Kundalini lichaamswerk

Kundalini lichaamswerk (ook KAP , LEAP of innerdance genoemd) herstelt de toegang tot jouw eigen sprankelende levensenergie.  

Het helpt je o.a. om oude traumastukken en vastzittende emoties versneld los te laten, steviger in je eigen kracht te staan, meer zelfliefde te voelen, jezelf makkelijker te kunnen uiten naar anderen, een nieuw level van seksueel genieten te ontdekken, meer rust maar ook meer levenskracht te ervaren in je lichaam, een diepere connectie met je innerlijke bron aan te boren en je eigen hartsverlangen te kunnen LEVEN.

Voorbij het praten over het issue, regelrecht naar de oplossing ervan - via je eigen lichaamsbewustzijn

Deze sessies gebeuren met zeer weinig tot geen woorden. Ze werken via energetische resonantie. De kundalini bron-energie die aangezet wordt, activeert je eigen (meestal slapende) kundalini en maakt hem sterker. 

Het is vooral je lichaam dat hierdoor in beweging komt. Vaak heel letterlijk door vanzelf te gaan schokken/bewegen/trillen/emotioneel ontladen. (Het is natuurlijk ook in het lichaam zelf dat het trauma of de blokkade schuilgaat - die 'praat' of 'denk' je niet weg). Maar ook visioenen en diepe inzichten zijn gebruikelijk tijdens kundalini lichaamswerk.

Kundalini brengt je na verloop van tijd lijfelijk terug in contact met de bron-energie en met jouw innerlijke kompas (voorbij het denken).

Onverwerkte, onderdrukte emoties bevrijden

Het gaat hier dus over (emotioneel) intense sessies waarin je wordt uitgenodigd de diepte van je onderbewustzijn te verkennen en hetgeen daar leeft 'aan te gaan' en te bevrijden. De prettige maar ook de minder prettige dingen.

Kundalini activatie is nog niet voor iedereen aan de orde. 

Idealiter ben je al even met persoonlijke/emotionele ontwikkeling bezig. In dat geval bieden kundalini sessies een zeer krachtige stap vooruit in je proces. Moest je nieuw zijn met dit alles, dan overweeg je best eerst enkele sessies multidimensionale heling/TTC. Meer info daarover vind je HIER.

Beeld uit onze groepsessie-ruimte

VERLOOP VAN EEN SESSIE

Om optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk dat jij je veilig voelt. En dat jij volledig kan relaxen. Want we gaan samen een bepaalde 'diepte' in. Er is een gedegen voorbereiding nodig. En vertrouwen. 

Wanneer je toekomt, hebben we daarom eerst een inleidend gesprek, onder andere over je intentie voor de sessie.

Daarna begeleid ik jou doorheen wat bewegings- en/of ademwerk. Het is namelijk fijn dat jouw  lichaam al 'aan' staat vooraleer we starten. Zo kan het makkelijker in overgave gaan aan de energie die we activeren en haal je nog meer uit de sessie.

Daarna nemen we de tijd om samen een zeer krachtig energetisch veld op te bouwen van waaruit de activatie plaats zal vinden. Indien nodig faciliteer ik ook nog een korte ckakra-clearing, zodat de energie makkelijker zijn weg vindt. Deze voorbereiding (shaken, veld bouwen, chakra-clearing) duurt zo'n 30 minuten.

De kundalini activatie die daarop volgt duurt 60 minuten.

Na afloop krijg je de tijd om volledig 'terug te komen' in het hier en nu en te delen over je ervaring bij een kopje thee.

Deze opbouw houd ik aan zowel in de privé- als in de groepsessies.

Kim vertelt over haar 1e sessie:
 
"Het was een zeer intense sessie waarbij de kundalini vloeiend op gang kwam. Diep vastgehouden trauma van kwaadheid en verdriet is losgekomen. Contact gemaakt met een diep animalistische kracht, waar ik in het verleden zo bang van had is getransformeerd in meer zachtheid en aanvaarding. Waardoor nu meer diepte en kracht ervaar in mijn wezen. Er is ook energetisch veel weggehaald waardoor meer rust en vrede in het nu 

Dankjewel lieve Veerle om dit wonderbaarlijk proces voor mij te faciliteren . Jouw bedding en veiligheid heeft een diep vertrouwen geraakt waardoor overgave kon gebeuren! Jouw mooie en zachte energie is diep voelbaar. Ik ben je heel dankbaar zodat ik dit stuk op een dieper niveau kon helen.

