Ervaringen van deelnemers

Frequentieheling in groep

Uit de reeks met algemeen thema begin 2022

"Wat een rustgevend moment! Ik voelde een felle stroom en enorme tintelingen in mijn handen alsof alles wat niet resoneert met mij daarlangs vrijkwam. Ik voelde een diepe overgave. Ben enkele malen weggedommeld, zoveel rust. In het begin voelde ik trillingen in mijn derde chakra en op het einde aan mijn derde oog. Dankjewel weer! Ik ga goed slapen vannacht. Knuffel!" V.

"Ik heb net de bijdrage overgeschreven op je rekening voor de volgende afstandshelingen. Ik ben daar heel content van en voel telkens de energie enorm door me heen stromen. En al het negatieve afvoeren. Ik merk ook dat mijn lichaam er echt op zit te wachten en het nodig heeft. Daarom heel erg bedankt om die afstandshelingen te vervolgen. Lieve groetjes, Christel"

"Super bedankt Veerle en Geert. Ik werd er heel rustig van." Marleen

Hallo Veerle, de heling gisteravond begon bij mij meteen met een heel groot geopend hart, alsof mijn hele borstkas een grote ronde opening was. Ik heb ook een verbinding gevoeld die van daaruit naar boven ging. Vooral ook een verplaatsing naar mijn stuit en gronding. Halverwege ben ik in slaap gevallen. Toen ik mijn man hoorde werd ik wakker, keek op mijn klok en het was vijf over half. Ik dacht ik was niet lang weg geweest, maar het was toen al vijf over half 11 !!! Nagaand hoe ver ik gekomen ben sinds vorig jaar om deze tijd. Dat maakt me dankbaar en gelukkig. Dankjewel aan jou en aan Geert voor jullie liefdevolle werk. En hopelijk tot gauw. Corinn

"Dank jullie wel voor de afgelopen serie afstandshelingen en de alweer prachtig uitgeschreven verslagen erbij!! Ik sluit graag aan bij de komende serie met thema Ontgifting. Deze serie resoneert erg met mij (...) Altijd heel dankbaar met de zachte ondersteuning die er is van jullie!! Mijn lichaam zal zeker veel baat hebben bij de nieuwe reeks van ontgifting. Veel liefs voor jullie!" Joke 

"Dankjewel Veerle en Geert, Jullie hebben dat telkens heel fantastisch gedaan! Ik heb echt genoten van de laatste sessie. Die was voor mij heel zachtjes, warm en zorgend. Ik voelde de stroming heel goed en die was zalig. Ik voelde me gekoesterd. En toch werd er ook deze keer weer wat opgeruimd, maar op een hele zachte manier. Ik heb er een heel fijne herinnering aan! Jullie zijn samen een fantastisch team! Lieve groeten, C."

"Hey hey lieverds! Wauw, wat een magische reeks alweer. Heftig met momenten en ook een mega stroom van vreugde in mij. Diep dankbaar. Heel veel liefs en warme knuffels."

"Dankjewel voor de magische sessies. Ik geniet er heel erg van en mijn lichaam ook, zegt ze. Ik heb een heel sterke aantrekking naar de Pleiaden en de Elohim dus super zalige energie! Kippenvel *** En ik ben by the way ook bekend met Dr. Hamer en Biologika dus super tof dat het erin verwerkt was!! Ik ben met veel plezier opnieuw bij de nieuwe reeks! Ik word er zelfs super blij van als ik me erop afstem!! Mijn hele ruggengraat tintelt mee! Veel liefs en knuffels voor jullie xxx"

"De vorige reeks heeft veel losgemaakt bij mij. Al van de eerste sessie waar werd gewerkt op het keelchakra waar ik toen overigens veel last van had. (...) Ik ben heel blij dat je op mijn pad kwam". Nicolas

