment aanraad:
1. mannavital – digest enzyme forte.
* je mag er 1 nemen bij de hoofdmaaltijd, dit helpt de vertering
* en je mag er nog 1 nemen tussen de maaltijden in. het is bij jou vooral de bromelaïne   die nodig is voor de gewrichten. En als je dit tussen de maaltijden inneemt, dan worden de enzymen niet gebruikt voor vertering, maar voor de processen in je lichaam, vandaar.
Bromelaïne zit vooral in ananas. Dus die kan je ook aan je voeding toevoegen

2. visolie (omega 3), voor de zenuwbanen.

Ik ben benieuwd hoe je de sessie hebt ervaren.
Warme groetjes Geert

 
3. Elke's reactie na de 1e sessie:

Jullie energiedoorgave heeft mij veel deugd gedaan. Het heeft me zoveel opening en dichterbij mezelf gebracht. Kan ik nog een afspraak maken? 

Dank je wel, groetjes


ELKE'S 2e SESSIE

1. Veerle's verslagje aan Elke ivm de multidimensionale heling:

Lieve Elke,

Vandaag begonnen we met een groots LOSLATEN. Via een goede gronding die er vanaf het eerste moment al was. Dit ging wel even door. 

Totdat ik merkte dat er ipv een loslaten een voeding opnemen op gang aan het komen was. Het leken wel pakketjes energie die diep (echt wel diep) bij jou naar binnen konden komen. Je stond erg open. Ik zag duidelijk meer opening dan anders. 

Waren het verloren stukjes van jezelf? Zou kunnen! Ik voelde je in elk geval nog rustiger worden.

En dan… tja… ik ga het zeggen zoals het aan mijzelf ‘vertaald’ werd. Ik zag jouw energie transformeren. Maar best in grote mate. Ik zag vleugels, borstkas vooruit gevoel, en véél zelfverzekerdheid. 

Je kent die superhelden hè, zoals Batman, catwoman, mega Mindy… Zoiets was het. Alsof er onder de ‘gewone’ Elly een grootser zelf uitkwam. En je kan kiezen welke van de twee je in elk moment wil zijn. Maar hoe meer je oefent, hoe makkelijker die krachtige jij er gaat kunnen zijn. Het was echt wel superhero gevoel ook. Ben benieuwd of jij die kracht ook de hele sessie hebt gevoeld. Want het was de rode draad van voor tot achter! Het was zo van : “Hier ben IK!” (op een goeie manier)

Er werd mij gevraagd deze energie “vast te houden”, verschillende minuten lang, zodat ze als het ware verankerd kon worden in je veld. 

Veel aandacht ging naar de voeten. Niet omdat daar iets mis is of zo. Gewoon de energie daar was heel sterk. 

Daarna, heel raar, of toch niet, “knapte” er iets in. Als een elastiekje dat fel opgespannen wordt en dan opeens losschiet. Allemaal emoties ivm “het niet kunnen zijn van” of “het moeten verstoppen van” dat grootste zelf konden vrijkomen. Ik voelde een stekende pijn aan de rechterkant achter mijn rechteroog, mijn blaas of baarmoeder (in die regio, ik vermoed dat het de blaas was) en de keel… hier kwamen dingen op gang. Ik heb dan de hulp gevraagd van de violette vlam (St-Germain) en dat ging goed.

Ik kreeg weer een soort beeld in energie en ik kan het niet beter vertalen als : de “vroegere” X, als een bakstenen huisje, waarvan op verschillende plekken bakstenen tussenuit gehaald werden…

Ik had vanuit ‘Veerle’ even een “oei” reactie zo van: wow, dit is véél verandering.  Maar vanuit jouw energie kwam onmiddellijk een vreugde. En ik hoorde dat je er klaar voor bent (voor whatever dat zal zijn hè, zoveel wordt niet getoond)

Ik “zag” jou opnieuw in je kracht. Moest dit beeld weer een tijdlang vasthouden.

We grondden alles en integreerden.

Ik kan alleen maar hopen dat jij dit ook gevoeld hebt tijdens de sessie zelf dat je heel groot en krachtig werd of zo. Want ik vind het lastig dit over te brengen aan je.

Het thema was zonder twijfel: superstevig en zelfverzekerd in je kracht, 100% gecenterd in jezelf.

Had geen enkele keer een innerlijk kind kwestie of strubbeling. Geen weerstanden.. Heel bijzonder!

Wel… ik hoor het weer graag van je :-) Fijn deze sessie voor jou te hebben mogen begeleiden.
Véél plezier met de ont-wikkelingen en het oefenen van de nieuwe jij voelen en in de wereld zetten!

Toch voor alle zekerheid een kleine ps: moest je het gevoel hebben dat iets gaat instorten… laat het maar gebeuren (dat was mijn eigen oei-reactie bij het huisje) maar zoals ik zei: ik kreeg direct een andere info vanuit de hogere zelven… dus wat het ook gaat zijn/brengen: het is veilig!! Heb je er nog vragen over, je weet mij te vinden.

