Recensies

Gwenda Willemoons

In de zomer van 2021 kreeg ik last van extreme vermoeidheid en rondpingpongende pijnen, de ene minuut zat de pijn in mijn hand en de volgende aan mijn rug en letterlijk overal er tussenin.

Het ging van kwaad naar erger tot het dit voorjaar mijn hele leven beheerste. De meeste dagen bestonden uit werken, in de zetel hangen en slapen. Dag in en dag uit, ik ben 37, geen 99.

Gedurende die periode werden bij de huisarts en verschillende specialisten testen uitgevoerd, er werd niets gevonden dat mijn klachten verklaart en ik voelde me van t kastje naar de muur gestuurd.

Tijd voor actie op mijn manier dus, ik nam contact op met Geert voor een sessie bioresonantie.

Ik had voordien al veel ontzag voor Geert van in onze tijd samen op de Levensschool, en dat werd enkel versterkt toen ik zijn mooie praktijk binnenkwam. Hij weet waar hij mee bezig is, leek me aan de hand van mijn klachten helemaal te doorgronden en gaf me in detail advies over wat er net uit de bioresonantie kwam en op welke punten hij pulsen gaf.

Dit gaat als 1 of ander mirakel klinken, maar het is oprecht waar. Na 9 maanden pijn lijden en na 1 sessie met Geert, is het rondpingpongen van de pijn gedaan. Ik heb nog pijn maar laat ons zeggen dat ik wat dat betreft een verbetering ervaar van 80 à 90 percent. De vermoeidheid is er nog maar daar werken we samen verder aan en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en voor het eerst sinds lang zie ik de uitweg recht voor me. Enorm bedankt Geert! 

Oprichtster Zielenbron


Joke Dirickx

Ik had al lange tijd last van mijn sinussen. Verschillende behandelingen (3 operaties en héél veel antibiotica) hadden echter geen blijvend effect op mij. Ik heb dan de goede raad van mijn mama opgevolgd en ben in behandeling gegaan bij Veerle. Bij de eerste sessie wist ik niet goed wat te verwachten, maar ik werd al snel gerust gesteld en de behandeling gaf me een 'zen' gevoel. We deden 3 sessies.

Ik ben ondertussen 2 jaar verder, ik heb géén antibiotica meer nodig gehad en ik voel me prima! In het begin twijfelde ik zelf of ik hier wel voor openstond, maar nu raad ik het aan iedereen aan!

Verpleegkundige Wit-gele Kruis


Lies Boonen

Sinds ik in 2014 in een burn-out belandde, besef ik dat zelfontwikkeling de sleutel is om te evolueren naar ‘jezelf zijn’. De eerste stappen die ik zette in de ontdekking van mezelf waren tamelijk standaard. Ik deed aan praattherapie, meditatie, yoga,… en kwam weer wat meer tot rust. Het was de tweede burn-out in 2020 die me deed beseffen dat ik dieper moest gaan, dat er meer nodig was dan alleen ‘aan de oppervlakte krabben’. Ik begon laag per laag mezelf voorzichtig te ontmantelen en herontdekken.

Zo kwam ik in april 2022 voor het eerst in contact met Veerle (Wins – Natuurlijk Welzijn). Ik was net begonnen met me te verdiepen in energetische heling en ontving van haar mijn allereerste energetische afstandsheling. Wat een bijzondere ervaring! Mijn zelfontwikkelingsreis was eindelijk op het energetische niveau beland.

Eenmaal deze energetische weg ingeslagen volgde de ene synchroniciteit na de andere. Op deze manier ontdekte ik in november 2022 de ‘Kundalini Flow Activatie’ die Veerle faciliteert. Ik deed eerst mee met een online Kundalini Flow Activatie op afstand. Dit deed me verlangen naar meer. Sindsdien heb ik twee persoonlijke en één groepssessie bij Veerle mogen bijwonen. Allemaal heerlijke, maar stuk voor stuk verschillende ervaringen.