"Beste Veerle en Geert, nu een paar dagen na de afstandshealingen wil ik graag dit delen. Allereerst blijf ik steeds verwonderd van wat de realisatie op afstand kan teweeg brengen. Nu na een week kan ik zeggen dat ik elke dag verder aan het evolueren ben. Mijn lichaam, maar vooral ook inzichten. Nu deze inzichten klaar geworden zijn weet ik dat de info er eigenlijk al was, alleen kon ik hem niet vatten, niet Echt Zien. Dankjewel." Marleen


Tijdens de frequentiehelingen ontvangt ieder uniek afgestemd op zijn/haar energie wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Geert en ik krijgen tijdens de sessies wel altijd een algemeen geldend beeld/indruk door en bezorgen de deelnemers nadien een verslagje hierover.

Uit eerdere reeksen met algemeen thema

"Hey Veerle en Geert, ik kijk altijd uit naar de afstandshelingen. Ik voel verandering en ik ben mij bewust van zaken die gaande zijn en die ik verwerk. Aan de kinderen merk ik het ook... die zijn dichter bij elkaar gekomen! Maar ook aan mezelf en aan mijn man. We hebben ook al woorden gehad maar die brengen ons steeds weer korter bij elkaar. Ik kan het niet goed onder woorden brengen maar ik voel het enorm na een sessie op vrijdag. Gisteren leek ik wel een ander mens. Alsof ik gisteren na de sessie alles bekeek met een volledig nieuwe blik en in volledige neutraliteit... heel leuk :)  Ik voel ook wel emoties ... Ik werd in een keer erg emotioneel maar het was snel weer over...  ik ben echt blij dat ik dit samen met jullie kan doen! dank je wel voor alles! Grtjs L." 

"Lieve Veerle en Geert, er gebeuren zo fantastisch mooie dingen in mijn leven... Ik wil dit gewoon delen met jullie.
Vanochtend rond 5h tijdens mijn meditatie kreeg ik zo een geweldig inzicht,in iets waar ik al een paar jaar (3j ong) een antwoord op vraag..plots zag ik alles helder..ik overzag het plaatje van mijn leven de laatste paar jaar. Kippenvel moment..zo heerlijk,en plots stroomt het weer.Zo dankbaar voor alles wat op mijn pad komt. Dankjewel voor de energiedoorgaves. Mijn mama is ook zo dankbaar. Ze zegt herhaaldelijk vergeet het niet te zeggen hé.. bij deze dikke knuffel voor jullie beiden van ons!"

"Het was zo helend voor mijn lichaam en ziel, ik ben zo dankbaar voor zoveel universele liefde!!
Het is een ware welness, een bad van liefde!! Ria Matheussen"

"Veerle en Geert, bedankt voor de energiedoorgave gisterenavond. Het was weer zalig. Ik voelde opeens liefde voor mij!!! en dat ik een heel mooi mens ben, en al heel mijn leven geweest ben! Ik voelde me zo in mijn kracht komen, dank je, dank je, dank je!"

"Alles gaat veel rustiger met mij, ik voel minder onrust... Bedankt! Ik kijk met veel meer (zelf)liefde in de spiegel, en ik durf tegen/van mezelf zeggen dat ik voor velen toch een verschil heb gemaakt (als leerkracht enz). terwijl ik dat vroeger niet durfde zien en zeker niet tegen iemand anders uitspreken!"

"De affirmatie die ik net lees in je verslagje was de ”intentie” die ik gezet had voor de energie doorgave
Ik heb de energie heel krachtig mogen ervaren, ik was helemaal in transcendente sferen..heel fijn,dankjewel"