Liefs, Veerle


2. Geert's verslagje aan Elke ivm de bioresonantie:

Hallo Elke, fijn dat we verder kunnen werken.

 Er was algemeen meer balans in je systeem te merken. Ook de samenhang tussen de organen toonde meer balans dan vorige keer. Wel merkte ik meer stress, zenuwachtigheid. Ik ben dus weer begonnen met balans te brengen in het zenuwstelsel.

Vandaaruit kwamen er veel meldingen over de darm. Het toestel koos deze zelf, het was dus echt wel het moment om er verder in te gaan kijken.

 Zo kwam ik bij het “dr. hamer conflict” voor onverteerbare boosheid. Toen ik hier op intunede kreeg ik een beeld dat bij jouw klachten past.

 Rechter oor staat voor iets willen horen dat maar niet gezegd wordt, of iets dat gezegd is geweest dat je liever niet had willen horen. Dit vooral van de vader kant (vader, collega’s, mensen buiten uw directe omgeving) Ook de nekklachten kunnen hieraan gerelateerd zijn. Wil ik nog opzij kijken naar die persoon?

 Ik weet niet of je dit in je leven herkent? Dit is het emotionele beeld dat ik er bij krijg.

 Ik kreeg ook een melding over niet volledig hersteld te zijn van een zwangerschap. Ik weet niet of jij kinderen hebt? en hoe die bevallingen zijn verlopen? Maar daar zat ook een link naar. Ik heb op al deze thema's pulsen kunnen geven met een goede reactie!

Maar voel vooral zelf wat deze tekst allemaal met je doet.
En stel je de vraag of er iets of iemand (jezelf?) vergeven dient te worden.
Als je iets denkt te herkennen, Probeer dan eerst in dankbaarheid te kijken wat die moeilijke situatie voor jou heeft gebracht.

Of wat je hieruit hebt kunnen leren. Dan zal je zien dat vergeving gemakkelijk kan zijn.

Het homeopathisch middel dat nu naar voor kwam is kali-carbonicum. Dit staat vooral voor rugpijn, maag-darm problemen, en oorsuizen. Hij resoneerde op een 12x potentie, dit wil zeggen dat het vooral fysiek zal doorwerken.

En ik kreeg hier een “halleluja” wat echt heel weinig gebeurt :-)

 Ook kreeg ik de melding dat je te weinig kwaliteitsvolle slaap krijgt. Respecteer dus de slaap die je lichaam vraagt.

 Je mag ook zeker de visolie blijven nemen, want die kwam er ook nog altijd uit.  

Veel liefs Geert


3. Elke's reactie na de 2e sessie:

Hallo Veerle en Geert,

Wat een mooie en sterke sessie was dit.

Ik heb inderdaad stukken van mezelf geïntegreerd. Vroeger droomde ik dat er naakte kleine meisjes aan de deur naar mij keken.... wel die kleine kwetsbare schatjes heb ik allemaal in liefde opgenomen in mijn hart. Dat heb ik samen met mijn Innerlijke Kind gedaan. 

Ik voelde me sterk en krachtig worden/zijn en stevig gegrond. Ik kon me helemaal geven en openen, voelde me verbonden met Al en Alles.

Rechteroor: wat je erbij voelt, daar kan ik wel wat mee en de nek ook. 

Het is een heerlijk, liefdevol gevoel dat er blijft, ik vind ook terug rust in mezelf.

Hartelijk dank allebei voor deze sessies. Liefs

ANNE'S SESSIES


1. Veerle's verslagje aan Anne ivm de multidimensionale heling van op afstand:

Nota: deze persoon ontving al een vervolgsessie. De vooruitgang, opvolging en feedback hierover vind je onder het verslagje van de eerste sessie. Interessant om te zien wat mogelijk is wanneer je besluit verder te werken op de ingeslagen weg.

Hee Anne, 

In het begin van de sessie was het erg moeilijk voor je energieveld om zich te ‘openen’. Ik weet niet of je dat herkent. 

Het lastige is dat er nooit iets geforceerd kan worden (door mij / mijn helpers). We zijn dus gaan zoeken naar ingangen en redenen van de bescherming.

Een beetje vreemd misschien maar ik kreeg iets door over een entiteit. Gene paniek. Iedereen heeft dat wel es. Niet een hele erge ook niet maar wel iets dat jou ‘omlaag’ houdt/hield of zo.
Wat ik ‘zag’ is dat deze energie kan / kon vasthaken in een gat in je aura dat te maken heeft met je vader en met één of ander trauma. Waar nog niet volledige vergeving voor heeft plaatsgevonden.

Ik voelde ook je verdriet sterk aanwezig. 
Door mij voor te stellen dat ik je lichaam aanraakte (aan je enkels) kreeg ik een betere ingang.

Wat ik te zien kreeg is dat je iets (iemand?) niet wilt zien of aankijken. Of liever dat je je gezicht wegdraait van iets pijnlijks. Iets waar je geen contact mee(r) mee wil maken. Ik voelde een link met je onderbuik (baarmoeder?). Waar je niet helemaal aanwezig bent.

