Multidimensionale heling

WAT IS MULTIDIMENSIONALE HELING?

Multidimensionale heling sluit zich aan bij hetgeen de oosterse geneeskunde al eeuwenlang vertelt: om fysieke disbalans en ook disbalans in menselijke relaties blijvend te herstellen, dient gekeken te worden naar ALLE laagjes en dimensies van het menszijn

En dat doen we dan ook in een multidimensionale heling. We gaan er diep en hoog tegelijk. We betrekken het onderbewuste, het emotionele, het mentale, ook het fysieke op celniveau, toekomst en verleden, allemaal via het NU.
 
Ik faciliteer tijdens zo'n heling bovendien een sterke verbinding met het quantumveld voorbij tijd en ruimte. En ik reis met je mee om je via dit veld balans en herstel helpen aan te brengen in die thema's in je leven waar jij dat nodig hebt.

 Het helpt soms zo onbeschrijfelijk veel wanneer iemand anders vanuit oordeelloosheid een veld voor je openhoudt om transformatie mogelijk te maken. En dat net op die punten die nog te pijnlijk zijn om aan te gaan in je ééntje.

HOE VERLOOPT EEN MULTIDIMENSIONALE HELING / Ttc sessie?

Aan het begin van een sessie stem ik af op je energieveld. Zo kom ik erachter welke (energie)blokkades ervoor zorgen dat er disbalans is ontstaan in een bepaald gebied van je leven. Meestal zijn deze blokkades gelinkt aan verdrongen emoties uit de kindertijd en hierdoor ontstane belemmerende levenshoudingen. 

Door in liefdevolle (horen, erkennen, zien) communicatie te treden met jouw onderbewustzijn en innerlijke kind, kunnen oude, verdrongen emoties aan de oppervlakte komen.  Dit gebeurt steeds in een sterk bewaakt en 'licht' energieveld en helemaal op het tempo dat jij kiest en aankan.

Via (en dankzij) een diepe connectie met het quantumveld roepen we nadien ook samen een nieuw intern 'programma' in het leven, waardoor je andere situaties zal beginnen aantrekken mbt het betreffende issue.

Het kan ook zijn dat iemand nood heeft aan een energetische 'upgrade' of 'download'. Dit is een (verdere) opening naar het bewust(er) werken met de eigen multidimensionale energie. Je komt hierdoor beter in contact me de essentie van wie je bent (je ziel), je intuïtie versterkt en de tijdslijnen naar het leven van je hoogste potentieel gaan open. 

PS: Ik werk al ruim 15 jaar met deze techniek. Sinds 2023 combineer ik de sessies met TTC

TARIEF MULTIDIMENSIONALE HELING in combi met ttC

95 euro voor 90 minuten 

Aansluitend kunnen er bloesem- en edelsteenremedies uitgezocht worden aan sterk gereduceerd tarief
(20 euro ipv 50 euro, omdat ik na zo'n sessie al afgestemd ben op jouw energieveld)

HOEVEEL SESSIES HEB JE NODIG?

Dit varieert heel sterk en hangt af van een aantal factoren.

Meestal zijn er 3 tot 5 sessies nodig om een zeer duidelijk resultaat te merken. En dit in de vorm van blijvende verandering in de relatie die je hebt naar jezelf toe, je lichaam, de relatie met je partner, kinderen, ouders, je carrière... (afhankelijk van het focuspunt van de sessies). Er komt meer liefde, flow, balans, vertrouwen, gemak, kracht enz.

Als je al veel bewustzijnswerk hebt gedaan en we sneller de diepte in kunnen, zijn 2 à 3 sessies vaak voldoende mbt het betreffende topic. 

UITGELEGD DOOR EEN DOCTOR IN DE QUANTUMFYSICA

Hieronder vind je een interview met dr. Bruce Lipton, een gerenommeerd quantumfysicus die zijn leven wijdt aan het toegankelijk maken van deze moeilijke materie (quantumfysica) voor het grote publiek.

Hij geeft uitleg over de programmatie van ons onderbewustzijn die gebeurt tijdens onze kindertijd (-7 jaar). Alsook over de noodzaak om de beperkende patronen te doorbreken indien we een positievere levenservaring wensen voor onszelf. 

Eén van de methoden die hij daartoe aanhaalt (het werken met hersengolven) gebruiken we in bovengenoemde multidimensionale heling en ook in de sessies bioresonantie en frequentieheling die we aanbieden in ons centrum voor Natuurlijk Welzijn. 

Kortom, een zeer boeiend interview dat de basis schetst van onze levenshouding en van de werkwijze in ons Centrum voor Natuurlijk Welzijn. Namelijk : kracht komt van binnenuit en met de juiste technieken en insteek zijn 'wonderen' (grote transformaties) mogelijk.

"Ik ben heel tevreden van de 7 helingsessies bij jou. Ik had het spirituele bijna de rug toegedraaid wegens niet gehoord en in de steek gelaten voelen. Maar niet bij jou. Jij kon telkens inspelen op de moeilijkheden op dat moment in mijn leven en zo tot mijn blokkades komen en deze een heling geven. 

Na elke sessie was ik vermoeid maar voelde ik me ook veel lichter en vrolijker. Ik kreeg inzichten en nieuwe energie. Je gaf me telkens tips en een flesje met bloesemremedies zodat ik nog vele dagen kon nagenieten van die deugddoende energie. Dankjewel!’

Verder ben ik ook heel tevreden van de helingen samen met Geert ivm de vertering. Meestal begon ik dat 1 tot 2 dagen vooraf al te voelen en de ene sessie beleefde ik feller dan de andere. Enkele sessies kon ik niet live meedoen maar toch gebeurde op dat moment de heling. Dat was gewoon niet te stoppen. Kwestie dat mijn lichaam er een grote behoefte aan had! Dankjewel aan jullie allebei voor het mooie en heilzame werk dat jullie doen!"

Lieve groet, Christel

Sessie multidimensionaal lichaamswerk met cliënte rond seksueel misbruik door een pedofiel-buurman op 3 à 4-jarige leeftijd.

“Je bent goed. Je bent héél goed. Wat een openbaring deze sessie. Voelen is helen heb ik nu ontdekt. Je hebt mij daar zo ontzettend goed in begeleid. Waw. Dankjewel Veerle. Het was veel beter dan verwacht, deze sessie.

Wat er bovenkwam speelt mij al mijn hele leven parten zonder dat ik dat doorhad (ik kon nooit goed verteren en nu weet ik waarom). Ik voel opeens ruimte in mijn lijf. Mijn flanken en hele rug + zonnevlecht zijn ruimer, open.

Maar vooral mijn bekken…, wat ik daar voel! Amai, mijn vrouwelijkheid opeens zo voelbaar. Zo krachtig. 

Ik ben zo benieuwd hoe dit zijn effect gaat hebben op het seksuele contact met mijn man. Echt waar, dankjewel!”