"Mijn ervaring met de energiedoorgave, sinds de eerste doorgave vorige week vrijdag, zit ik vol energie, niet dat ik ervoor geen energie had maar ik voel zo’n verschil...ik leef meer in het’nu’, tijdloos, op het ritme van de natuur... Ik was deze ochtend al om 7:30 in het bos hier, wat normaal vroeg is voor mij..! Ik werd attent gemaakt op een roodborstje..dat absoluut mijn aandacht wou, het zat eerst op en neer te springen op een haag en ik begon er tegen te praten, wat wil je mij vertellen, en het kwam voor mij op de grond zitten, ik voelde kippenvel over heel mijn lichaam en werd er helemaal emotioneel van, ik voelde ook welke emotie er onder zat..die nog geheeld/gezien mocht worden..Dankjewel
En van mijn mama ook heel veel dank..zij zit ook al heel de week boordevol energie, werkt heel de dag in hare tuin.. Je schrijft in je verslagje ’let op de ogen(het oog)...Verteld ze mij dat ze haar krant zat te lezen en plots besefte dat ze dat deed zonder bril..ik snapte er niks van zei ze. Op die manier ziet zij helder, heb ik haar dan maar uitgelegd. Ik ben ook dankbaar voor Geert zijn bijdrage..want ik weet uit ervaring wat bioresonantie kan betekenen. Liefs, Marina"

"De laatste meditatie ook weer in slaap gevallen. Maar de dag nadien een helder zicht. Ongelofelijk, zonder bril alles duidelijk leesbaar. Een wonder. Dank je wel voor deze heling. Liefs Anne-Lies"

"Hey lieve Veerle, ben zo blij met je verslag, vooral omdat er in staat dat je vroeger begonnen bent. Een mooie bevestiging van wat ik doorkreeg...ik met mijn getwijfel altijd haha.. Ik zat op de zetel, dacht nog effe tijd te hebben vooraleer ik zou gaan liggen. Ineens voelde ik sterke energie aan mijn been en mijn innerlijke stem die zei dat ik al moest gaan liggen, dat ze al hier waren en dat ze al aan het werk waren...het was een 6 min. voor 21h. Kreeg een beeld te zien van een lichtblauw lichtwezens, denk van Sirius. Had een stijf gewaad aan, naar onder toe breder, omhulde me met lichtblauwe energie voor meer innerlijke rust. Verder zag ik dat ze aan mijn benen bezig waren. Zag meerdere lemniscaten van het ene been naar het andere verbinden om beter de stappen te kunnen maken. Het het ook enorm gevoeld aan mijn derde oog. Dankjewel voor de mooie healing️. Groetjes en knuffel, Nadia"

"Dag Veerle en Geert, hier even een mailtje van mij, om jullie te laten weten hoe het met me gaat na al de fijne groepssessies en de privé sessie. 
Het gaat goed! Ik heb na de privé sessie nog een paar dagen wat last gehad in mijn linkerbeen, maar sindsdien totaal niets meer.  Op psychisch/emotioneel vlak voel ik me ook goed. Stabieler over het algemeen, sneller terug in balans als er iets is, daardoor lichter. De band met de kinderen is fijn: die met mijn partner is heel rustig en dat doet zo'n deugd. Ik voel hier echt een verandering, ben meer geaard en dus ook minder snel uit evenwicht. Het is alsof ik sinds die sessie meer durf opkomen voor mijn eigen noden en dat die zonder problemen ook gerespecteerd worden door de kinderen en mijn partner. Ik tel precies mee als persoon, als je begrijpt wat ik bedoel. En ik vind het normaal dat ik meetel. En ik krijg hulp aangeboden van de kinderen en van mijn partner, terwijl ik dat eerst meer moest vragen (en niet durfde). Dit alles voelt echt goed. Het is lang geleden dat ik me nog zo 'af' en 'concreet' heb gevoeld; als ik dan jullie verslagen van de sessie herlees dan zie ik daar toch duidelijk een link. 
Nog iets dat ik ervaar (ook zo bij vorige reeksen): als ik 's nachts of 's morgens wakker word na een sessie, dan voel ik vanbinnen vanalles trillen van kop tot teen, energie die stroomt ofzo, een fijne warmte. Als ik dat voel, dan weet ik gewoon dat die dingen nog aan het doorwerken zijn, dat is zo fijn! Veel liefs xxx"

WIL JIJ OOK GRAAG DEELNEMEN AAN ONZE FREQUENTIEHELINGEN en hen inzetten om JOUW LICHAAM, JOUW RELATIES en JOUW PERSOONLIJKE GROEI in een fijne positieve stroomversnelling te brengen?