Ik heb je daarop meegenomen (via de stargate) naar je verleden. En ik ben daar, samen met héél veel lichtwezens, in het moment van trauma met jou geweest. Om je innerlijke kindje bij te staan. Om haar een veilig gevoel te geven. Om haar uit te leggen wat er gebeurde maar vooral dat het haar schuld niet was. Je kreeg ook de toestemming je te uiten via je stem.

20.50u : na dit innerlijk kindwerk kwam er een aanzienlijke opening in je energieveld.

Ik voelde jou (je innerlijke kind?) glimlachen en LOSLATEN. Je ademhaling werd vrijer en er kwam een diepere doorstroming (ik voel dat in mijn eigen lichaam op zo’n momenten)

Je keel ging daarna wel wat aandacht vragen. 

Ik koos ervoor af te sluiten met een Soul body fusion.

En ik hield ook de visie vast, samen met de engelen, dat jouw hoogst mogelijke tijdlijn actief komt. En ook je huidige situatie, heb er veel licht heengestuurd. Het voelde heel mooi maar in eerste intstantie was het nog een beetje ‘out there’.

Net voor ik wou afsluiten kwam er opeens een gronding (hoera!)(van de energie hierboven) en voelde ik ook dat een heleboel oude emoties via je lijf afgevoerd gaan kunnen worden. Kan via huilen zijn. Maar er zat ook boosheid. Het beste wat je kan doen is het laten gebeuren zonder er teveel mee te gaan doen. Kijk ernaar. Wees dankbaar dat ze zich laten zien. Omarm jezelf erin. En verheug je in de ruimte die vrij komt voor het nieuwe!!

Voel jij ook dat dit een krachtige sessie was, aarzel dan niet om er een vervolg aan te geven, oké.

Vergeet niet véél veel veel te drinken de komende dagen. Er is veel in beweging gekomen, zeker in combi met wat Geert doet en activeert, op fysiekere levels. 

We horen graag van je wat je ervaren hebt en ook de komende dagen, want dit gaat even tijd nodig hebben om zijn werk te doen. Evalueer over een 4-tal dagen maar eens wat er in beweging is gekomen. 

Veel liefs!
Veerle


2. Geert's verslagje aan Anne ivm de bioresonantie:

Dag Anne,

Er is vandaag heel wat uitgekomen bij de bio resonantie. Op alles wat ik hier schrijf heb ik ook pulsen gegeven om beter in balans te komen.

Wat me direct opviel is dat je een hoog stress niveau ervaart. Hierdoor gaat er weinig aandacht naar je immuunsysteem. en hebben de bijnieren het ook wat zwaarder te verduren. Ik ben dus begonnen met dit systeem in balans te zetten

Je schildklier wil gewoon sneller werken. Vooral door de emotie: “ik moet sneller werken, ik moet het tempo kunnen volgen, anders ben ik niet goed genoeg”.  Perfectionisme speelt bij jou ook een grote rol daarin.
Je schildklier vormt ook een schild. dus wanneer we ons moeten afschermen tegen iets of iemand krijgen we daar ook reactie. En het kan ook te nog te maken hebben met de keelchakra, en het uitspreken van je emoties en behoeften.

Dit alles heeft ook zijn weerslag op jou rug (emotioneel). “ik moet de steunpilaar zijn, ik kan dit nog wel dragen,...”, maar hoe lang kun jij dit tempo nog volhouden?

Ook zat er zeer veel blokkade in het kaakgewricht. dit is het meest stressgevoelige gewricht in ons lichaam. Denk maar aan hoe dikwijls je op je tanden moet bijten, om toch maar iets niet te zeggen bijvoorbeeld..  Hier ben ik wel even mee bezig geweest, maar kreeg er voorlopig alle blokkades af.

Dan dat linker oor. Je doet zo hard je best, echt waar hoor, dat is wel duidelijk. maar word het ook ooit tegen jou gezegd? Vraag je eens af wat er speelt dat je graag van een geliefde zou willen horen, maar dat nooit gezegd word. Of net het andere uiterste: wat word er maar steeds herhaald dat ik niet meer wil horen. Het is voor jou heel belangrijk dat je daarin heel goed je behoefte gaat aangeven.

Wat heb je echt nodig, waar verlang je naar. in connectie komen met je innerlijke kindje.

Dan het volgende aspect : emoties of het niet laten zien van emoties. Mag en kan je al je emoties de vrije loop laten?
Daar heb ik ook lang op gewerkt. Dit kan wel eens voor een ontlading zorgen in de komende dagen. Wees dus niet bang als dit gebeurt. Laat het maar komen.

Wat me ook opviel was dat ik 2 maal de melding kreeg “sexual trauma irritation”, en ik heb het gevoel dat ik dit wel dien uit te spreken. Ervaar maar even bij jezelf of dit iets is dat voor jou duidelijk is, of eerder in een diepere laag ofzo. Er zijn sowieso pulsen op gegeven ter correctie van de energie. Je mag gerust even stilstaan bij je sexualiteit en hoe je dat op dit moment ervaart.

