2-daagse INTENSIVE

"seksuele flow versterken"

Ik bied jou in deze 2-daagse de kans om samen met een kleine groep gelijkgestemden diepere levels van jezelf en je eigen proces te verkennen. En hierdoor op korte tijd grote groei en heling te pakken, op die punten waar jij dat nodig hebt, gelinkt aan het thema seksualiteit.

Opgelet: Enkel voor mensen die bekend zijn met innerlijk werk en idealiter al één of meerdere privé-sessies ontvingen bij mij/ons.

Met verschillende modaliteiten en helingstechnieken

Tijdens de intensive combineren we multidimensionale meditaties met kundalini activaties. Met andere woorden: we betrekken meerdere lagen van het mens-zijn in het proces. Dit verzekert diepgaande bewustwording en krachtige resultaten. 

  • Kundalini flow : We gebruiken de eigen levensenergie/seksuele energie om oude emotionele blokkades rond seksualiteit te transformeren.
  • Stargate meditaties (3 x) : We doen Stargate meditaties (in het engels via geluidsbestand) van de reeks Essence of the Beyond. De 'essence of life' is een energie die sterk gelinkt is met onze seksuele energie en diepe doorstroming brengt van de levenskracht tot op celniveau. 

Opzet van deze intensive

De opzet van de intensive is dat jij na deze 2 dagen een heleboel oude bagage (spanningen, emoties, traumastukken) rond het thema seksualiteit hebt losgelaten waardoor je :

  • een sterkere connectie voelt met je levenskracht.
  • meer en dieper kan genieten van je eigen seksualiteit.

Ben jij iemand die bereid is in zichzelf te duiken, de eigen schaduw aan te kijken en zichzelf kwetsbaar op te stellen, dan zijn deze 2 dagen een heel groot cadeau aan jezelf. 

Je kan rekenen op een veilige groep, comfortabele setting, professionele begeleiding en mooie doorbraken.

Let op: dit is een ervarings-2-daagse! Het gaat hier niet zozeer over theorie of uitgebreid delen met elkaar. Je gaat de ervaring in en daadwerkelijk verandering aanbrengen in je lijf en leven. We gaan aan-pakken!

Wanneer?
 
Op zondag 16 en 30 juni (10.30u - 17.30u) in ons centrum voor Natuurlijk Welzijn (Ravels). 

Investering in jezelf :

295 euro

Inschrijven: veerle.wins@telenet.be

Meer info nodig? Klik op de knoppen hierbeneden.