Op deze pagina vind je meer uitleg, onze prijslijst én de planning ivm de volgende reeks.

Uit de 10-delige reeks met thema relatie man/vrouw optimaliseren + familiebanden helen en familiekarma oplossen

(NB: deze reeks bevatte visuele oefeningen geïnspireerd op de Script-As-Methode. Ik stuurde deze op voorhand door naar de deelnemers. Sommige getuigenissen verwijzen hiernaar.)

"Hey Veerle, Ik heb zojuist de oefening gedaan. Het gaat eigenlijk vrij vlot en moeiteloos.
Toen ik het liedje op zette, ben ik op de grond gaan liggen om ook mijn verbinding met Moeder Aarde en haar baarmoeder te herstellen. Wauw, magisch!!! Echt bijna geen woorden voor. Tijdens het luisteren, zag ik ook mama (ze is jaar geleden gestorven aan kanker) en we hebben elkaar heel diep vergeving geschonken. Zij heeft alles teruggenomen en ik heb alles ontvangen wat ik allemaal gemist had (ben ook te vroeg geboren, keizersnee en daarna 2 maanden in couveuse zonder aanraking)....wauw!!!
We hebben elkaar heel stevig geknuffeld en toen zakte ik helemaal in de warmte van Moeder Aarde. Het leek ook alsof er bij mama ook heling moogt komen op dat stuk.
Dankjewel voor deze prachtige helingreis samen met jullie! Met momenten heftig maar meer dan de moeite waard!
Veel liefs en een warme knuffel xxx"

"Dank jullie wel alweer voor jullie mooie werk en voor dit verslag (~1e sessie seksuele energie helen).
Voor mij was opvallend dat ik me het  hele weekend volledig ontspannen heb gevoeld. Een dag was ik heel vermoeid, maar daar kon ik gewoon aan toegeven, wat zalig was. Ik werd heel veel vreugde gewaar, dat ieder moment dat ik beleefde vol  vreugde was, zelfs in de kleine dagelijkse dingen. Ik voelde me verbonden met mijn hart, was me bewust om telkens zoveel mogelijk  in het moment van nu te zijn, waar anders heel vaak mijn gedachten en mijn to do lijstjes aan het lopen zijn. Mijn contact met mijn man is al een tijdje (laatste weken duidelijker) zeer liefdevol en op een of andere manier ongecompliceerder, met een diepere hartsverbinding. Nu ik dit neerschrijf voel ik dat ‘dieper’ nu hier ook betekent dieper ingebed in mijn schoot, en vandaaruit beter stromend in mijn gronding. Ik voel meer behoefte aan lichamelijk contact en knuffelen en er was duidelijk een speelsheid in het vieren van ons seksueel contact weer terug, dat hadden we ooit, dat was bij mij weg. Alsof we vers verliefd zijn, ik voel veel zachtheid naar mezelf en naar ons beiden. Gewoon heel fijn.
Het is voor mij gemakkelijker om ‘moeilijke’ thema’s door te spreken met hem, wat ik nu als helemaal niet ‘moeilijk’ ervaar.
Ik zit in een proces van meer aankomen in mezelf, een diepere tevredenheid en rust. Deze rust en acceptatie maken dat ook mijn  ‘moeilijke’ emoties en gevoelens gevoeld worden, wat helemaal niet zo ‘moeilijk’ is.
Ik ben blij en dankbaar voor deze periode van transformatie. Nogmaals mijn dank.
Heel veel liefs, een knuffel en groetjes, Y."