Ik kreeg ook melding dat er ingrijpende gebeurtenissen zijn geweest op je 5de 13de en 16 jaar, met een link naar je moeder. Hier heb ik natuurlijk ook aan gewerkt en kon deels gecorrigeerd worden.

 Ik heb ook nog een puls gegeven op volgende homeopathische middelen:
* carbo vegetabilis: sluimerend immuunsysteem
* sepia: offert zichzelf op voor haar geliefden

Door het verhoogde stress niveau zou ik je willen aanraden om vooral bij je eigen gevoel te komen. En duidelijk te gaan aangeven wat er voor jou belangrijk is. En ja, dit kan perfect op een rustige respectvolle manier hoor.

 Omdat je immuunsysteem een klein beetje achter de feiten aanloopt raad ik het volgende supplement aan:

“selenium” van het merk “mannavital” om in de eerste plaats voldoende antioxidanten aan te voeren, ook wordt hierdoor het immuunsysteem al een beetje geprikkeld.

 Ik zou graag nog met jou verder willen werken aan je immuunsysteem. Maar jij beslist zelf of je dit wil, en aan welk tempo.

 Als er vragen zouden zijn, of iets niet helemaal duidelijk, of iets waar je nog aan verder wil werken, dan hoor ik het graag.

 Veel liefs Geert


 
3. Anne's reactie na de 1e sessie:

"Ik heb jullie verslagjes door gelezen. Ik ben omver geblazen. Ik stuur jullie nog feedback. Nu naar X vertrekken. Dit is nog maar een begin van een mooie reis naar binnen en zet ik graag verder met jullie. 

Liefs"


"Dag Veerle,
Die entiteit, er zijn er nog die mij dit verteld hebben, en kan wel met mijn vader te maken hebben. Hij kan mij moeilijk loslaten.  En dit geeft mij wel een gevoel van niet heel vrij te zijn. Maar het lukt me steeds beter en beter. 

Verdriet voel ik nog steeds, ergens een gemis naar een veilige omgeving, iemand die mij begrijpt zonder dat ik er al te veel uitleg aan moet geven. Ik weet dat de dingen waarnaar ik op zoek ben, eerst in mezelf moet zoeken. En daar ben ik ook mee bezig. 

Mijn baarmoeder is er niet meer, verwijderd 2 jaar geleden. Het is ook het sexuele stukje. (...)

Mijn keel is inderdaad een blokkade. Hilarisch, op facebook komt een aanbod voorbij om te leren zingen, een van mijn dromen. Ik kan zingen maar durf mijn stem niet echt een stem te geven. Terwijl ik als kind in een koor gezongen heb en zelfs solo. En dan eens flauw viel en een trauma heb opgelopen volgens mij. 

Ik heb gelet op mijn gevoelens na de sessie, verdriet dook op, boosheid niet. Soms met tranen. 

In mijn omgeving voel ik ook wel de liefde stromen nu. Kinderen helpen mee in het huishouden. Ik krijg knuffels en woorden van ik hou van je. Mijn man schiet in actie met opruimen. Er is verandering. 


Dag Geert,
Stress. Voelbaar. Ik voel me net een octopus. Ik ben me daarvan bewust en probeer stap voor stap te doen wat ik kan en prioriteiten te stellen en te delegeren. 

De schildklier. De uitleg herkenbaar.

Mijn jongste zoon heeft mij er nog op gewezen. Als ik dan vraag dat ik je moet helpen zeg je nee en 10 minuten later zeg je dat er niemand is die je wil helpen. Ik let er op dat ik mijn verlangens uitspreek en dat ik niet alles zelf moet doen. 

Mijn rug. Het is inderdaad zo dat ik dit tempo niet kan volhouden. Ik ben nu thuis en heb tijd tekort. Dit zegt genoeg. Voor mij is het niet makkelijk om te ontspannen en tijd te nemen voor mezelf. Geen wonder dat de rug dan tegen pruttelt. 

De kaken, bedankt om de blokkades er af te halen. Een eyopener. 

Linkeroor, er is duidelijk iets dat ik niet wil horen volgens mij. Misschien hoor ik het niet als de ander het waardeert. Ik zou het graag meer van mijn man horen. Ik ga mezelf meer waarderen, het begint bij mezelf. 

Die ingrijpende gebeurtenissen met link naar mijn moeder, kan ik niet zo plaatsen. Zij is wel ziek geweest, misschien heeft het daar mee te maken. 

Dank je wel voor de pulsen op de homeopathische middelen. Selenium in huis gehaald. Bedankt hiervoor. 

Ik hoop dat de Coronacrisis vlug voorbij zal zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik jullie twee gevonden heb om uit mijn cirkel te geraken en meer inzicht te krijgen in mezelf. Ik heb een korte feedback gegeven want hier loopt iedereen rond en ben even apart gaan zitten om even enkele woorden neer te schrijven. Misschien een beetje onsamenhangend maar er komt zeker een vervolg. Het verdriet mag een plaatsje krijgen.   

