Stargate meditatieworkshops

Tijdens een stargate meditatieworkshop ontvang je specifiek op jouw persoonlijke proces afgestemde energiefrequenties. Deze gaan tot op DNA niveau. Ze trillen je 'open'. Er komt stroming en balans in je mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Dit brengt na verloop van tijd zichtbare/voelbare veranderingen aan in de manier waarop je reageert op situaties in je leven, hoe je je voelt in en over jezelf, in je relaties enz.

HOE ZIET EEN WORKSHOPDAG OF -AVOND ERUIT?

Tijdens een stargatedag of -avond beluisteren we meditaties met een gezamenlijk thema (deze thema's wisselen geregeld). We gebruiken de originele meditaties, zoals ze gechanneld werden door Julienne en Prageet vanuit kosmisch bewustzijn. Ze zijn in het engels. Ervaring met meditatie is niet nodig.

In de pauzes tussen de meditaties is er tijd om te delen met elkaar. Vaak krijg ik ook korte energetische oefeningen door tijdens de meditaties om in groep te doen. Zo worden de ontvangen frequenties nog makkelijker geïntegreerd. Ik denk hierbij aan innerlijk kindwerk, maar ook aan korte dansmomenten of mini massagesessies bij elkaar. Soms gaan we ook de natuur in om van daaruit de energie te ontvangen (zie de sfeerbeelden aan het einde van deze pagina).

Deze dagen/avonden gaan door in kleine groep. Zo krijgt iedereen volledige aandacht en kan er makkelijker en sneller een veilige bedding gecreëerd worden. Vanuit eigen ervaring merk ik dat het voor velen makkelijker is zich volledig te ontspannen en open te stellen in een kleinere groep. Deze relaxe houding is essentieel om diepe transformatie mogelijk te maken.

stargate

WANNEER - WAAR - TARIEF

De volgende workshops zijn een 2-daagse. Ze hebben als thema "accelerated ascension".

Meer info vind je HIER, op mijn persoonlijke website.

 Je kan meedoen op 30 oktober en 13 november in Ravels. (VOLZET)
Of op zondag 22 januari en zondag 5 februari in Ravels. (VOLZET)
 
Start om 9u30' tot 17u

sfeerbeelden MEDITATIEWORKSHOPS MET DE STARGATE

2 REEKSEN sfeerbeelden

TESTIMONIALS STARGATE WORKSHOPS

Het brengt mij weer een grote stap verder op mijn innerlijke reis

Het was weer een zalig weekend, de ervaring voelde ik tot in elke vezel van mijn lichaam! Ik heb me helemaal kunnen onderdompelen in het krachtige energieveld van de Stargate! Dankzij de diepe meditaties heb ik veel oude en diepe emoties kunnen aankijken, en ze kunnen transformeren. Ik heb ook zoveel heling en inzichten over mezelf mogen ontvangen!

Het brengt me weer een grote stap verder op mijn eigen innerlijke reis, dit is zo boeiend!

Het werkt ook zo helend om dan in een klein groepje je ervaringen te mogen delen, en je gedragen te weten. Een stargate weekend is een ervaring die nog lang nazindert, en die absoluut voor herhaling vatbaar is! Liefs, An

Healing, verzachting, zelfliefde dieper beleven... en zelfs een alomvattend éénheidsgevoel...

"Wat zijn we weer dankbaar voor deze laatste 2 daagse Stargate activaties waarbij we opnieuw veel healing mochten ontvangen, verzachtingen, zelfliefde dieper beleven en precies wat we nodig hadden op dat moment. Sluiers verdwenen, oude patronen werden los gelaten en nieuwe emotionele en transformerende uitlijningen werden aan gebracht.

Corinne voelde zich op verschillende levels gevitaliseerd omdat de meditaties er op de één of andere manier voor zorgen dat je letterlijk met vollere teugen ademt waardoor je dieper zakt in je lichaam en er ook méér ruimte in je hart vrij komt.

Ook ik, Ronny voelde me op een diepere laag thuiskomen bij mezelf waardoor ik meer harmonie ervaarde in mezelf en ik had zelfs een alomvattend éénheidsgevoel.

Het was een weekend vol verbinding waarbij ieder zichzelf kon zijn en zich openen/kwetsbaar opstellen op eigen ritme. Er was ook ruimte voor drummen, zingen, speelsheid en wat lichaamsoefeningen. Kortom genieten dus zowel van de geleide meditaties als tijdens de pauzemomenten waarbij de energie gewoon verder loopt .... We kijken al uit naar een volgende keer, héél véél dankk!" Ronny en Corinne

Eén van de krachtigste tranformaties die ik al heb gevoeld

Deze week is het echt fenomenaal wat naar boven is gekomen en welke veranderingen ik al gemerkt heb sinds onze eerste meditatiedag vorige zondag.

Dit is zoo krachtig. Ik ben zooo dankbaar dat ik dit mee mag ontvangen. Wat een ongelofelijk waardevol geschenk. Wat jij brengt en faciliteert Veerle, brengt echt 1 van de krachtigste transformaties teweeg die ik al heb gevoeld.
J d'A.

Meer bewust van mijn cellen, volledig opgeladen, attenter en frisser in mijn hoofd

Het meditatieweekend op 9-10/10 gaf me alweer een boost.  Een dag later ben ik me meer bewust van mijn cellen, ook voel ik mijn aura. We werden volledig opgeladen, echt letterlijk!! Heerlijke ervaring. 

Nu 2 dagen later merk ik echt op dat mijn diepere nog vastzittende emoties aan het circuleren zijn, ik word op zo'n moment even emotioneel en kan gelijk dan ventileren. Tot een paar dagen ervoor kon ik dat niet, zonder dat er tranen bij waren. Ook was er in mijn hoofd steeds een deel dat niet echt attent was, ik wou daar steeds iets aan doen maar dat lukte me niet. Na het meditatieweekend is mijn hoofd attenter, frisser geworden. De moeite om dat allemaal na slechts 2 dagen te ervaren!!! Wel bedankt Veerle. Tot de volgende keer, Marleen