Edwin vertelt over zijn resultaat na één sessie:
 
"
Ik heb o.a. het gevoel dat ik steviger in mijn schoenen sta. Veel meer "mijn" ding durf doen of meer voor "mijn" verlangen durf gaan. En dit zonder zorgen of terughoudendheid zoals dat vroeger dikwijls het geval was. Voor een stuk komt dat ook terug in het durven en kunnen uitspreken van wat uitgesproken moet worden. En dat geeft een enorm goed gevoel.

Ik sta veel meer in mijn kracht en kan daar dan ook op vertrouwen. Ik merkte het gisteren nog in een nieuw contact. Waar ik vroeger bang was om het verkeerde te zeggen en afgewezen te worden heb ik de indruk dat ik nu, net door bij mezelf te blijven, meer gewaardeerd word door de ander en de aantrekkingskracht en het vertrouwen vergroot.  Of dit nu grote of kleine verschuivingen zijn weet ik niet maar voor mij betekent dit toch al heel veel."

Gerda Van de Vyvere  deelt:

"Na de sessies hoorde ik van anderen: je ziet er veel zachter uit en vol licht. Ik voel ook meer levensvreugde en levenskracht. De honden en poezen willen opeens constant in mijn aanwezigheid zijn. Ik voel dat mijn hart weer open is en dat ik me connecteer met anderen. Ook heb ik mijn stem terug: daarmee bedoel ik de kracht om voor mezelf op te komen, mezelf uit te spreken (dit gebeurde al na de 1e kundalini sessie!). Ook naar mijn dochter toe, waarvan ik vond dat ze altijd veel sterker stond dan ikzelf. 

Mijn dochter was zo gelukkig toen ze me rond de tafel zag rennen, achter mijn kleindochter aan. Zoiets had ze al heel lang niet meer gezien. Dansen, zingen, het kind weer naar boven halen, het gaat opeens zo makkelijk en vanzelf. Ook is de psoriasis waar ik al sinds mijn heilig vormsel last van heb helemaal verdwenen!!! Zo dankbaar dat ik ben. Thank you for you. Thank you for me."  Gerda

Luke deelt : 

"Inmiddels een aantal heel fijne diepgaande kundalini activatie’s mogen ontvangen bij Veerle. Liefdevol, zacht doch krachtig en rakend.

Veerle faciliteert een krachtig veld waar ruimte is voor diepe transformatie. Ruimte en bedding voor alles wat er los komt. Fijne begeleiding waar nodig. 

Dankbaarheid voor en aan Veerle, voor de mooie sessies. Heeft me vele stappen verder geholpen op mijn pad."

Tarieven

Privé-sessie 2u : € 160
Na 2 à 3 groeps- of privésessies is  in overleg een verkorte sessie van 1u15' mogelijk: € 111

Duo-sessie 2u : € 120 per persoon

Groepsessie kundalini  2u: € 60
Groepsessie kundalini + stargate transmissies  3u: € 75

Kundalini + stargate dagworkshop : € 150

De groepsessies gebeuren in zeer intieme setting, met max 6 deelnemers.
Zo kan ik iedereen optimaal begeleiden en veel persoonlijke aandacht geven.
Het gaat hier om diep werk waarbij de kwaliteit van de begeleiding essentieel is om de gewenste resultaten te behalen.

PS: Kundalini is een prachtige energie. Maar ze kan diepe processen in werking zetten die niet altijd even aangenaam zijn. Je dient jezelf te kunnen dragen, ook vanaf het moment dat je terug naar huis vertrekt. Jouw proces is en blijft je eigen verantwoordelijkheid.

Onze groepsessie-ruimte

Eerstvolgende groepsessies 


Wens je op de hoogte te blijven van nieuwe data? Schrijf gerust in op onze nieuwsbrief.

Verdere info ivm kundalini en de sessies

Kundalini is sterk verbonden met onze levenskracht oftwel onze shakti-energie.
Het is aardse energie die - wanneer ze  vrij door ons lichaam heen kan stromen - bewustzijnsverruimende processen in gang zet.

Bij de meesten onder ons is de kundalini energie hoofdzakelijk slapend aanwezig. Qi Gong meesters en beoefenaars werken jarenlang om deze energie op te wekken, te verzamelen, en naar specifieke punten (meridianen of organen) heen te sturen.

Net zoals er jaren geleden een opening kwam in het menselijke bewustzijn voor de meer kosmische energieën (door o.a Reiki-overdracht), is de mensheid nu klaar om op grotere schaal toegang te krijgen tot deze meer aardse, doch zéér bewuste en helende kundalini energie. En dit op een makkelijke manier, via energetische transmissie.