Er gebeurde elke sessie wel wat anders. De eerste keer bewoog mijn lichaam amper, maar heb ik hartverscheurend gehuild. Een andere keer zakte ik helemaal weg in mezelf en was mijn lijf als een slang die heen en weer slidderde. De laatste keer verliep erg vocaal en maakte ik geluid om al geeuwend en gapend los te kunnen laten. Ik merk dat het telkens makkelijker is om zonder verwachtingen aan zo’n sessie te beginnen en te laten gebeuren wat nodig is, te vertrouwen op het proces.

De interne veranderingen die ik voel, zijn immens. Het intense verdriet van mijn ziel die aangaf niet op aarde te willen zijn, heeft plaats gemaakt voor ongeduldig enthousiasme om die zielsmissie aan te vatten. Sinds ik in contact trad met mijn Kundalini vind ik het eenvoudiger om dichtbij mijn kern te blijven, om te voelen wat ik nodig heb, om keuzes en beslissingen te maken,… Zelfs het omgaan met tegenslagen of het aanvaarden van mijn eigen scherpe kantjes gaat me veel beter af.

Ik ben Veerle bijzonder dankbaar voor de warme en veilige omgeving die zij creëert tijdens de sessies. Haar liefdevolle en rustgevende energie zorgt bij mij voor simpele en volledige overgave.

Een welgemeende Namaste, Veerle x 


Toen ik de aanbieding zag om een SKB- bloedtest te doen samen met een NRT-sessie, besloot ik een afspraak te maken bij Geert. Zodra je binnenstapt, voelt het behaaglijk en warm aan. Je voelt je welkom. Van daaruit voelde ik mij al snel op het gemak en was ik onder de indruk van de treffende en accurate bevindingen van Geert. Hij werkt snel en efficiënt, maar geeft de cliënt ook de nodige aandacht. De bloedtest was een mooie bevestiging van wat er al uit de vragenlijsten kwam en tezamen met de  NRT, weet Geert exact aan te geven wat er nodig is om de gezondheid te verbeteren. De oligo suppletie werkt bij mij heel snel, waardoor ik sterker word.

Na twee consulten, waarvan de laatste een combinatie van NRT en energetisch werk was, ben ik nu al onder de indruk van het resultaat. Als er iemand vanuit een holistisch perspectief werkt dan is het Geert.

Deze consulten kunnen transformaties, zowel van binnen als buiten, verder op gang brengen/ integreren, juist met wat je op dat moment nodig hebt. Het werkt heel organisch. Mijn complimenten! Ik raad iedereen (ook zonder grote fysieke klachten) aan om de praktijk te bezoeken of uw netwerk erop te wijzen.

Ik wil graag een mooi leven voortzetten en kom steeds meer een beetje ‘thuis’ bij mezelf, mede dankzij de sessies. Ik kan zeggen: Ik zit beter in mijn vel!
Ik ben zo blij, zo heerlijk met mezelf, zo’n fijn en tevreden gevoel. Ik ben zo blij met mij! Wow!  Melissa, 45 jaar

Sylvia Goderis

Mijn ervaring tijdens de kundalini activatie:

Ik vond het een geweldige ervaring. In het begin voelde ik de nood om zacht mijn stem te laten horen in lage tonen. Na een tijdje werd het een soort gejammer en mijn lichaam bewoog vooral in mijn bekken, mijn ouderrug en schouders. 

Toen jij me zacht aanraakte kon ik een soort van weerstand laten gaan. De verkramping van mijn lichaam werd mild en zachter. 

Ik heb ook een aantal keer moeten huilen. Verdriet voor wat me aangedaan is geweest maar ook tranen van geluk omdat ik voelde dat ik weer bij mezelf kon thuiskomen.

Mijn lichaam had de behoefte om te bewegen zoals bij een bevalling, hoofd naar de buik toe.