"Dag Veerle,  deze heling was zeer intens voor me. Ik werd emotioneel en moest wenen omdat ik veel verdriet (en ontgoocheling) kon voelen van mijn voorouders. Ik had pijn aan mijn hart en mijn keel. Nadien werden mijn handpalmen en voetzolen erg warm.
Na de heling voelde ik me uitgeput. Deze ochtend voelde ik me alsof ik ‘een zware nacht’ (kleine kater) had, ik voelde me tot een uur of twee enorm moe en futloos. Gelukkig voelde ik me daarna terug ok. Zo dankbaar voor deze intense reeks!" Chantal

"Dag Veerle, ik heb net de oefening gedaan. Hoe krachtig is die, waaw!!! Ik kon ook niet stoppen met huilen terwijl ik het deed. Ik stuur je de tekeningen omdat het allemaal ook zoooo matcht met de bloesemremedie beschrijvingen die jij zoooo goed voor mij hebt uitgekozen. Dank u!
De transformatie van de mannetjes is geweldig om te zien vind ik; van zo tegengesteld naar bij mekaar horend. Ik ga deze oefening zeker nog eens doen. Bedankt dat je die doorstuurde.  Knuffel, Karin"

"Lieve Veerle en Geert, ik voelde meteen een ‘JA’ bij jullie aanbod van multidimensionale frequentieheling op 10 augustus. Hopelijk kan /mag ik aansluiten?
De helingsreeks man/vrouw heeft me ook veel gebracht en ik deel daar graag binnenkort nog mijn verhaal over.
Heel dankbaar voor de betere balans die ik in mezelf voel nu en hoe zich dat ook reflecteert in m’n relaties. Tot gauw hopelijk!"

"Hallo Veerle,
Fijn moment gisterenavond tijdens en na de healing, dank je.  Mijn dochter naast me aan het lezen terwijl ik rustig lag te luisteren naar muziek en de healing ontving. Moeder-dochter. De voorbereidende oef. gedaan, voelde goed. Dank je om het delen.
Na de healing zag ik mezelf met een aantal vrouwen in onze tuin een dans doen op muziek, allemaal in hetzelfde ritme en met de intentie voor een specifieke healing. Is het nu de energie van de oermoeder of van de vrouwelijk kracht die ik zag of is het een soort visioen van wat ik in de toekomst mag doen? Wie weet wat daar nog uit voortvloeit 
Vorige week is er wel wat losgemaakt in mij en hierdoor ook in onze relatie. Even wat ongemakkelijk maar met een fijn resultaat. Weer een stapje vooruit in ons samenzijn.
Ik ben benieuwd naar jullie verslagje  Groetjes, R."

"Dag Veerle, Ik wil jou en Geert heel graag bedanken voor de energiedoorgave van vorige vrijdag. Ik heb me de dagen erna zo super gevoeld. Ik had veel energie en geen hoofdpijn meer en dat was lang geleden! Ik ben heel content dat ik mee doe. En ik kijk al uit naar volgende vrijdag!"