Ik kijk uit naar een volgende sessie om verder te werken aan blokkades en mijn immuunsysteem te boosten. En om me gelukkig te voelen, beter en beter. Veel liefs


Enkele dagen later:

"Veerle en Geert,
Dit wil ik ook nog even delen. De dagen na de sessie heb ik duidelijk het kloppen van mijn hart gevoeld. Een rare bewustwording want je hart klopt altijd. Een hart was precies wakker geschud. De liefde in mezelf, davert. Mijn hart is wakker geschud. Liefde die mag stromen. Ik laat het toe. 

Ook mijn hoofd verlost van pijn. Een zalig gevoel. 

Dank jullie wel.  Bedankt voor de mooie meditatie van daarnet. Liefde die geheeld werd en er mag zijn. Ik geniet nog even na en duik dan mijn bed in."


1. Veerle's verslagje aan Anne ivm de 2e multidimensionale heling die ze ontving:

Hey Anne, Ik ben even gaan terugkijken naar je vorige verslagje want ik meende mij te herinneren dat ik toen ook diende “aan te raken” vooraleer er connectie kwam. Dit was nu weer zo.

Pas nadat ik mijn handen energetisch op je voeten legde kwam er rust in je. Ik vind dit opmerkelijk want dit gebeurt tot hier toe bij heel weinig anderen. Het geeft voor mij aan dat aanraking iets héél belangrijks is voor jou.

Ik merkte onmiddellijk dat we Gaia nodig hadden ook. Ik riep de natuurelementen aan om tot in je voeten te komen en je stevig te verankeren in de aardeenergie. Hard nodig want je “mind” is heel sterk en houdt je IN onrust en UIT je lijf (waar de rust te vinden is).

De Meesters: St Germain, Buddha, Jezus Christus, Maria en Maria Magdalena kwamen helpen om jou te helpen jezelf terug te vinden (ik hoorde: ze is zichzelf vergeten)
Jouw sterke mind onderdrukt nog een hoop verdriet en maakt dat je moeilijk los kan laten. Ook de boosheid die nog in je keelgebied wordt vastgehouden… De heling hiervan werd in gang gezet…

Ondertussen zag ik een bloementuin groeien rondom je. Gaia ging dus verder dan enkel je voeten ;-) Het was een bijzonder beeld en ik besefte opeens dat jij ook wel een bijzondere band hebt met de natuur hè. De bedoeling van de bloementuin (een hele overvloedige trouwens!) is om je een veilig gevoel te geven. Want je innerlijke kind is nog ergens bang voor. Ik zag haar in een hoekje zitten. Vele lichtroze bloemen (een hoop anjers ertussen) kwamen je helpen.

Mijn handen gingen vervolgens naar je hoofd, eerst over je oren, dan je ogen. En ik moest energetisch tegen je zeggen: “liefje, laat maar los!” Ik kreeg een opmerkelijk beeld van negatieve energie en emoties die loskwamen uit jou en door de open bloemen opgenomen werden. Waarna ze dichtgingen en de energie als het ware doorslikten via hun stengel en zo aan de aarde afgaven.

Opeens zat je op een wolkje en dreef je weg. Waarnaartoe vroeg ik? Ik zag je de zon binnengaan op je wolkje en aan de andere kant terug te voorschijn komen. Een soort activatie ontving je daar. Maar ééntje met een voorzichtige aanpak want je mocht niet te lang “in de oven”.

O, ik moest innerlijk zo glimlachen met de beelden en woorden die ik doorkreeg, duidelijk van jouw hogere zelf. Zo kleurrijk en beeldend en zo passend bij jou. Ik krijg zelden zoveel beelden!!

Hierna mocht je op een bedje IN de aarde. Verder loslaten en rusten.

Om 21.05u werd de energie plots anders en voelde ik een opstandigheid in jou naar boven komen. Een opstandigheid leek het wel tegen alle liefdevolle zorg waar je mee omringd werd. Een soort ongeloof. Zo van: “waarom opeens zoveel liefde en zorg terwijl ik al die tijd… zonder ben geweest…”

We gaven de boodschap: het mag!! Je mag je opstandig voelen! En er kwamen nog allerlei andere emoties zoals boosheid en bitterheid boven. Ik voelde een grote behoefte in jou om deze te ventileren. We zijn er best lang mee bezig geweest deze ruimte te geven. Want die hebben ze nodig.

Ik kreeg ook de link met psoriasis door hier. De liefde (zoetheid) in jezelf mag gaan groeien maar eerst mogen de stekelige emoties er nog verder uit. Hoe? Geef hen erkenning! Praat erover met jezelf! Teken/schrijf ze uit. Huil… VOEL!

tip: werkte je al ooit met bloesemremedies? volgens mij iets dat jou sterk kan ondersteunen ook.

Het was een erg mooie sessie. Je mag deze Meesters van Licht vaker uitnodigen om je bij te staan. Ik hoor graag jouw ervaring met / tijdens / na deze sessie.

Veel liefs, Veerle


2. Geert's verslagje aan Anne ivm de 2e sessie bioresonantie:

Hallo Anne,
 Bedankt dat je samen met ons wil verder werken voor meer balans in jou leven.