Op een bepaald moment bevond ik me in een soort van tipi tent van sjamanen en was ik aan het bevallen van mezelf. Ik kreeg ook de volgende woorden door: welkom terug Sylvia.
Ik voelde me echt terug thuis in mijn lichaam.

Daarna voelde de energie in mijn lichaam veel zachter aan, ook de beweging dat mijn lichaam maakte waren meer vloeiend. Er is veel spanning losgekomen uit mijn bekken, onderrug en schouders. Een magische ervaring! Dankjewel.

Therapeute bij Syl's flow in Bredene

ria matheussen

Ria Matheussen

Mijn getuigenis aan iedereen: Veerle heeft de gave om vanuit liefdevolle energie en Kosmische verbondenheid jou te brengen in je Gevoel en jou te begeleiden tot een Hoger bewustzijn.

Ik heb enorm genoten van de 3 helingen van Veerle. Het was een metamorfose van mijn ziel en heling voor mijn lichaam.  Deze ging tot in mijn cellen en voelde dat er herstel gebracht werd in mijn DNA. Ik raad u deze helingen van Veerle aan. Het versterkt uw eigenwaarde, het geeft vreugde en véél energie. Dankje Veerle

Grondlegster van de Script-As-Methode, auteur van het boek Gered door Liefde


Veronika van Vosselen

Mijn ervaring met de frequentiehelingen door Geert en Veerle was heel mooi. (Bedankt Veerle om mij direct op mijn gemak te stellen en al mijn voorafgaande vragen geduldig te beantwoorden)

Er kwamen tijdens de sessie al direct emoties naar boven. Eerst beetje angst en wat diep verdriet. Maar eerder van opluchting... tranen rolden over mijn wangen.

Op een gegeven moment voelde ik me ook fysiek ruimer worden, alsof mijn lichaam smolt in de omgeving.

Een groot gevoel van vertrouwen en dankbaarheid vulde mijn hele lijf. Ik heb hier zo van genoten!

Ook in de 2de sessie gebeurde er van alles. Deze ben ik al liggend ingegaan. Begon met schokjes, vooral links. Daarna tinteling door hele lijf. Op een gegeven moment zag/voelde ik me zweven alsof ik doelbewust en dankbaar mijn pad volgde. Het werd licht, heel mooi, kreeg tranen in de ogen. Het geeuwen kwam nu heel af en toe, vooral bij emoties. Naar het einde toe voelde ik een enorme tinteling in mijn handen die doordrong door heel mijn lichaam, mijn hart straalde vurig.

Dit voelde zo vredig en heel licht. Dankjewel voor deze ervaring! Een echte aanrader!

Kleuterleidster 1e kleuterklas

Anouck Brouwers

Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven en ik heb op aanraden van een vriendin bij Veerle een afspraak gemaakt voor 3 energetische sessies. Ik wist niet wat ik moest verachten, maar ging binnen met een open geest.

Na afloop van de eerste sessie stond ik versteld. Ik had zoveel voelen stromen in mijn lijf, inclusief tranen die ik maandenlang verdrongen had. Achteraf bleek ook echt dat heel veel onbewuste zaken waren losgekomen en terug beginnen stromen. De bloesemremedies die ze gekozen had hebben alles nog extra versterkt.

Veerle heeft me terug in contact weten te brengen met mijn vrouwelijk kant, mijn intuïtie. Ze heeft me terug de weg gewezen naar mijn spiritueel pad en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Coach ABC³


Marleen Mattheussen

Een 3-tal maanden geleden heb ik mijn eerste 1 op 1 Kundalini activatie mogen ontvangen.

Tijdens de sessie voelde ik in mijn lichaam niets maar echt niets... geen kriebels, geen emotie, helemaal niets.  In en rondom mij was alles donker en zwart. 