"Hallo Veerle en Geert,
Ik heb tijdens mijn oefening heel duidelijk jullie energiewerk gevoeld, alsof dat binnenstroomde in mijn hoofd zo voelde dat. Ik voelde een starheid in de linkerkant van mijn gezicht, mijn mannelijke hersenhelft, een soort weerstand in mezelf om dat stuk te zien en ook pijn bij het mannelijke stuk om te voelen. Naarmate het uur vorderde voelde ik zoveel eenheid ontstaan en zachtheid terugkeren over mijn volledige gezicht. Zoals ik hierboven omschreef door de oefening maar ook door jullie energiewerk voelde ik zo'n diepe eenheid in mezelf en zoveel liefde ook. Mijn hart stroomde over, ook op de tekening in mijn vrouwelijke energie leek het meteen of er 3 lobben waren aan het hart, zo groot was dat. Het bracht zo'n rust en ook overgave in mezelf teweeg.
In bijlage mijn tekening. Mijn innerlijke vrouw had vooral angst voor de controle door het mannelijke, hierdoor kon ze niet in overgave gaan. Mijn mannelijk deel heeft heel lang mijn leven gedomineerd. Nu domineert mijn vrouwelijk deel sinds een dik halfjaar naar mijn gevoel, maar beiden vanuit een angst om de ander toe te laten. De oefening was dus heel erg krachtig voor mezelf om die band te herstellen, dat vertrouwen en die liefde toe te laten van en voor het mannelijke stuk in mezelf. Mijn innerlijke man had ook geen duidelijke vorm bij de eerste tekening (het leek wel een olifant), mijn vrouw wel die was heel speels en vrolijk. Ik zag het mannelijk deel als autoritair iets wat ik ook vaak heb aangetrokken in mijn relaties in het verleden. Die angst voor controle te transformeren naar liefde heeft mij mijn vrouwelijke energie terug laten openstellen voor het mannelijke deel. Er kwam éénheid, veel eenheid en veel wil om te verbinden. Dolgraag. Het leek alsof het geven & ontvangen in balans kwamen vanuit liefde. Voor het eerst. Heel dankbaar om dit in mezelf te ervaren. Mijn vrouwelijk deel kreeg letterlijk vleugels en ging helemaal dansen als ik mijn figuurtje mocht opnieuw tekenen, mijn mannelijke deel werd gezien en kreeg een duidelijke vorm. Helemaal op het einde vroeg mijn hoofd zich af wat dat betekent voor mijn verbroken partner relatie met J, maar ik wou er niet naartoe gaan, eerst de balans in mezelf vooral herstellen en voelen.
Heel mooi en ik ben jullie ook dankbaar voor deze ervaring. Zeer bijzonder. Van harte bedankt."

"Hey Lieverds, Ik wou jullie al heel erg bedanken want ik voel al verandering en meer stroming.. Ben heel erg benieuwd naar het verslag! Veel liefs en fijne maandag! G. x"

"Dag Veerle, Ik heb een krachtige healing ervaren, ik voelde dat er aan me ‘gewerkt’ werd, vooral aan mijn hart.
Ik kijk uit naar volgende week, dit is de krachtigste reeks die ik tot nog toe mocht ervaren!  Warme groeten, Dave"

"Ik had gisterenavond tijdens jullie energie-doorgave een sterk gevoel bovenop mijn hoofd, kruin, ik voelde de energie heel sterk binnenkomen en ook in de derde oog zone. Ik vond het bijzonder om te lezen dat jij schrijft Veerle dat de energie op een bepaald moment eerst op de voeten werd gericht, daarna op de schouders.
Ik was in mijn meditatieruimte en begon op een zeker moment te schrijven. Alles wat ik genoteerd heb, strookt met mijn persoonlijke thema van deze week, maar ook met wat jullie schrijven over het 'onjuist verantwoordelijk zijn voor of gemaakt worden voor/door/naar de partner”. Voor mij ging dat gepaard met het loslaten en ook met verdriet dat vrijkwam gisterenavond.
Dat laatste voel ik ook, alsof het niet enkel patronen zijn van mezelf maar ook van de familielijnen. Dus ik ben benieuwd als jullie aangeven dat het komende week ook daarover gaat. Zeer bijzonder allemaal. Die energetische remedies lijken me ook allemaal van toepassing momenteel.
Dankjewel alvast voor het verslagje en de positieve energie. Fijn weekend samen. van harte, Vicky"

