TTC

TTC is een behandelvorm waarin we werken met kosmische energie om het zelfregulerend vermogen van jouw lichaam te activeren.

Door jou met deze energie op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in je energetische veld, kan je lichaam stress, spanning en emotionele traumastukken ont-laden.

Deze ontlading gebeurt meestal in de vorm van bewegingen of emoties. Deze zorgen ervoor dat het zenuwstelsel kan ontspannen en loslaten wat misschien al jarenlang werd vastgehouden. 

Jouw energie gaat hierdoor weer beter stromen en er ontstaan ruimte en rust – in zowel je lichaam, als in je hoofd.

Bij welke klachten kan TTC je helpen?

TTC is aangewezen bij heel uiteenlopende klachten zoals ontstekingen, migraine, slapeloosheid, angsten, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden, depressiviteit...

In principe kan je het inzetten bij om het even welk issue waar je tegenaan loopt.

De enige contra-indicatie is zwangerschap. Wanneer je zwanger bent, dan kun je beter even wachten met een sessie boeken.

Voor wie is TTC geschikt?

TTC werkt heel zacht en is hierdoor van waarde voor iedereen.
En ja, het is zeker óók een heerlijke methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huil baby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die zich niet lekker in hun vel voelen. 

Talking to the chakra's

TTC is een afkorting voor talking to the chakra's.

We zijn dus in essentie met jouw chakra's (energiecentra) aan het werk. 

Omdat elk chakra met een specifiek orgaan en ook hormoon is verbonden, brengt het reguleren van je chakra's automatisch een regulering van (de bouwstenen in) je fysieke lichaam met zich mee.

Maar ook op andere gebieden ervaren we de voordelen van TTC : 

  • Onze kosmische poort gaat open. We komen dichter bij onszelf en voelen beter wat bij ons past (zoals relaties of werk).
  • Dankzij het loslaten van emotionele blokkades voelen we ons lichter/vrijer en kunnen we ons hoogste potentieel leven.
  • Ons gevoel van veilig zijn bij onszelf en in het leven versterkt. Waardoor we de controle over ons leven terug in eigen handen kunnen/durven nemen.

Tarieven TTC

Privé-sessie 1u : € 75
Privé-sessie 1.5u : € 95

Deze privé-sessies kunnen worden geboekt bij Geert en Veerle.

Disclaimer

Deze sessies horen niet gebruikt te worden als vervanging voor conventionele medische zorg.