NRT - kinesiologie

NRT is een vorm van toegepaste kinesiologie (Applied Kinesiology) waarmee we nauwkeurige informatie verkrijgen over de gezondheidsproblemen waar onze cliënten mee worstelen.

Neurologisch onderbouwde spiertesten (elk orgaan is verbonden met een bepaalde spier of spiergroep) helpen ons vast te stellen waar de problemen vandaan komen.

We kunnen daarna verder onderzoeken op 7 niveau’s: 

 • het vasculaire 
 • het lymfatische 
 • het structurele 
 • het energetische 
 • het emotionele 
 • het niveau van bouwstoffen en vitaminen  
 • de spanning van de dura.
  • het vasculaire 
  • het lymfatische 
  • het structurele 
  • het energetische 
  • het emotionele 
  • het niveau van bouwstoffen en vitaminen  
  • de spanning van de dura.

  De kracht van NRT

  Zodra we het juiste niveau gevonden hebben, kunnen we optimaal corrigeren. Dit gebeurt mbv bepaalde manuele technieken, supplementen, emotioneel- energetisch- en/of lichaamswerk enz. 

  Deze vorm van kinesiologie kijkt naar meerdere aspecten van ons mens zijn. Ze brengt ons eveneens tot een optimale behandeling van de werkelijke oorzaak van een probleem (ipv enkel het symptoom te bestrijden).

  Het bijzondere aan NRT is dat het een multidisciplinaire techniek is. We gebruiken namelijk bepaalde vaardigheden en supplementen uit de osteopathie, acupuntuur, EFT, neurofysiologie en orthomoleculaire geneeskunde. 

  NRT als spil in onze volledig holistische aanpak

  NRT combineert uitstekend met de andere behandelingstechnieken die we gebruiken in ons centrum voor Natuurlijk Welzijn. Zodra we weten bij welk(e) orga(a)n(en) gecorrigeerd dienen te worden, kunnen we bijvoorbeeld de bioresonantie gerichter inzetten. 

  Wanneer de kern van een probleem zich blijkt te situeren in een traumatische beleving of in een onverwerkte emotionele impact is het belangrijk naast de fysieke ondersteuning (via manuele therapie en de juiste orthomoleculaire supplementen) óók het energetisch/emotionele lichaam terug  in balans te brengen. Dit kan via het energetische lichaamswerk dat we aanbieden.  

  Tarief NRT sessie

  Sessie van 60 min. 

  Per bijkomende 15 min.

  65 euro

  15 euro

  "Toen ik de aanbieding zag om een SKB- bloedtest te doen samen met een NRT-sessie, besloot ik een afspraak te maken bij Geert. Zodra je binnenstapt, voelt het behaaglijk en warm aan. Je voelt je welkom. Van daaruit voelde ik mij al snel op het gemak en was ik onder de indruk van de treffende en accurate bevindingen van Geert. Hij werkt snel en efficiënt, maar geeft de cliënt ook de nodige aandacht. De bloedtest was een mooie bevestiging van wat er al uit de vragenlijsten kwam en tezamen met de  NRT, weet Geert exact aan te geven wat er nodig is om de gezondheid te verbeteren. De oligo suppletie werkt bij mij heel snel, waardoor ik sterker word.

  Na twee consulten, waarvan de laatste een combinatie van NRT en energetisch werk was, ben ik nu al onder de indruk van het resultaat. Als er iemand vanuit een holistisch perspectief werkt dan is het Geert.

  Deze consulten kunnen transformaties, zowel van binnen als buiten, verder op gang brengen/ integreren, juist met wat je op dat moment nodig hebt. Het werkt heel organisch. Mijn complimenten! Ik raad iedereen (ook zonder grote fysieke klachten) aan om de praktijk te bezoeken of uw netwerk erop te wijzen.

  Ik wil graag een mooi leven voortzetten en kom steeds meer een beetje ‘thuis’ bij mezelf, mede dankzij de sessies. Ik kan zeggen: Ik zit beter in mijn vel!
  Ik ben zo blij, zo heerlijk met mezelf, zo’n fijn en tevreden gevoel. Ik ben zo blij met mij! Wow!" 

  Melissa, 45 jaar