"Lieve Veerle en Geert, Ik had nog niet in woorden gereageerd op jullie healings afgelopen weken maar wel al iedere keer in energie wel  misschien hebben jullie dit ook wel al ontvangen.
Ik merk echt wel dat er mooie dingen gebeuren, niet dat dat ervoor niet gebeurde maar nu duidelijker is en meer in de flow gebeurd. Ik ga zo mee in de flow de laatste weken en het is heerlijk.
Vandaag ook echt als een kind bezig geweest, oa in de gietende regen gaan lopen echt zalig was dat. En zo heerlijk om gehoor te geven aan die kinderlijke impulsen dus innerlijke kind ook heel herkenbaar.
Nek ook, de laatste week heb ik terug last van mijn nek. Fijn dat de eland kwam, ik lees morgen nog es opnieuw de uitleg want die ben ik nu weer een beetje kwijt.
Ivm onze relatie, merk ik dat het iets rustiger geworden is op bepaalde momenten maar op zich nog geen spectaculaire veranderingen. Alsof het eerst werken is aan mezelf en daarna dan zichtbare vruchten plukken in mijn relatie. Ik ben benieuwd hoe dit binnen een paar weken zal aanvoelen.
Heel erg bedankt voor jullie healing. Ik ben hier zeer dankbaar voor. Ik kijk al uit naar een volgend mailtje! Groetjes B

Hey Veerle, Wauw, danjewel voor het mailtje en inderdaad de super krachtige energie! Ik ga het straks nog eens op mijn gemak doornemen, samen met de oefening. Ik wou me graag alvast opgeven voor de bloesemremedies. Dikke knuffel, D 

"Dankje Veerle en Geert. Als ik het zo lees heb ik het meeste toch opgepikt. Enkel voelde ik me minder geaard ik ging uit mijn lichaam. Had ook niet door dat Saint Germaine er was maar energetische patronen die werden weggehaald dan weer wel.  Dankjewel , altijd heel fijn zo een verslagje. Liefs Kristel"

"Hoi Veerle en Geert, Ongelofelijk wat je schrijft. Ik geef jullie graag mee wat ik heb ervaren.
Ik had 2 vriendinnen op bezoek dus kon niet volledig naar rust gaan of gaan liggen, maar rond 21.20 waren we in een rustig moment en heb ik een tiental minuten mijn ogen gesloten. Ik ervaarde heel sterk dat er een wisselwerking was tussen mijn rechter en linker hersenhelft, ik zag daarbij het beeld van de liggende 8 (oneindigheid) alsof die echt actief links met rechts verbond. Heel krachtig om dat zo intens te ervaren.
Daarna ervaarde ik in mijn hartzone een druk vooral aan de linkerkant, alsof er iets afging, of verder openging, het was best intens qua ervaring. Ik vroeg aan mijn engelen ook of het wel veilig was, ik kreeg het gevoel alsof ik mijn energieveld wou afschermen omdat het zo intens aanvoelde zelfs fysiek. Hun antwoord was dat het ok was, dat het een angst was van mezelf of om mezelf te verliezen. Daarna heb ik rustig terug mijn ogen geopend. 
Nu lees ik jullie verslag en dat frappeert mij toch wel echt. Ivm dat vroegere beginuur, die linker-rechter hemisfeer en de hartseenheid die jullie hebben ervaren. Zo mooi om te lezen alvast.
Dankjewel voor het delen en ik zal in ieder geval attent zijn op veranderingen die ik opmerk de komende tijd. Liefs voor jullie beiden. "

"Dankjewel Veerle voor deze mooie feedback (het verslagje)! Ik voelde de energie goed stromen en ik vraag zeker om hulp want ik ben één van deze vermoeide mensen. Ik kijk uit naar de oefeningen en de volgende sessie!"

"Wauw, magisch!! Zooo dankbaar! Donderdag krijg ik ineens een diep besef dat ik met Jeshua en Maria Magdelena inderdaad al eerder heb samengewerkt. Zij zijn ook al bij me sinds geboorte, zo voelt het toch voor mij. Ben zo benieuwd wat er nog allemaal mag ontwaken. Oh ja, die vermoeidheid, heel herkenbaar.  Heel erg dankjewel lieve Veerle en Geert voor wat jullie doen!! Saskia

"Dank je wel Veerle en Geert om deze energie en heling te sturen . Ik ben er veel rustiger door en voel meer liefde. Ik kijk al uit naar vanavond (onze volgende sessie). Liefs F"