ALGEMENE VOORWAARDEN EN VERZENDING

Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de klant automatisch onze onderstaande algemene voorwaarden.

1. Betaling

Wij vragen te betalen via overschrijving. Dit omdat we geen echte webwinkel zijn en de roptron ons enige artikel is. Je ontvangt de betaalgegevens na ons te mailen met je bestelling.

We versturen de bestelling zodra de betaling bij ons binnen is gekomen. 


2. Levering en levertermijn

De levering gebeurt door Bpost. 

De levertermijn bedraagt gemiddeld een week. 

Een vertraging in de levering kan in geen geval aanleiding geven tot het eisen van enige schadevergoeding. Moest het leveren langer duren dan 2 weken, heb je als klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren.


3. Leverkost

Onze prijs staat superscherp (de verkoop van de roptron is niet onze bron van inkomsten en eerder een dienst!).
Dit is een voordeel voor mensen die hem graag komen afhalen bij ons. Afhaling is immers gratis en gebeurt op een afgesproken tijdstip.
Wie wenst dat we de roptron versturen naar een adres, dient een verzendkost van 20 euro in te calculeren voor België. Voor Nederland is dit 25 euro.

Wie niet tevreden is, kan zijn bestelling binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst terugsturen. De verzendkost valt in dat geval volledig ten laste van de klant. Terugbetaling gebeurt na ontvangst door ons.


4. Klachten

De roptron is haast onmogelijk te beschadigen. We kunnen ons niet eens voorstellen hoe dat zou moeten gebeuren. Moest er toch een klacht zijn, dient deze aangetekend bij ons gemeld te worden, binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst. We bekijken dan samen met de klant hoe we tot een oplossing kunnen komen waar iedereen tevreden mee is.

Krasjes op het oppervlakte van de roptron kunnen optreden bij contact met scherpe voorwerpen. Regulier gebruik (massage) zal weinig tot géén krassen veroorzaken. Moesten deze toch optreden gelden deze als 'normaal' en kunnen wij daar niet verantwoordelijk voor gesteld worden. 


5. Verantwoordelijkheid

Wij als leverancier kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor foutief gebruik van de roptron.

6. Toepassing van recht en bevoegde rechtbanken

Enkel en alleen het Belgisch recht is van toepassing. In geval van betwisting is enkel en uitsluitend de rechtbank RPR Antwerpen regio Turnhout bevoegd.


Gezondheidsbegeleider Geert Willemsen
Ondernemersnr 0731.914.389
Gilseinde 112, 2380 Ravels