Het beeld dat ik op het einde van de sesie zag: ik bevond me in een donkere hoge koker zonder ingang, toen ik naar boven keek zag ik een stralende zon met een helderblauwe hemel: dit gaf me hoop.

Teleurgesteld (lees niet voldaan aan mijn verwachtingen) maar wel met het vertrouwen in de zin van “tis niet omdat mijn lichaam niet reageerde dat er niets gebeurd is” reed ik naar huis.

Twee weken na de sessie hakte ik knopen door en nam ik verschillende beslissingen , deze was ik al een hele lange tijd voor mij uit aan’t schuiven.

Op lichamelijk vlak merkte ik ook dat ik geen last meer had van ongecontroleerd urineverlies. Tot op de dag van heden is dit nog steeds zo. Automatisch nam ik een gezonde en vooral vrolijke levensstijl aan.

Na 2 maanden merkte ik dat de gezonde levensstijl en vrolijkheid beetje bij beetje afnam, het was tijd voor een volgende sessie.

Inmiddels heb ik een 2de Kundalini sessie ontvangen, deze keer in groep met 2 facilitators. De sessie was zo heel anders als de 1ste sessie, ik ben door diepe lagen (dalen) en hoge hoogtes mogen gaan…zaaaalig!!!

Nu na 3 weken na deze 2e sessie merk ik dat ik heel zen ben en blijf...en terug kan genieten van het leven, hetgeen laaaang geleden is. 

MERCIiii uit de grond van mijn hart voor het mooie werk dat jullie doen.

Gerda van de Vyvere

Na de sessies hoorde ik van anderen: je ziet er veel zachter uit en vol licht. Ik voel ook meer levensvreugde en levenskracht. De honden en poezen willen opeens constant in mijn aanwezigheid zijn. Ik voel dat mijn hart weer open is en dat ik me connecteer met anderen. Ook heb ik mijn stem terug: daarmee bedoel ik de kracht om voor mezelf op te komen, mezelf uit te spreken (dit gebeurde al na de 1e kundalini sessie!). Ook naar mijn dochter toe, waarvan ik vond dat ze altijd veel sterker stond dan ikzelf. 

Mijn dochter was zo gelukkig toen ze me rond de tafel zag rennen, achter mijn kleindochter aan. Zoiets had ze al heel lang niet meer gezien. Dansen, zingen, het kind weer naar boven halen, het gaat opeens zo makkelijk en vanzelf.

Ook is de psoriasis waar ik al sinds mijn heilig vormsel last van heb helemaal verdwenen!!!

Zo dankbaar dat ik ben. Thank you for you. Thank you for me."  Gerda


Jonette Crowley

Emmanuel Dagher

Veerle holds powerful love and can access the highest dimensions in her work. This combines with her deep compassion and her gifted sense of the higher realms. 

Bestselling author and founder of Soul Body Fusion®

Veerle has a heart of gold, and ensures that all those she works with are honored, loved and appreciated. She is immensely talented at helping others return to the peace and freedom that has been within them all along.

Bestselling author and founder of The Core Work Method®

Gwenda Willemoons

Oprichtster Zielenbron

In de zomer van 2021 kreeg ik last van extreme vermoeidheid en rondpingpongende pijnen, de ene minuut zat de pijn in mijn hand en de volgende aan mijn rug en letterlijk overal er tussenin.

Het ging van kwaad naar erger tot het dit voorjaar mijn hele leven beheerste. De meeste dagen bestonden uit werken, in de zetel hangen en slapen. Dag in en dag uit, ik ben 37, geen 99.

Gedurende die periode werden bij de huisarts en verschillende specialisten testen uitgevoerd, er werd niets gevonden dat mijn klachten verklaart en ik voelde me van t kastje naar de muur gestuurd.

Tijd voor actie op mijn manier dus, ik nam contact op met Geert voor een sessie bioresonantie.

