2-daagse INTENSIVE

"Bevrijd en heel jezelf"

Voor mensen die bekend zijn met innerlijk werk en idealiter al één of meerdere privé-sessies ontvingen bij ons, hebben we een 2-daagse gecreëerd.

We bieden jou hierin de kans om samen met een kleine groep gelijkgestemden diepere levels van jezelf en je eigen proces te verkennen. En hierdoor op korte tijd grote groei en heling te pakken, op die punten waar jij dat nodig hebt.

Met verschillende modaliteiten en helingstechnieken

Tijdens de intensive combineren we multidimensionale meditatie met verschillende vormen van lichaamswerk en energietransmissie. Met andere woorden: we betrekken je volledige mens-zijn in het proces. Dit verzekert diepgaande bewustwording en krachtige resultaten. 

We werken hoofdzakelijk met : 

 • Kundalini flow (3 x) : oude emotionele bagage loslaten via activatie van je eigen levensenergie
 • TTC (1 x) - talking to the chakra's : helen ahv kosmische energietransmissie
 • Stargate meditaties (3 x) : herinneren en verstevigen van de connectie met je multidimensionale zelf 
 • Opstellingenwerk (2x) : bewustwording en heling ahv actieve verkenning van je wonde

Onze groepsessie-ruimte

Opzet van deze intensive

De opzet van de intensive is dat jij na deze 2 dagen een heleboel oude bagage (spanningen, emoties, traumastukken) hebt losgelaten waardoor je:

 • je beter in je vel voelt.
 • een diepere verbinding kan voelen met wie jij in essentie bent en met het leven an sich.
 • een nieuwe, positieve instroom van energie ervaart waar nodig.

Ervaringen van deelnemers 

De intensive is nieuw. Maar we faciliteerden ondertussen al vele korte kundalini en stargate workshops.

Hieronder lees je hetgeen deelnemers zoal deelden met elkaar in de groep na afloop van zo'n korte workshop:

 • Het begon heel intens voor mij. Zoveel emoties. Daarna rustig. Plus ik heb koestering gevoeld en kunnen toelaten. Dees is nieuw voor mij! Ben blij dat ik gekomen ben!
 • Dit was mijn 2e keer en deze was heel anders dan de 1e. Ik heb nu veel meer gevoeld en gezien. Tijdens de meditatie al. En bij de kundalini zag ik hoe mijn innerlijke man en vrouw dichter naar elkaar toegroeiden. Bijzonder mooi en erg blij mee.
 • Ik ben diep onder de indruk. Ik zag mezelf in Egypte. Ik was in een ankh en in een piramide. Dit was nieuw voor mij. Weer een nieuw level aangeboord.
 • Ik voelde veel ondersteuning en hogere aanwezigheid tijdens de sessie. Voor mij was het vooral een zalig gevoel van 'de liefde bedrijven met mezelf'. Ik vond het ook heel maf hoe mijn lijf zomaar ging bewegen uit zichzelf, zonder dat ik er iets voor deed! Fijne ervaring. Had ook echt gevoeld dat ik erbij moest zijn.
 • Ik heb altijd veel spanning in mijn bekken en aan op een gegevens moment tijdens de sessie ging mijn lijf vanzelf heen en weer, telkens naar rechts. Ik kon dat niet stoppen. De spanning is nu weg in dat gebied. Bijzonder hoe dit werkt. De emotionele ontlading achteraf was ook nodig... Heel blij dat ik erbij was.
 • Pittige sessie! Mijn lichaam rondde een stervensproces uit een vorig leven af. Veel fysieke sensaties. Voel me nu wel bevrijd en ook wat duizelig nog.
 • Ik ben verrast dat ik zoveel gevoeld heb. Ik heb gehuild, voelde me ook erg boos en heb veel moeten kokhalzen en hoesten. Eigenlijk wilde ik wegvluchten in het begin maar ik ben gebleven en ben alles aangegaan. Daar ben ik nu erg blij om. Ik voel me lichter.
 • Het begin was erg pittig voor me. Naar het einde toe kwam ik in een zalig gevoel van eigenliefde terecht. Ik kon mezelf weer voelen en dat was lang geleden. Zo dankbaar.
 • Het voelt als een bevrijding. Emoties die vastzaten konden eruit.
 • Ik ben verschoten van de hoeveelheid verdriet die er zat. En ook de onmacht die ik bovenkwam. Toen jij die woorden uitsprak in de groep tijdens de sessie, dat we onze kracht terug mochten pakken, was dit precies waar ik op dat moment doorheen aan het gaan was. Zo bizar! Heel dankbaar dat het laatste plekje in deze groep last minute nog voor mij voorzien was.