In een kundalini flow sessie wordt NIET gewerkt met een energie van buiten jezelf. Kundalini is je eigen natuurlijke kracht. Deze wordt gewoon ge(her)activeerd en in beweging gebracht. Ze zit NU al in. Maar ze is inactief geworden door vele jaren conditionering (door je ouders en samenleving). Jouw kundalini draagt het potentieel in zich alles te transformeren dat je nu belet het leven te leiden waar je naar verlangt.

Algemeen wordt aangeraden zo'n 3 à 5 sessies te ontvangen om duidelijke doorbraken te voelen in je gezondheid/ je relaties/ de overvloedsstroom in je leven. Elke hierna bijkomende sessie die je ontvangt, blijft het belichamen van je kundalini energie verdiepen en maak je nieuwe doorbraken waar nodig. In een enkel geval is het mogelijk dat je kundalini aan blijft staan na 1 sessie. Dit valt echter onmogelijk te voorspellen.

Let op: de sessies zijn emotioneel vaak super intens. Er kunnen hevige emotionele/fysieke releases zijn. En deze kunnen nog enkele dagen nawerken. Het is dus belangrijk dat je jezelf emotioneel kan dragen. Kundalini activatie brengt een bewustwordingsproces op gang en zal naast de bliss die je kan ervaren ook oude lijken uit de kast halen - bij wijze van spreken. Bij twijfel, check even met mij of deze vorm van lichaamswerk geschikt is voor jou. 
Lees zeker ook de disclaimer hierbeneden.

Onze ruimte voor de kundalini privé-sessies

Verdere info ivm kundalini en de sessies

Kundalini is sterk verbonden met onze levenskracht oftwel onze shakti-energie.
Het is aardse energie die - wanneer ze  vrij door ons lichaam heen kan stromen - bewustzijnsverruimende processen in gang zet.

Bij de meesten onder ons is de kundalini energie hoofdzakelijk slapend aanwezig. Qi Gong meesters en beoefenaars werken jarenlang om deze energie op te wekken, te verzamelen, en naar specifieke punten (meridianen of organen) heen te sturen.

Net zoals er jaren geleden een opening kwam in het menselijke bewustzijn voor de meer kosmische energieën (door o.a Reiki-overdracht), is de mensheid nu klaar om op grotere schaal toegang te krijgen tot deze meer aardse, doch zéér bewuste en helende kundalini energie. En dit op een makkelijke manier, via energetische transmissie.

In een kundalini flow sessie wordt NIET gewerkt met een energie van buiten jezelf. Kundalini is je eigen natuurlijke kracht. Deze wordt gewoon ge(her)activeerd en in beweging gebracht. Ze zit NU al in. Maar ze is inactief geworden door vele jaren conditionering (door je ouders en samenleving). Jouw kundalini draagt het potentieel in zich alles te transformeren dat je nu belet het leven te leiden waar je naar verlangt.

Algemeen wordt aangeraden zo'n 3 à 5 sessies te ontvangen om duidelijke doorbraken te voelen in je gezondheid/ je relaties/ de overvloedsstroom in je leven. Elke hierna bijkomende sessie die je ontvangt, blijft het belichamen van je kundalini energie verdiepen en maak je nieuwe doorbraken waar nodig.

Let op: de sessies zijn emotioneel vaak super intens. Er kunnen hevige emotionele releases zijn. Bij twijfel, check even met mij of deze vorm van heling geschikt is voor jou. 

Onderstaand filmpje van Barbara Blum schetst een prachtig beeld van hetgeen er in beweging gezet wordt tijdens een kundalini flow activatie.

DISCLAIMER

Een kundalini flow activatie is niet veilig voor mensen die manisch depressief zijn of lijden aan een psychose. Ook als je zwanger bent, pas bevallen of pas geopereerd mag je geen kundalini activatie ontvangen. Mensen die eender welke vorm van drugs gebruiken kunnen ook niet deelnemen.

 Tijdens een sessie kan oude emotionele en fysieke pijn naar boven komen. De cliënt geeft door zijn deelname aan een sessie te kennen dit volledig te beseffen. De cliënt is en blijft (vanzelfsprekend) ten allen tijden volledig zelf verantwoordelijk voor zijn eigen emotionele en fysieke welbevinden, tijdens en na de sessie. 

Deze sessies horen niet gebruikt te worden als vervanging voor conventionele medische zorg.