De algemene waarden zijn al beter in balans dan de eerste keer. Vooral jou drijfkracht, wilskracht was er sterk op vooruit gegaan. Maar dat zag ik al wel in jouw mailtje, want vervelen ken jij niet he.

Al snel kwam weer de link naar boven die met trauma en je linker zijde (moeder kant) te maken heeft. toen ik daar aan verder ging werken kwam de bio resonantie met wel een bijzondere melding: Now is definitely the time to find the hidden info. Voor mij wil dit zeggen dat het voor jou de moment is gekomen om een diepere laag in jezelf te ontdekken. Eender wat er nog zit, het mag gevoeld worden.

Net zoals altijd ben ik weer begonnen met meer balans in je zenuwstelsel te brengen. en ook de energiebalans naar de organen. die stond iets te mannelijk. teveel actie dus en te weinig voelen... ik kreeg daarbij ook het gevoel van jou als bezige bij. Hard werken, altijd maar door... Misschien is dit jou manier om even niet te moeten voelen, door altijd bezig te zijn.

Dus raad ik aan om gedurende de komende week toch te proberen wat tijd voor jezelf te nemen, en eens te gaan voelen. Hoe voel jij je? blij, verdrietig, moe, energiek,... alles wat jij voelt is juist en voel ook eens wat er nog zit in verband met je moeder?

Ik kreeg volgende melding: Conflict with mother or the mother within, depression from agression directed inward, Link to: Stomach

Toen ik even verder ging kijken of ik iets kon zien over de psoriasis kreeg ik het volgende: inability to defend self. Dus je grenzen bewaken. duidelijk aangeven wat jezelf wil, en niet wil. Als je merkt dat er iets is dat je zou willen uitspreken, probeer dat dat gewoon te doen. Op een simpele respectvolle manier.

Bij voeding kwam er vooral zwarte olijven en meidoorn uit als gevoelig. Als je last zou hebben van spieren en gewrichten dan kan je van “ la drome” de duivelsklauw gebruiken. Die kwam tevoorschijn als goed voor jou systeem. als er nog vragen zouden zijn dan hoor ik die graag. Ook als je nog verder wil werken dan vraag je maar. dat kan altijd en op je eigen tempo. veel liefs Geert


3. Anne's reactie na de 2e sessie:

Veerle en Geert, 

Nog even aan het nagenieten van jullie werk...
Jullie verslagjes, helemaal "mij" en waarmee ik zit en waar verheldering meer licht geeft aan mijn leven. 

Ik heb het verder uitgeschreven voor mezelf met acties, mijn werkpunten (zie bijlages). 

Ik voel me vrijer en blijer.
Dank je wel hiervoor, een steun in mijn rug en ook een liefdevol duwtje om verder te groeien. 

Liefs ik

GEERHART'S SESSIES


1. Veerle's verslagje aan Geerhart ivm de multidimensionale heling van op afstand:

 Hallo lieve Geerhart,

Van in het begin van de sessie was het duidelijk voor mij dat de energiedoorgave rond zelfliefde zou draaien.
In eerste instantie kwamen er allerlei situaties voorbij (aan mijn innerlijke voelen) die een uitdaging vormden voor jou om jezelf lief te hebben. De grootste daarvan was zelftwijfel. We hadden zo’n 20 minuten nodig om jou in alles dat voorbij kwam terug ‘aan te sluiten’ op jouw eigen bron van zelfliefde.

Wat ook snel voelbaar werd was ‘keelpijn’ en iets met je ogen. Naar mijn aanvoelen had dit met je ogen te maken met in zachtheid naar jezelf kunnen kijken (dus aansluitend op het thema).

Om 20.35u voelde ik de kracht in jouw energieveld opeens sterk toenemen. Ik vermoed dat je dit zelf ook gevoeld hebt. Hetgeen ik doorkreeg was dat het belangrijk is de focus te houden op wie je bént (je ziel!). Want dat brengt jou in die kracht. Hetgeen tot hiertoe gebeurd is in jouw leven is dat je weerstand gevoeld hebt tegen je ware zelf (zelfveroordeling) (waar we de eerste 20 min. aan werkten). We brachten het een laag dieper en gingen naar het 1e punt van oorsprong om daar ook bewustwording en heling te brengen.

Daarna voelde ik heel sterk dat jouw keelchakra geopend diende te worden en heb ik gevraagd aan mijn gidsen en jouw ziel om jouw hoogst mogelijke potentieel te openen ivm zelfverzekerd spreken. Dit duurde best een tijdje, vooraleer ik de energie hiervoor voldoende verankerd voelde worden.

De sessie duurde hierdoor wat langer dan voorzien (waardoor ik jouw verslagje gisteren niet meer uitgetypt kreeg) maar had een heel ‘stevig’ einde ( = jouw energie voelde echt sterk en verankerd aan)

Ik hoor graag van je hoe deze sessie voor jou was. Moest je nog vragen hebben, je weet mij te vinden.


2. Geert's verslagje aan Geerhart ivm de bioresonantie:

Hallo Geerhart,
bedankt dat we op deze manier voor je konden werken.
Er is heel wat gebeurd, en heel wat info voorbij gekomen.
Op alles wat ik hier schrijf heb ik ook een impuls gegeven om meer balans in je systeem te krijgen.

