STARGATE MEDITATIEWORKSHOPS

Transformeer en groei, gebaad in het hoogste Licht

WAT ZIJN STARGATE MEDITATIES?

Tijdens een stargate meditatie verbinden we ons energieveld heel bewust met het quantumveld voorbij tijd en ruimte. Van daaruit ontvang je specifiek op jouw persoonlijke proces afgestemde energiefrequenties. Deze gaan tot op DNA niveau. Ze trillen je 'open'. Er komt stroming en balans in je mentale, emotionele en fysieke lichaam. Dit brengt na verloop van tijd zichtbare/voelbare veranderingen aan in de manier waarop we reageren op situaties in ons leven, hoe we ons voelen in en over onszelf, in onze relaties enz.

De belangrijkste zin die je te horen krijgt tijdens deze meditaties is: "nothing to do". Hetgeen aangeeft dat je niets hoeft te doen óf te kunnen om toegang te krijgen tot de hoge, diep transformatieve  energieën die doorkomen via de stargate. Gewoon aanwezig zijn met de intentie te ontvangen is voldoende. Ervaring met meditatie is dus absoluut niet nodig.

HOE ZIET EEN WORKSHOPDAG OF -AVOND ERUIT?

Tijdens een stargatedag of -avond beluisteren we meditaties met een specifiek gezamenlijk thema (deze thema's wisselen geregeld). We gebruiken de originele meditaties, zoals ze gechanneld werden door Julienne en Prageet vanuit kosmisch groepsbewustzijn. Ze zijn in het engels. 

In de pauzes tussen de meditaties is er tijd om te delen met elkaar. Vaak krijg ik ook korte energetische oefeningen door tijdens de meditaties om in groep te doen. Zo worden de ontvangen frequenties nog makkelijker geïntegreerd. Ik denk hierbij aan innerlijk kindwerk, maar ook aan korte dansmomenten of mini massagesessies bij elkaar. Soms gaan we ook de natuur in om van daaruit de energie te ontvangen (zie de sfeerbeelden aan het einde van deze pagina).

Deze dagen/avonden gaan door in kleine groep. Zo krijgt iedereen volledige aandacht en kan er makkelijker en sneller een veilige bedding gecreëerd worden. Vanuit eigen ervaring merk ik dat het voor velen makkelijker is zich volledig te ontspannen en open te stellen in een kleinere groep. Deze relaxe houding is essentieel om diepe transformatie mogelijk te maken.

stargate

WANNEER - WAAR - TARIEF

De volgende workshop is een 2-daagse. Ze heeft als thema "accelerated ascension".

Elke deelnemer ontvangt hierin voor hem/haar specifieke energetische uitlijningen die zijn/haar resp. fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam balanceren. Hetgeen op zich een diepe heling is. Tijdens dag twee activeren de Elohim de "ascension templates" in je DNA, waardoor je persoonlijke ontwikkeling en stuk moeitelozer zal verlopen. Meer info vind je HIER, op mijn persoonlijke website.

 De volgende 2-daagse vindt plaats op 25 september en 2 oktober in Bilzen.
Op 16 en 30 oktober in Ravels.

Telkens van 9u - 17à18u

Jouw bijdrage voor de 2 dagen is 222 euro. Vroegboek (betaling vóór resp. 15 augustus en 1 september) betaal je 198 euro. Over te maken op mijn reknr. dat je ontvangt na aanmelding op veerle.wins@telenet.be

Op zaterdag 3 september is er een kennismakingsavond van 20-22u. Bijdrage: 25 euro

sfeerbeelden MEDITATIEWORKSHOPS MET DE STARGATE

2 REEKSEN sfeerbeelden 

TESTIMONIALS STARGATE WORKSHOPS

Het brengt mij weer een grote stap verder op mijn innerlijke reis

Het was weer een zalig weekend, de ervaring voelde ik tot in elke vezel van mijn lichaam! Ik heb me helemaal kunnen onderdompelen in het krachtige energieveld van de Stargate! Dankzij de diepe meditaties heb ik veel oude en diepe emoties kunnen aankijken, en ze kunnen transformeren. Ik heb ook zoveel heling en inzichten over mezelf mogen ontvangen!

Het brengt me weer een grote stap verder op mijn eigen innerlijke reis, dit is zo boeiend!

Het werkt ook zo helend om dan in een klein groepje je ervaringen te mogen delen, en je gedragen te weten. Een stargate weekend is een ervaring die nog lang nazindert, en die absoluut voor herhaling vatbaar is! Liefs, An

Eén van de krachtigste tranformaties die ik al heb gevoeld

Deze week is het echt fenomenaal wat naar boven is gekomen en welke veranderingen ik al gemerkt heb sinds onze eerste meditatiedag vorige zondag.

Dit is zoo krachtig. Ik ben zooo dankbaar dat ik dit mee mag ontvangen. Wat een ongelofelijk waardevol geschenk. Wat jij brengt en faciliteert Veerle, brengt echt 1 van de krachtigste transformaties teweeg die ik al heb gevoeld.
J d'A.

Meer bewust van mijn cellen, volledig opgeladen, attenter en frisser in mijn hoofd

Het meditatieweekend op 9-10/10 gaf me alweer een boost.  Een dag later ben ik me meer bewust van mijn cellen, ook voel ik mijn aura. we werden volledig opgeladen, echt letterlijk!! Heerlijke ervaring. 

Nu 2 dagen later merk ik echt op dat mijn diepere nog vastzittende emoties aan het circuleren zijn, ik word op zo'n moment even emotioneel en kan gelijk dan ventileren. Tot een paar dagen ervoor kon ik dat niet zonder dat er tranen bij waren. Ook was er in mijn hoofd steeds een deel dat niet echt attent was, ik wou daar steeds iets aan doen maar dat lukte me niet. Na het meditatieweekend is mijn hoofd attenter, frisser geworden. Dat is wel allemaal de moeite om na 2 dagen te ervaren!!! Wel bedankt Veerle. Tot de volgende keer, Marleen