We duiken diep

Je wordt tijdens deze intensive dus op allerlei manieren begeleid om een hoop oude energie af te voeren uit je energieveld (die is blijven plakken uit je verleden). Met als tegenhanger een voelbare versterking van je levenskracht-energie

Maar we richten ons eveneens op jouw verbinding met de Bron, the 'Void', je Kern-zelf of hoe je het ook wenst te noemen. En dit via Stargate transmissies waarin je dankzij connectie met de hogere dimensies geholpen wordt je bewustzijn te verruimen en nieuwe lagen in jezelf (en je DNA) aan te boren. 

Verder onderzoeken we in deze intensive ook de manier waarop we verbinden met elkaar. Maar dan niet zozeer via verhalen en het woord. We delen en maken letterlijk connectie met elkaar via een Himalaya hartactivatie (ritueeltje). Waarin je gelijk kan aftoetsen of en hoe je anderen in je persoonlijke space toelaat. En waar er daar groei mogelijk is.

Beeld uit onze groepsessie-ruimte

Ben jij iemand die bereid is in zichzelf te duiken, de eigen schaduw aan te kijken en zichzelf kwetsbaar op te stellen, dan zijn deze 2 dagen een heel groot cadeau aan jezelf. 

Je kan rekenen op een veilige groep, comfortabele setting, professionele begeleiding en mooie doorbraken.

Let op: dit is een ervarings-2-daagse! Het gaat hier niet zozeer over theorie of uitgebreid delen met elkaar. Je gaat de ervaring in en daadwerkelijk verandering aanbrengen in je lijf en leven. We gaan aan-pakken!

Het grootste gedeelte van de 2-daagse wordt begeleid door Veerle.
Geert assisteert bij de TTC-sessie en de opstellingen.

Wanneer?
 
Op zondag 11 en 25 februari (10.30u - 17.30u) in ons centrum voor Natuurlijk Welzijn (Ravels).

Investering in jezelf :

275 euro

Inschrijven: veerle.wins@telenet.be

Meer info nodig? Klik op de knoppen hierbeneden.

Leuke weetjes

Astrologisch gezien is februari 2024 een uitgelezen moment om jouw diepste pijnpunt aan te pakken. De noordelijke maansknoop (wijst op het punt waar we een sprong kunnen maken in onze evolutie als mens) en Chiron (de gewonde heler) staan dan samen aan de hemel. En dit in het teken Ram.

Een één-in-een-leven kans/moment om een (vaak generationele) cyclus te doorbreken en een diepgewortelde wonde rond onze identiteit te helen. Hoogtepunt: 19-20 februari. Maar de invloed van deze samenstand is voelbaar gedurende de ganse maand.

De stargate meditaties die ik heb uitgekozen voor deze eerste intensive zullen hier optimaal op inspelen en ons helpen om onze generationeel overgeërfde patronen te helen.

DISCLAIMER

Een kundalini flow activatie is niet veilig voor mensen die manisch depressief zijn of lijden aan een psychose. Ook als je zwanger bent, pas bevallen of pas geopereerd mag je geen kundalini activatie ontvangen. Mensen die eender welke vorm van drugs gebruiken kunnen ook niet deelnemen.

 Tijdens een sessie kan oude emotionele en/of fysieke pijn naar boven komen. De cliënt geeft door zijn deelname aan een sessie te kennen dit volledig te beseffen. De cliënt is en blijft (vanzelfsprekend) ten allen tijden volledig zelf verantwoordelijk voor zijn eigen emotionele en fysieke welbevinden, tijdens en na de sessie. 

Deze sessies horen niet gebruikt te worden als vervanging voor conventionele medische zorg.