Allereerst ben ik begonnen met meer balans te creëren in het zenuwstelsel. Om vlotter tot in ontspanning te komen.

Dan kwam vooral de link naar voren tussen de emoties en de darmen. Dit is een zeer belangrijke verbinding. Want er gaat meer info van de darmen naar onze hersenen dan andersom.
Dus heb ik eerst wat aan de darmflora gewerkt. En daarna aan de emoties. Want daar zit dus ook wel wat. Ik hoop dat je alles wat kunt kaderen, wat ik je vertel. Want ik heb natuurlijk je hele verhaal nooit gehoord he…

Vooral zelftwijfel kwam er duidelijk uit.

Ook is dit de link met de onderrug. De onderrug staat ook voor onze eigenwaarde. Ik kreeg eerder de indruk dat dit ook komt omdat het moeilijk is om behoeftes uit te spreken. Als we niet duidelijk laten merken wat we willen, schuiven we eigenlijk onszelf een beetje aan de kant. Mijn advies naar jou is dan ook om in de komende periode opmerkzaam te zijn als dit gebeurt. Ook al lukt het niet altijd even goed om alles aan te geven, toch is het belangrijk om het bij jezelf te voelen. Later volgt dan wel dat het steeds beter en beter zal lukken om aan te gaan geven wat je echt verlangt.

Ook heb ik met de bio resonantie een puls op de ogen gegeven. Daar kwam hij zelf mee te voorschijn. Dus dan is dit iets wat op dit moment toch belangrijk is.

Ik kreeg bij mezelf ook een beeld van jou die heel hard aan het proberen was om banden door te knippen, maar dat het niet lukte, de band was te sterk. Ik heb dan een krachtdier opgeroepen om je te komen helpen. De beer kwam naar voor, met een zeer grote bijl, in die kon voor jou die band in 1 krachtige slag doorkappen.

Hoe dit gaat manifesteren in jou leven kan ik natuurlijk niet vertellen. Maar dat kan binnen een paar weken al duidelijk voor je worden. Dit wil niet zeggen dat die bepaalde persoon uit je leven verdwijnt. Maar wel dat de energie tussen jullie 2 dan zal veranderen. Let dus goed op als er met iemand een andere band groeit.

Ik zou je nog volgend supplement willen aanraden, om meer balans in je darmen te krijgen.
- Mannavital – Kyo Dophilus one per day -- Dit vind je sommige nauurwinkels, en ook vlot op internet de verkrijgen.

Als er vragen zijn, of je hebt bepaalde reacties of emotionele ontladingen, dan mag je me altijd contacteren om er even dieper op in te gaan. Ook als je merkt dat er aspecten naar boven komen waar je aan verder wil werken, dan hoor ik dat graag van jou.

Groetjes Geert


 
3. Geerhart's reactie na de sessie:

Hallo,

Bedankt voor jullie werk. De sessie deed me goed, jullie brief te lezen deed me deugd.

Ik ben halverwege de sessie ingeslapen .  In het begin voelde ik me vooral rustig en sereen.

De dagen na de sessie voel ik meer diepte, ik kan ook dieper ademen lijkt het.

Ik ben een laagje dieper gezakt in het bewust worden van dingen; er zit nog veel verdriet en schaamte. Ik kan er wel met meer rust naar kijken. 

Het thema zelfliefde is wel waarover het gaat bij me. Het lijkt alsof ik voortdurend belaagd wordt om de relatie met mezelf uit de weg te gaan. Bedankt voor het werk daarrond.

Ik heb nog wel meer te vertellen  ook voor Geert en probeer dit nog in enkele mailtjes te doen.

Ik wil ook nog wel verder werken op deze manier als dat voor jullie goed is.

thanks ! veel liefs


1. Veerle's verslagje aan Geerhart ivm de 2e multidimensionale heling:

Hallo Geerhart, Net als in jouw vorige sessie kwam aan het begin opnieuw heel sterk een thema naar voren. Deze keer was dat “loslaten”. Ik begreep pas aan het einde van de sessie hoe en waarom. 

We begonnen met werken in jouw menselijke emotieveld. Jouw innerlijke kind was heel sterk voelbaar. Vele intense emoties lieten zich voelen. Het leek alsof er een vulkaan op springen staat/stond in jou. We zijn hier in zachtheid naar gaan kijken en dat lukte veel veel beter dan vorige keren.

Het is goed voelbaar dat je veel stevigerer in je schoenen staat ondertussen. Om 21.40u kwam de stroom zelfliefde goed op gang en kon je in verzachting naar jezelf toe alles “veel minder serieus nemen” (dat waren de woorden die ik doorkreeg). En met “alles” bedoel ik de zwaarte in jouw verleden. De haakjes die jou aan die zwaarte vasthielden zijn losgekomen.

Je energie voelt veel zelfverzekerder aan. Ik kreeg het beeld van een opengebloeide jij :-) Je bent een doorbraak aan het maken Geert!