Ik had voordien al veel ontzag voor Geert van in onze tijd samen op de Levensschool, en dat werd enkel versterkt toen ik zijn mooie praktijk binnenkwam. Hij weet waar hij mee bezig is, leek me aan de hand van mijn klachten helemaal te doorgronden en gaf me in detail advies over wat er net uit de bioresonantie kwam en op welke punten hij pulsen gaf.

Dit gaat als 1 of ander mirakel klinken, maar het is oprecht waar. Na 9 maanden pijn lijden en na 1 sessie met Geert, is het rondpingpongen van de pijn gedaan. Ik heb nog pijn maar laat ons zeggen dat ik wat dat betreft een verbetering ervaar van 80 à 90 percent. De vermoeidheid is er nog maar daar werken we samen verder aan en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en voor het eerst sinds lang zie ik de uitweg recht voor me. Enorm bedankt Geert! 

Lies Boonen

Sinds ik in 2014 in een burn-out belandde, besef ik dat zelfontwikkeling de sleutel is om te evolueren naar ‘jezelf zijn’. De eerste stappen die ik zette in de ontdekking van mezelf waren tamelijk standaard. Ik deed aan praattherapie, meditatie, yoga,… en kwam weer wat meer tot rust. Het was de tweede burn-out in 2020 die me deed beseffen dat ik dieper moest gaan, dat er meer nodig was dan alleen ‘aan de oppervlakte krabben’. Ik begon laag per laag mezelf voorzichtig te ontmantelen en herontdekken.

Zo kwam ik in april 2022 voor het eerst in contact met Veerle (Wins – Natuurlijk Welzijn). Ik was net begonnen met me te verdiepen in energetische heling en ontving van haar mijn allereerste energetische afstandsheling. Wat een bijzondere ervaring! Mijn zelfontwikkelingsreis was eindelijk op het energetische niveau beland.

Eenmaal deze energetische weg ingeslagen volgde de ene synchroniciteit na de andere. Op deze manier ontdekte ik in november 2022 de ‘Kundalini Flow Activatie’ die Veerle faciliteert. Ik deed eerst mee met een online Kundalini Flow Activatie op afstand. Dit deed me verlangen naar meer. Sindsdien heb ik twee persoonlijke en één groepssessie bij Veerle mogen bijwonen. Allemaal heerlijke, maar stuk voor stuk verschillende ervaringen.

Er gebeurde elke sessie wel wat anders. De eerste keer bewoog mijn lichaam amper, maar heb ik hartverscheurend gehuild. Een andere keer zakte ik helemaal weg in mezelf en was mijn lijf als een slang die heen en weer slidderde. De laatste keer verliep erg vocaal en maakte ik geluid om al geeuwend en gapend los te kunnen laten. Ik merk dat het telkens makkelijker is om zonder verwachtingen aan zo’n sessie te beginnen en te laten gebeuren wat nodig is, te vertrouwen op het proces.

De interne veranderingen die ik voel, zijn immens. Het intense verdriet van mijn ziel die aangaf niet op aarde te willen zijn, heeft plaats gemaakt voor ongeduldig enthousiasme om die zielsmissie aan te vatten. Sinds ik in contact trad met mijn Kundalini vind ik het eenvoudiger om dichtbij mijn kern te blijven, om te voelen wat ik nodig heb, om keuzes en beslissingen te maken,… Zelfs het omgaan met tegenslagen of het aanvaarden van mijn eigen scherpe kantjes gaat me veel beter af.

Ik ben Veerle bijzonder dankbaar voor de warme en veilige omgeving die zij creëert tijdens de sessies. Haar liefdevolle en rustgevende energie zorgt bij mij voor simpele en volledige overgave.

Een welgemeende Namaste, Veerle x

Joke Dirickx

Verpleegkundige Wit-gele Kruis

Ik had al lange tijd last van mijn sinussen. Verschillende behandelingen (3 operaties en héél veel antibiotica) hadden echter geen blijvend effect op mij. Ik heb dan de goede raad van mijn mama opgevolgd en ben in behandeling gegaan bij Veerle. Bij de eerste sessie wist ik niet goed wat te verwachten, maar ik werd al snel gerust gesteld en de behandeling gaf me een 'zen' gevoel. We deden 3 sessies.

Ik ben ondertussen 2 jaar verder, ik heb géén antibiotica meer nodig gehad en ik voel me prima! In het begin twijfelde ik zelf of ik hier wel voor openstond, maar nu raad ik het aan iedereen aan!

ria matheussen

Ria Matheussen

Grondlegster van de Script-As-Methode, auteur van het boek Gered door Liefde

Mijn getuigenis aan iedereen: Veerle heeft de gave om vanuit liefdevolle energie en Kosmische verbondenheid jou te brengen in je Gevoel en jou te begeleiden tot een Hoger bewustzijn.

Ik heb enorm genoten van de 3 helingen van Veerle. Het was een metamorfose van mijn ziel en heling voor mijn lichaam. Deze ging tot in mijn cellen en voelde dat er herstel gebracht werd in mijn DNA. Ik raad u deze helingen van Veerle aan. Het versterkt uw eigenwaarde, het geeft vreugde en véél energie. Dankje Veerle

Sylvia Goderis

Therapeute bij Syl's flow in Bredene

Mijn ervaring tijdens de kundalini activatie in groep bij Veerle:

Ik vond het een geweldige ervaring. In het begin voelde ik de nood om zacht mijn stem te laten horen in lage tonen. Na een tijdje werd het een soort gejammer en mijn lichaam bewoog vooral in mijn bekken, mijn ouderrug en schouders. 

Toen jij me zacht aanraakte kon ik een soort van weerstand laten gaan. De verkramping van mijn lichaam werd mild en zachter.

Ik heb ook een aantal keer moeten huilen. Verdriet voor wat me aangedaan is geweest maar ook tranen van geluk omdat ik voelde dat ik weer bij mezelf kon thuiskomen.

Mijn lichaam had de behoefte om te bewegen zoals bij een bevalling, hoofd naar de buik toe.

Op een bepaald moment bevond ik me in een soort van tipi tent van sjamanen en was ik aan het bevallen van mezelf. Ik kreeg ook de volgende woorden door: welkom terug Sylvia.

Ik voelde me echt terug thuis in mijn lichaam.

Daarna voelde de energie in mijn lichaam veel zachter aan, ook de beweging dat mijn lichaam maakte waren meer vloeiend.

Er is veel spanning losgekomen uit mijn bekken, onderrug en schouders. Een magische ervaring! Dankjewel.

Gerda van de Vyvere

Na de sessies hoorde ik van anderen: je ziet er veel zachter uit en vol licht. Ik voel ook meer levensvreugde en levenskracht. De honden en poezen willen opeens constant in mijn aanwezigheid zijn. Ik voel dat mijn hart weer open is en dat ik me connecteer met anderen. Ook heb ik mijn stem terug: daarmee bedoel ik de kracht om voor mezelf op te komen, mezelf uit te spreken (dit gebeurde al na de 1e kundalini sessie!). Ook naar mijn dochter toe, waarvan ik vond dat ze altijd veel sterker stond dan ikzelf. 

Mijn dochter was zo gelukkig toen ze me rond de tafel zag rennen, achter mijn kleindochter aan. Zoiets had ze al heel lang niet meer gezien. Dansen, zingen, het kind weer naar boven halen, het gaat opeens zo makkelijk en vanzelf.

Ook is de psoriasis waar ik al sinds mijn heilig vormsel last van heb helemaal verdwenen!!!

Zo dankbaar dat ik ben. Thank you for you. Thank you for me." 

Marleen Mattheussen

Een 3-tal maanden geleden heb ik mijn eerste 1 op 1 Kundalini activatie mogen ontvangen.