Om 21.55u werd mijn hoofd naar achteren getrokken en gingen we werken op andere (diepere) lagen van je bewustzijn. De verbinding met je Hogere Zelf is ook voelbaar steviger en er is daar vandaag verder aan gewerkt. Jouw zielenlicht begint door je menselijke zelf heen te stralen.

Ik kreeg de prachtige boodschap dat al het oude doorbreken echt makkelijk kan nu en dat enkel je mind (en ik bedoel met mind : je gewoontedenken over jezelf) in de weg staat. Jouw grootsheid was voelbaar. De energie was zalig.

En de laatste 10 minuten heb ik deze visie/energie/jou in je kracht vastgehouden en verder verankerd. Jouw IK BEN DIE IK BEN. Aan het einde kreeg ik door: je bent vrij! En toen begreep ik ook het thema dat aan het begin gemeld werd: je liet je oude, karmische zelf los vandaag. Je bent vrij de toekomst te creëren zoals je haar wenst. Alleen opletten dat je niet terugvalt in oude denkpatronen over jezelf.

Erg mooie sessie Geert! Wat mij betreft een grote doorbraak. Ik hoor graag van je hoe het was voor jou en welke veranderingen je gaat merken in de komende dagen/weken.

Veel liefs, Veerle


2. Geert's verslagje aan Geerhart ivm de 2e sessie bioresonantie:

Hallo Geerhart, weer fijn dat we voor jou konden werken. Het was best een intense sessie.

Er ging veel aandacht naar het emotionele.

De algemene waarden stonden veel mooier in balans dan de eerste keer.

Wel gaf hij aan om de aandacht te geven rond het gebied van zuurstofopname. Dit bleek dan vooral op het emotionele gebied af te spelen. Je eigen ademruimte mogen creëren.

Er zat (of zit) nog een emotionele last op je linkerschouder. Dit is meestal de moeder (of nest) kant. Vraag jezelf dus eens af welke last je nog mee draagt. Wat kan je hier van leren? wat heeft het jou gebracht? en kan je dankbaar zijn dat je die les hebt gekregen?

Ook reageerde je heel goed op de pulsen voor emotionele groei. Dit houdt in dat je in het leven nog meer mag genieten van je eigen creativiteit. om op die manier inzichten te ontwikkelen en zo dan weer te groeien. The time is now.

Ook kwamen de ogen aan bod en de galblaas. ogen: iets wat je liever niet ziet dat er wel is, of iets dat je graag zou willen zien dat maar niet komt in het leven. galblaas: opgekropte woede, je gal eens mogen spuwen... ik heb voor jou ook een krachtdier gevraagd en de beer kwam tevoorschijn. Zijn energie zal met jou op pad gaan. Voor kracht, om nog meer je eigen waarde te laten zien. maar ook voor zachtheid. en om te helpen je pad te vinden.

Dan is er veel tijd gegaan naar het in balans brengen van het chakra systeem.

Ook kwam er nog wat trauma naar boven op je 13, 15 en 18 jaar, wat te maken heeft met je spieren. Ik heb natuurlijk op alles balancerende energie gestuurd tot ik een mooie rectificatie kreeg. ik heb ook nog een puls gegeven op de volgende homeopathische middelen: ignatia: voor gevoelens van rouw. achtergelaten worden euphrasia: voor ogen en keel strontium: voor meer zekerheid in het tonen van je talenten.

Graag hoor ik natuurlijk hoe jij deze sessie hebt ervaren. En als er vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen.

Warme Groet Geert


 
3. Geerhart's reactie na de 2e sessie:

hoi 

hartelijk dank voor de sessie gisteren. het deed echt goed.

vandaag voelt alsof er iets nieuw is ontwaakt in mij of dat nog verder kan ontwaken; voelt heel goed.

tijdens de sessie waren er voor mij 2 opvallende momenten.

op een bepaald moment voelde het alsof ik Veerles blik onbevooroordeeld, liefdevol en onbevangen op of in mij voelde. 

Dat gevoel deed me heel goed en was een soort ontwaken : zo kan ik leren om  naar mezelf te kijken,  zo moet ik dat doen; 

Een ander moment voelde ik plots iets bewegen in mijn borstkas . het was gewoon heel opvallend; 

het voelt ook of er daar nog veel druk zit . 

Verder gebeurde  er nog veel tijdens de sessie waar ik moeilijk woorden op kan plakken; tintelingen, emoties die opborrelen, bewustwordingen,

vb ik ben zo hyper gevoelig voor blikken van anderen , of bewust worden van slachtoffer denken, ...

ik kon er gewoon naar kijken en laten gaan.

het was ook heel rustgevend, en verwonderend

ik voel me meer open en krachtiger vandaag, bewuster en dieper.

Er is ook nog veel weerstand in me, of een ongeloof dat ik kan verder openbloeien.

o ik vond het ook heel mooi om jullie verslag te lezen, heel hoopgevend en inspirerend.

ik ga het nog eens nalezen ...

bedankt hoor

veel liefs

Geerhart

Ervaar je graag ook eens een privé-sessie frequentieheling door Geert en Veerle samen? 

Meer info (incl tarieven) vind je HIER