Tijdens de sessie voelde ik in mijn lichaam niets maar echt niets... geen kriebels, geen emotie, helemaal niets.  In en rondom mij was alles donker en zwart. 

Het beeld dat ik op het einde van de sesie zag: ik bevond me in een donkere hoge koker zonder ingang, toen ik naar boven keek zag ik een stralende zon met een helderblauwe hemel: dit gaf me hoop.

Teleurgesteld (lees niet voldaan aan mijn verwachtingen) maar wel met het vertrouwen in de zin van “tis niet omdat mijn lichaam niet reageerde dat er niets gebeurd is” reed ik naar huis.

Twee weken na de sessie hakte ik knopen door en nam ik verschillende beslissingen , deze was ik al een hele lange tijd voor mij uit aan’t schuiven.

Op lichamelijk vlak merkte ik ook dat ik geen last meer had van ongecontroleerd urineverlies. Tot op de dag van heden is dit nog steeds zo. Automatisch nam ik een gezonde en vooral vrolijke levensstijl aan.

Na 2 maanden merkte ik dat de gezonde levensstijl en vrolijkheid beetje bij beetje afnam, het was tijd voor een volgende sessie.

Inmiddels heb ik een 2de Kundalini sessie ontvangen, deze keer in groep met 2 facilitators. De sessie was zo heel anders als de 1ste sessie, ik ben door diepe lagen (dalen) en hoge hoogtes mogen gaan…zaaaalig!!!

Nu na 3 weken na deze 2e sessie merk ik dat ik heel zen ben en blijf...en terug kan genieten van het leven, hetgeen laaaang geleden is. 

MERCIiii uit de grond van mijn hart voor het mooie werk dat jullie doen.

Veronika van Vosselen

Kleuterleidster 1e kleuterklas

Mijn ervaring met de frequentiehelingen door Geert en Veerle was heel mooi. (Bedankt Veerle om mij direct op mijn gemak te stellen en al mijn voorafgaande vragen geduldig te beantwoorden)

Er kwamen tijdens de sessie al direct emoties naar boven. Eerst beetje angst en wat diep verdriet. Maar eerder van opluchting... tranen rolden over mijn wangen.

Op een gegeven moment voelde ik me ook fysiek ruimer worden, alsof mijn lichaam smolt in de omgeving.

Een groot gevoel van vertrouwen en dankbaarheid vulde mijn hele lijf. Ik heb hier zo van genoten!

Ook in de 2de sessie gebeurde er van alles. Deze ben ik al liggend ingegaan. Begon met schokjes, vooral links. Daarna tinteling door hele lijf. Op een gegeven moment zag/voelde ik me zweven alsof ik doelbewust en dankbaar mijn pad volgde. Het werd licht, heel mooi, kreeg tranen in de ogen. Het geeuwen kwam nu heel af en toe, vooral bij emoties. Naar het einde toe voelde ik een enorme tinteling in mijn handen die doordrong door heel mijn lichaam, mijn hart straalde vurig.

Dit voelde zo vredig en heel licht. Dankjewel voor deze ervaring! Een echte aanrader!

Anouck Brouwers

Coach ABC³

Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven en ik heb op aanraden van een vriendin bij Veerle een afspraak gemaakt voor 3 energetische sessies. Ik wist niet wat ik moest verachten, maar ging binnen met een open geest.

Na afloop van de eerste sessie stond ik versteld. Ik had zoveel voelen stromen in mijn lijf, inclusief tranen die ik maandenlang verdrongen had. Achteraf bleek ook echt dat heel veel onbewuste zaken waren losgekomen en terug beginnen stromen. De bloesemremedies die ze gekozen had hebben alles nog extra versterkt.

Veerle heeft me terug in contact weten te brengen met mijn vrouwelijk kant, mijn intuïtie. Ze heeft me terug de weg gewezen naar mijn spiritueel pad en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.